LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    21. Veljača 2020. 11:39

PikaBu

Curke
    Na kojem pregledu su vam rekli spol djeteta?
    Mi danas idemo na pregled, u 16tom smo tjednu. Baš me zanima da li će se vidjeti nešto

11+5. Ovisi kako bude bebica okrenuta, ali u16se vidi samo da se pokaze🥰

💙

PikaBu
    21. Veljača 2020. 11:50

Rose1

PikaBu

Curke
    Na kojem pregledu su vam rekli spol djeteta?
    Mi danas idemo na pregled, u 16tom smo tjednu. Baš me zanima da li će se vidjeti nešto

11+5. Ovisi kako bude bebica okrenuta, ali u16se vidi samo da se pokaze🥰

Jao jao baš sam uzbuđena. Tko će dočekati 17

21. Veljača 2020. 11:52

Pozdrav zenske!
    Bit ce da ja pucam od kalcija, po cijele dane bi mogla jesti sir, skutu, piti mlijeko i jogurte, grickam bademe..i fritule ;)
    Lelibeli jako si slatka trudnica 
    Kaktusica znas kako ja rjesavam problem sa mojim psima kada idemo u dalmaciju? Stalno mi izlaze vanka dok kuham jer u kuci bude 40 stupnjeva, stavim na vrata preklopljenu zicu za robu i to je ograda. Jednom su probali preko nje pa je zica pala skoro na njih us***i se ko grlice i sad lijepo sjede i leze metar od nje. Stavila bi ti sliku ali neznam hocu li uspjeti
    Netko je spomenuo solgarov magnezij,  pa ako nije problem da mi kazete koji je najbolji jer ih ima par a samo njihove suplemente koristim.

kaktusica
    21. Veljača 2020. 12:00

Snoopy hvala ti na savjetu  to je super ideja ali ja stavim tu pregradu cisto da psiholoski djeluje na psa a i sin zna ponekad mjesecariti pa da mu taj karton ne smeta. Ma, kod mene ludilo 🙄 Ne kuzim zasto nam pisa po kuci jer se ide triput setati, nema nikakve zdravstvene probleme, jednostavno je mali šu..k 😖

Nikita206
    21. Veljača 2020. 12:00

Rose, ja pijem ovaj pa vidi, kupuje se bez recepta, mislim da ne može škoditi ako samo sir konzumiraš od mliječnog
    https://ljekarnik.hr/product/hermes-calcimed-d3/

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

21. Veljača 2020. 12:15

kaktusica

Snoopy hvala ti na savjetu to je super ideja ali ja stavim tu pregradu cisto da psiholoski djeluje na psa a i sin zna ponekad mjesecariti pa da mu taj karton ne smeta. Ma, kod mene ludilo 🙄 Ne kuzim zasto nam pisa po kuci jer se ide triput setati, nema nikakve zdravstvene probleme, jednostavno je mali šu..k 😖

Napisala si jednom prilikom da nije kastriran..jesi primjerila da ti uvijek pisa po kuci ili samo u vrijeme tjeranja? Mi smo naseg kasrrirali sa 3 ipo godine, s nama je od 3.godine i preporodili smo se, i dalje je ostao blesav i lud mali s***k kako bis ti rekla ali sada barem mozemo prosetati s njim normalno, jer ono prije nisam mogla nazvati setnjama. Lud lud.. s pisanjem nismo imali problema nikad, ali znam par njih koji se zale na to, neki su rjesili kastracijom, neki ni tada..
    I kod nas je ludilo ne brini 

Rose1
    21. Veljača 2020. 12:22

Nikita206

Rose, ja pijem ovaj pa vidi, kupuje se bez recepta, mislim da ne može škoditi ako samo sir konzumiraš od mliječnog
    https://ljekarnik.hr/product/hermes-calcimed-d3/

Hvalaaa,pitat cu malo i u ljekarni

💙

kaktusica
    21. Veljača 2020. 12:32

Snoopy da  morat cemo ga kastrirati, razlog zbog kojeg me strah to napraviti je sto ga volim ovako sasavog i prgavog, bas zna biti zlocest a ja to volim kod njega 🤪 Al dojadilo mi je vise cistiti lokvice i udisati taj smrad.
    Magnezij Solgar evo ja koristim ovaj https://imguh.com/image/66UH9 . Malo su vece tablete pa ga ja jedva progutam ali stvarno nisam ni umorna niti imam vise glavobolje ni grceve.

Ivcy1306
    21. Veljača 2020. 12:50

Mrvicak, pijem 2x375mg i super mi je od toga.
    Treba ic nesto za rucak radit, diktiram iz kreveta a muz evo vec ludi hehe nema on zivaca za kuhinju kad je lijepo vani. Najvise uziva u tim "muskim" poslovima.  A ja samo kazem: "ti si mi uvalio bebicu da nemogu nikud pa sad trpi"🤭

Amelie 1
    21. Veljača 2020. 12:52

Pozdrav curke! 
    Vidim da pisete o mukama s kukovima, ja ih nemam, ali me leđa ubijaju. Nemrem ni sjedit ni lezat dugo, ko da sam pokocena...
    Meni je moja dr dala Roidakal koji je navodno jako dobar, ima magnezija, kiselina nekakvih koje usporavaju rano Sazrijevanje cerviksa i vitamin b koji je isto za nešto dobar😂 rekla mi je da ne pijem klasični magnezij nego taj roidakal. Malo je skuplji,  ja ga pijem uz novalac prenatale. Još uvijek sam na terapiji duphastona i andol pijem, čini mi se to jako puno tableta kroz dan... ali šta mi preostaje nego slušati upute dr.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.