Čim vidim da smanjuje rizik od prijevremenog pobačaja i sl mi se odmah pije .
Ne znam tko mi je dao recept za rizoto od komoraca samo sam screenshotala ali ispao je savrsen 😍
Da, i meni...to me i privuklo...pitat cu malo i ginek
💙
Rose i Trancie ja sam isto čitala poslije i čini mi se kao dobra stvar. Meni je to dala umjesto magnezija. I ja sam isto naručivala i čekala jedan dan. Nemaju ga bas po ljekarnama.
Meni je to dala sad kad sam išla zbog smeđeg iscjedka kod nje.
Da, i meni…to me i privuklo…pitat cu malo i ginek
Ako ideš prije mene ( a vjerojatno jesi ) jer sam opet skoro na kraju liste... javi što kaže :-)
Rosejesi ti još na kakvoj terapiji bilo koje vrste progesterona?
Nisam vise, bila sam do cca15tj na crinone? Ti sad nastavila s progesteronom zbog smeđarenja?
💙
Roidakal sam pila prosle godine kad sam imala problema sa ciklusom. Gin mi ih je preporucila jer kao pomazu i u regulaciji ciklusa. Posto sam bila ocajna jer mi je menga preskakala po vise mjeseci odlucila sam i s tim probati.. Pila sam ih par mjeseci nis nisu pomogle po tom pitanju i jako su skupe.
A za u trudnoci mi ih nije prepisala samo je rekla da pijem novalac prenatalne. Ne znam mozda nekoj od vas budu bas super! Javite kakve su vam, bas me sad zanima!
Da, i meni…to me i privuklo…pitat cu malo i ginek
Ako ideš prije mene ( a vjerojatno jesi ) jer sam opet skoro na kraju liste… javi što kaže :-)
U pon idem u bolnicu na anomaly, a u uto do svoje pa javim sto kazu
💙
Cure, ovaj Mg citrat iz dm-a koje pijete, jel u tabletama ili orahu? Ovaj solgarov je ogroman, jel taj iz dm-a manji? 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji