LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    21. Veljača 2020. 13:41

Čim vidim da smanjuje rizik od prijevremenog pobačaja i sl mi se odmah pije .

kaktusica
    21. Veljača 2020. 13:50

Ne znam tko mi je dao recept za rizoto od komoraca samo sam screenshotala ali ispao je savrsen 😍

Rose1
    21. Veljača 2020. 13:50

Trancie

Da, i meni...to me i privuklo...pitat cu malo i ginek

💙

Amelie 1
    21. Veljača 2020. 13:54

Rose i Trancie ja sam isto čitala poslije i čini mi se kao dobra stvar. Meni je to dala umjesto magnezija. I ja sam isto naručivala i čekala jedan dan. Nemaju ga bas po ljekarnama. 
    Meni je to dala sad kad sam išla zbog smeđeg iscjedka kod nje.

Amelie 1
    21. Veljača 2020. 13:55

Rose jesi ti još na kakvoj terapiji bilo koje vrste progesterona? 

Trancie
    21. Veljača 2020. 13:55

Rose1

Trancie

Da, i meni…to me i privuklo…pitat cu malo i ginek

Ako ideš prije mene ( a vjerojatno jesi ) jer sam opet skoro na kraju liste... javi što kaže :-)

Rose1
    21. Veljača 2020. 13:58

Daisy100

Rosejesi ti još na kakvoj terapiji bilo koje vrste progesterona?

Nisam vise, bila sam do cca15tj na crinone? Ti sad nastavila s progesteronom zbog smeđarenja?

💙

Anchy_23 🌈 🌸

Roidakal sam pila prosle godine kad sam imala problema sa ciklusom. Gin mi ih je preporucila jer kao pomazu i u regulaciji ciklusa. Posto sam bila ocajna jer mi je menga preskakala po vise mjeseci odlucila sam i s tim probati.. Pila sam ih par mjeseci nis nisu pomogle po tom pitanju i jako su skupe. 
    A za u trudnoci mi ih nije prepisala samo je rekla da pijem novalac prenatalne. Ne znam mozda nekoj od vas budu bas super! Javite kakve su vam, bas me sad zanima!

Rose1

Trancie

Rose1

Trancie

Da, i meni…to me i privuklo…pitat cu malo i ginek

Ako ideš prije mene ( a vjerojatno jesi ) jer sam opet skoro na kraju liste… javi što kaže :-)

U pon idem u bolnicu na anomaly, a u uto do svoje pa javim sto kazu

💙

21. Veljača 2020. 13:59

Cure, ovaj Mg citrat iz dm-a koje pijete, jel u tabletama ili orahu? Ovaj solgarov je ogroman, jel taj iz dm-a manji? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.