LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    21. Veljača 2020. 18:33

dana130

3 doktora rekla da ne brinem, a ne da nenpijem 🤦‍♀️

Taman čitan i pitan se di su ti završili fakultet...😄

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Mokvica
    21. Veljača 2020. 19:45

Lelibeli

Cure jel koja od vas alergičar u proljeće, ja ako ne pijem tablete za alergiju od 3-4 miseca bude mi katastrofa, redovno dobijem upalu sinusa, nisam ga pitala jel se smiju u trudnoći pit, morat ću pitat slijedeći pregled

Lelibeli mene ti muče vrba, lijeska, joha i breza. Kišem, curi mi nos i oči me užasno svrbe. Pitala sam ginekologicu za tablete. Rekla je da mogu Claritine, ali da je bolje ako mogu bez tableta tako da gdje god idem naoružam se maramicama i to je to. 

Rose1
    21. Veljača 2020. 19:56

Dana drago mi je da ti je pao TSH🎉rođendan lijepo proslavi, napapaj se🎂🎁🎉🎊🎈

💙

Trudy
    21. Veljača 2020. 20:10

Rose1

Kaktusica stvarno ti je bila odlicna ekipa, svi su superrr, a vlastelic je predobar…vise nema ni vlasica no vlastelica
    TrudyMeni je bas tuzno kako svi odlaze…ili u mirovinu ili privatno…đorđević isto ide u privatnike

I on? 😕 Meni je đorđevicka bila na carskom 🙂 hoce tko ostat dok budemo za rodit? 😁
    Dana super za tsh, lijepo da terapija pomaze.
    Ja i dalje u komi. Na kraju nas neki prijatelji zvali kod sebe, komenitram muzu da sigurno imaju sta za objavit jer nismo tamo bili ne znam kad. Dobro sam pogodila 🤰 jos jedna beba stize iz praga 🤗 
    Sad umirem na kaucu... A trebala bi jos kolac dovrsit za sutra 😟

Dora4
    21. Veljača 2020. 20:32

Dana odlicno za TSH 
    Curke, na Netflixu je izasla odlicna dokumentarna serija BABIES  muz i ja se upravo rastapamo 🥰🤗🤭

21. Veljača 2020. 20:33

Joj žene moje, otkrila sam kremasti kefir (kojeg inače ne volim) iz Lidla. Ovaj s višnjama je top. Nisam uopće željela čitati deklaraciju jer je sigurno pun šećera, ali briga me haha

Dora4
    21. Veljača 2020. 20:41

mrvičak

Joj žene moje, otkrila sam kremasti kefir (kojeg inače ne volim) iz Lidla. Ovaj s višnjama je top. Nisam uopće željela čitati deklaraciju jer je sigurno pun šećera, ali briga me haha

Bolje i kefir nego opet krafne! 

Lelibeli
    21. Veljača 2020. 20:50

mrvičak

Ja ga obožavam, probaj marakuja mmmmmm meni najbolji 😋

kaktusica
    21. Veljača 2020. 20:55

A jbt, opet razlog za odlazak u Lidl 😄 Eto zasto se ne valja druzit tu s vama, samo na grijeh navodite 😋
    Danas isla u Muller po zobeno mlijeko i samo gledam ravno da slucajno pogled ne zaluta di ne treba kad ono u kosari ispred kase na akciji lodion/krema za tijelo Lancome Miracle 110kn pa ako ga netko voli... ja kupila jedan sebi i jedan priji uskoro za rockas, odmah sam se natrackala po rukama i nogama i promijenila posteljinu da mi sve mirise 🌺

21. Veljača 2020. 20:55

mrvičak

ODLICAN ! A nisam ni ja ljubitelj kefira

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.