LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2020. 12:53

Rio13

Rio13

kaktusica

Snoopy hvala ti na savjetu to je super ideja ali ja stavim tu pregradu cisto da psiholoski djeluje na psa a i sin zna ponekad mjesecariti pa da mu taj karton ne smeta. Ma, kod mene ludilo 🙄 Ne kuzim zasto nam pisa po kuci jer se ide triput setati, nema nikakve zdravstvene probleme, jednostavno je mali šu..k 😖

divljaju ti hormoni i napaljen jeobilježava teritorij svoj. Nije u tjeranju, tj je, al muški su uvijek u tjeranju. Kod mužjaka nema perioda kao kod ženki kada su u tjeranju a kada nisu. Moguće i da neka kujica postoji u zgradi koja se tjera, al vrlo vjerojatno je do tvojih hormona + muž mu je konkurencija. Znam da zvuči glupo, al to su čisto životinjski instinkti

da se nadovežem samo. Kastracija neće nužno riješiti zapišavanje. Ja imam kuju koja je sterilizirana i redovno zapišava i obilježava teritorij. Da, i kuje to rade. Kad god se druga kuja od svekra popiški, moja odma dotrči i prepiški po njenom. Dominantnija je i zato to radi.

Na to sam i mislila pod tjeranje samo se nisam dobro izrazila. Ja zivim u kvartu di je stvarno velik broj pasa i taman kad se jedna kuja stane tjerat evo drugoj pocinje, i vidim kako se jadni muzjaci pate a i vlasnici skupa s njima jer to stvarno zna biti kaoticno za svih. Kuju smo isto sterilizirali i kao sta kazes zapisava za drugima jer je dominatna ali nikada u zatvorenom, stvarno sta se tice toga problema nemamo. Kastracija ne rjesava probleme kao sta to mnogi misle, moze pomoci ali ne nuzno, nas je ostao i dalje blesav i razigran nakon nje ali ostala je prgavost prema nekim muzjacima ali to je vec stvar socijalizacije koju nije dobio od kada je bio mali. Kuja nam se pak preporodila nakon sterilizacije ali ona je slucaj za sebe jer smo je udomili kao psa u teskoj traumi. 
    Kaktusica hvala za solgar, danas cu ga naruciti! 

Nikita206
    21. Veljača 2020. 12:59

Moja cura isto obilježava teritorij, još i digne nogicu ko dečki  ali nikad po stanu hvala bogu

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

yvette
    21. Veljača 2020. 13:16

PikaBu

Curke
    Na kojem pregledu su vam rekli spol djeteta?
    Mi danas idemo na pregled, u 16tom smo tjednu. Baš me zanima da li će se vidjeti nešto

11+2 iako je rekao dokt da ne moze garantirati, ali prema njegovom iskustvu i uzv, da je decko.
    Nifty potvrdio 7 dana nakon.

21. Veljača 2020. 13:20

Nikita haha poznato mi to nesto  prvo muzjak obiljezi kantun pa evo i nje nakon digne nogu i opaaa
    Rio daaa psi ostaju isti, samo manje muke za svih! I nasa se malo nabila nakon, nije debela ali je misicava, puno papa i puno trci lovacki pas je, tako da i nas znaju zaobici 

kaktusica
    21. Veljača 2020. 13:22

Rio, Nikita, Snoopy hvalavam na savjetima ❤ Evo cekala sam mislim dovoljno da sazrije nekako i fizicki i psihicki, taman na moj termin ce napuniti 3 godine. On nikada jos nije naskocio na kujicu ali redovbo lize pisa drugom psima, i guzu, uzas... Stvarno sam se trudila oko socijalizacije, nisam ga podizala kada bi nailazili drugi psi ali on je jednostavno prgav i laje i kesi se velikim psima, dugo mu treba da se opusti. S druge strane, ljude obozava, najsretniji je kad ga netko mazi i tepa mu, blesonja. Djecu voli i ima ful zivaca, nikad nije ni zarezao bi zalajao ali kad mu dojade zna se sakriti ili se oblizuje sto znaci da je dosta. Rio slazem se s tobom za ovo oko hormona, on nikad nije spavao na kaucu ni na krevetima a otkad sam trudna stalno je oko mene i na meni, odmah skace ako me muz poljubi ili sin zagrli. Ljubomorko blesavi... Evo olaniram ga kastrirati u 6.mj., tatin brat je veterinar pa cu njemu dati tu cast 😄 Imace, prije smo imali rotvajlera, to je bio pas za pozeljeti, savrseno odgojen, miran, stalozen, aktivan...nikad nikakvih problema s njim.
    Oprostite druge cure sto smo malo uzurpirale prostor 😄😄😘😘

21. Veljača 2020. 13:27

Snoopy2

Pozdrav zenske!
    Bit ce da ja pucam od kalcija, po cijele dane bi mogla jesti sir, skutu, piti mlijeko i jogurte, grickam bademe..i fritule ;)
    Lelibeli jako si slatka trudnicaKaktusicaznas kako ja rjesavam problem sa mojim psima kada idemo u dalmaciju? Stalno mi izlaze vanka dok kuham jer u kuci bude 40 stupnjeva, stavim na vrata preklopljenu zicu za robu i to je ograda. Jednom su probali preko nje pa je zica pala skoro na njih us***i se ko grlice i sad lijepo sjede i leze metar od nje. Stavila bi ti sliku ali neznam hocu li uspjeti
    Netko je spomenuo solgarov magnezij, pa ako nije problem da mi kazete koji je najbolji jer ih ima par a samo njihove suplemente koristim.

Solgar magnezijev citrat 

Rose1
    21. Veljača 2020. 13:31

Daisy sad citam o roidakolu i to odmah danas kupujem, odlicno mi se cini...hvalaas na info🤗
    https://www.roidakal.com/hr/

💙

Trancie
    21. Veljača 2020. 13:37

Rose1

Daisy sad citam o roidakolu i to odmah danas kupujem, odlicno mi se cini…hvalaas na info🤗

I mene ste sada zaintrigirale... baš tamo dobro ireklamirano kao na što sve utječe... ja isto pijem Novalac , znači piti ovo uz to, umjesto magnezija ili ?
    Pikaboo ja spol još ne znam, beba sjedila.... neki dan na pregledu...

Rose1
    21. Veljača 2020. 13:39

Trancie

Rose1

Daisy sad citam o roidakolu i to odmah danas kupujem, odlicno mi se cini…hvalaas na info🤗

I mene ste sada zaintrigirale… baš tamo dobro ireklamirano kao na što sve utječe… ja isto pijem Novalac , znači piti ovo uz to, umjesto magnezija ili ?
    Pikaboo ja spol još ne znam, beba sjedila…. neki dan na pregledu…

Da, umjesto magnezija, sad sam zvala par ljekarni, nemaju, ali ce mi naruciti za pon...bas mi se super cini

💙

Rose1
    21. Veljača 2020. 13:40

I ja pijem inace novalac prenatal

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.