Cure, ovaj Mg citrat iz dm-a koje pijete, jel u tabletama ili orahu? Ovaj solgarov je ogroman, jel taj iz dm-a manji? 😂
prahu**
Rose bila mi smanjila na 2 duphastona dnevno i sad opet vratila na tri dnevno😒
Cure jel koja od vas alergičar u proljeće, ja ako ne pijem tablete za alergiju od 3-4 miseca bude mi katastrofa, redovno dobijem upalu sinusa, nisam ga pitala jel se smiju u trudnoći pit, morat ću pitat slijedeći pregled
Evo i mene nakon dva dana. Bas ste se raspisale. 😱
Svasta sam ja tu procitala,haha.. Ali krafna manija je bila najjaca. Kod mene se nije probudila zelja za njima. Ja tamanim ima dva dana one americke kekse sa cokoladom.
Jedno pitanjeee.. Ova dva dana me beba jako jako nisko udara.. Znaci nije cijela beba dolje, nego imam osjecaj kao da mi ispruzi nogicu dolje i udari me.. Kao da ce joj nogica ili rukica dolje provirit. I tada me uvati bas dolje direktno neko lagano žickanje. Haha, jel koja imala iskustva s tim sada ili u proslim trudnocama?
Ancy ja sam za cikluse pila neki prah, ne mogu se sjetiti koji, ali jako skup i isto nije pomagao
Daisy a bolje piti pa ti da neku sigurnost
Sto se tice magnezija i kalcija rekla mi farmaceutkinja da nije dobro dugo sumece nego bolje tablete jer se moze taloziti u bubrezima, a i da se sumeci ne iskoriste toliko u tijelu...a bo...
💙
Evo i mene nakon dva dana. Bas ste se raspisale. 😱
Svasta sam ja tu procitala,haha.. Ali krafna manija je bila najjaca. Kod mene se nije probudila zelja za njima. Ja tamanim ima dva dana one americke kekse sa cokoladom.
Jedno pitanjeee..Ova dva dana me beba jako jako nisko udara.. Znaci nije cijela beba dolje, nego imam osjecaj kao da mi ispruzi nogicu dolje i udari me.. Kao da ce joj nogica ili rukica dolje provirit. I tada me uvati bas dolje direktno neko lagano žickanje. Haha, jel koja imala iskustva s tim sada ili u proslim trudnocama?
Mene to lagano zickanje u ranijim tjednima znalo uhvatiti, sto ne znaci da nece opet, sad nisam primjetila...onako titranje nisko...a sve je to normalmo
💙
Snoopy ja pijem Solgar citrate, 200 mg. Super se pokazao. Sve ok 👍 Jedino su krupnije malo, al nekako sam se navikla na to, pa mi je i to ok.
Pikabo mi smo spol saznali u 15.tjednu.
Curke ja odradim još ovaj 22.tjedan i onda ulazim u 6.mjesec trudnoće. Pa ne mogu vjerovati. A vidim da vas je puno već u 6.mjesecu trudnoće, čestitam svima 😘
Ne sjećam se tko je pitao za lupkanje bebe dolje baš nisko, zna mi biti baš često. I gore, dolje, lijevo, desno... Svuda luduje mala 😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav curke❤
Imam pitanjce...bila sam prije 10 ak dana na anomaly uzv u bolnici, sve je bilo okei..
E sad mene bas zanima onaj 4d uzv, jel bila koja jos dodatno na njemu?
Razmisljam si otici kroz cca 2 tj.mozda, pa ako netko ima iskustva 🥰🥰
Anja🌸🌸
Ena mene moj mali bas nisko udara 😂 imam osjecaj kao da je stalno u polozaju da su mu ledja gore kod mog zeluca i da mu noge i ruke vise prema dolje i onda tamo kopa i ruje. Bas me onako skakljika. I onda kad se okrece onda to bas onak momacki osjetim.
A kad me dolje kao tak zazari i zapecne mislim da je to ono sto se stidna kost razdvaja. Sve se razdvaja. SVE!
Sortiraj odgovore
Najstariji