3 doktora rekla da ne brinem, a ne da nenpijem 🤦♀️
Taman čitan i pitan se di su ti završili fakultet...😄
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Cure jel koja od vas alergičar u proljeće, ja ako ne pijem tablete za alergiju od 3-4 miseca bude mi katastrofa, redovno dobijem upalu sinusa, nisam ga pitala jel se smiju u trudnoći pit, morat ću pitat slijedeći pregled
Lelibeli mene ti muče vrba, lijeska, joha i breza. Kišem, curi mi nos i oči me užasno svrbe. Pitala sam ginekologicu za tablete. Rekla je da mogu Claritine, ali da je bolje ako mogu bez tableta tako da gdje god idem naoružam se maramicama i to je to.
Dana drago mi je da ti je pao TSH🎉rođendan lijepo proslavi, napapaj se🎂🎁🎉🎊🎈
💙
Kaktusica stvarno ti je bila odlicna ekipa, svi su superrr, a vlastelic je predobar…vise nema ni vlasica no vlastelica
TrudyMeni je bas tuzno kako svi odlaze…ili u mirovinu ili privatno…đorđević isto ide u privatnike
I on? 😕 Meni je đorđevicka bila na carskom 🙂 hoce tko ostat dok budemo za rodit? 😁
Dana super za tsh, lijepo da terapija pomaze.
Ja i dalje u komi. Na kraju nas neki prijatelji zvali kod sebe, komenitram muzu da sigurno imaju sta za objavit jer nismo tamo bili ne znam kad. Dobro sam pogodila 🤰 jos jedna beba stize iz praga 🤗
Sad umirem na kaucu... A trebala bi jos kolac dovrsit za sutra 😟
Dana odlicno za TSH
Curke, na Netflixu je izasla odlicna dokumentarna serija BABIES muz i ja se upravo rastapamo 🥰🤗🤭
Joj žene moje, otkrila sam kremasti kefir (kojeg inače ne volim) iz Lidla. Ovaj s višnjama je top. Nisam uopće željela čitati deklaraciju jer je sigurno pun šećera, ali briga me haha
Joj žene moje, otkrila sam kremasti kefir (kojeg inače ne volim) iz Lidla. Ovaj s višnjama je top. Nisam uopće željela čitati deklaraciju jer je sigurno pun šećera, ali briga me haha
Bolje i kefir nego opet krafne!
Ja ga obožavam, probaj marakuja mmmmmm meni najbolji 😋
A jbt, opet razlog za odlazak u Lidl 😄 Eto zasto se ne valja druzit tu s vama, samo na grijeh navodite 😋
Danas isla u Muller po zobeno mlijeko i samo gledam ravno da slucajno pogled ne zaluta di ne treba kad ono u kosari ispred kase na akciji lodion/krema za tijelo Lancome Miracle 110kn pa ako ga netko voli... ja kupila jedan sebi i jedan priji uskoro za rockas, odmah sam se natrackala po rukama i nogama i promijenila posteljinu da mi sve mirise 🌺
ODLICAN ! A nisam ni ja ljubitelj kefira
Sortiraj odgovore
Najstariji