* na nikakve preglede htjedoh napisati
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose rodom iz Crikvenice udana u Dubrovniku ali postoji sansa za povratkom u Ri 😊 Pitam radi anomaly scana, tko ga radi u Ri u kbc-u?
Sto se tice 4d uzv, ja ga ne zelim, kazu ionako da se sve bitno vidi na obicnom.
Ancy ja sam za cikluse pila neki prah, ne mogu se sjetiti koji, ali jako skup i isto nije pomagao
Daisy a bolje piti pa ti da neku sigurnost
Sto se tice magnezija i kalcijarekla mi farmaceutkinja da nije dobro dugo sumece nego bolje tablete jer se moze taloziti u bubrezima, a i da se sumeci ne iskoriste toliko u tijelu…a bo…
A meni baš ginekologica rekla suprutno, da uzmem šumeće jer su lakše za želudac i bolje se apsorbiraju... Više nisam pametna 😕
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rose rodom iz Crikvenice udana u Dubrovniku ali postoji sansa za povratkom u Ri 😊 Pitam radi anomaly scana, tko ga radi u Ri u kbc-u?
Sto se tice 4d uzv, ja ga ne zelim, kazu ionako da se sve bitno vidi na obicnom.
Aaa tako😁Ja sam ti bila na ivfu pa je prof smiljan severinski inzistirala da dođem kod nje na taj anomaly. Iz kbca svi otisli...manestar, đorđević, finderle...petrovic samo par sati ujutro radi i tako...
💙
Kaktusica, Crikvenicaaa obožavam taj grad, svako ljeto sam bila tamo kad sam bila mala.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ancy ja sam za cikluse pila neki prah, ne mogu se sjetiti koji, ali jako skup i isto nije pomagao
Daisy a bolje piti pa ti da neku sigurnost
Sto se tice magnezija i kalcijarekla mi farmaceutkinja da nije dobro dugo sumece nego bolje tablete jer se moze taloziti u bubrezima, a i da se sumeci ne iskoriste toliko u tijelu…a bo…
A meni baš ginekologica rekla suprutno, da uzmem šumeće jer su lakše za želudac i bolje se apsorbiraju… Više nisam pametna 😕
A bas to, ko ce ih znati...ja do sad pila sumece, sad cu tab...kombinacije...ma sto vise"znamo"to gore...puno dezinformacija, svako svoje prica..
💙
Aaa tako😁Ja sam ti bila na ivfu pa je prof smiljan severinski inzistirala da dođem kod nje na taj anomaly. Iz kbca svi otisli…manestar, đorđević, finderle…petrovic samo par sati ujutro radi i tako…
Ja ne znam ni tko je vise ostao na ginekologiji 😟
Okei hvala curkama za info vezano za 4d uzv❤
budem si razmislila jos dal je uopce potrebno 🙈
Anja🌸🌸
Rosebila mi smanjila na 2 duphastona dnevno i sad opet vratila na tri dnevno😒
Ja isto pijem duphaston jos i dalje tri dnevno. Koliko god me živciraju, opet mi daju neku sigurnost. Al ne mrem više popratiti sve što konzumiram 🤦♀️
Nikita mogli bi organizirati jednom ljetno druzenje u Crikvi ❤
Rose, Trudy meni su na porodu bili dr. Vlasic i prof. Petrovic, super su mi bili. Svako malo bi navratio i dr. Vlastelic koji mi je tad vodio trudnocu. Znam da u Du. dodje u ispomoc dr. Prodan i dr. Vejnovic. Nadam se da cu opet roditi u Ri i da ce biti kao prvi put... Dvoumila sam se za anomaly dali da idem u Ri ili Zg, onda su kolegice od muza rekle da obavezno idem kod dr. Kosa ili dr. Ujevic, jucer me zovu da je dr. Kos na bolovanju do daljnjeg pa sam se narucila kod dr. Ujevic. Da malo guzica vidi Zagreb a u Ri cu za Uskrs pa onda opet cijelo ljeto 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji