LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    21. Veljača 2020. 16:33

Mrvicak ma daju mi sigurnost ali vise sam luda od tih tableta, svakih sat pijem neku tabletu. 3 duphastona, 2 roidokala, novalac prenatali i andol😂 

Amelie 1
    21. Veljača 2020. 16:34

Kaktusica i ja sam se naručila kod Ujevicke i jedva čekam taj uzv, čula sam da je jako dobra i detaljna. Kad ti ideš?

kaktusica
    21. Veljača 2020. 16:42

Daisy100

Kaktusicai ja sam se naručila kod Ujevicke i jedva čekam taj uzv, čula sam da je jako dobra i detaljna. Kad ti ideš?

Idem 9.3., tad cu biti 20+3. A ti? Ja se bas veselim, jucer sam sve zivo ispitala tj.muz zivkao kolege i imaju samo rijeci hvale pa sam bas nekako mirna. 

21. Veljača 2020. 16:45

Daisy100

Mrvicakma daju mi sigurnost ali vise sam luda od tih tableta, svakih sat pijem neku tabletu. 3 duphastona, 2 roidokala, novalac prenatali i andol😂

Hahha a ja eutirox, tri Duphastona, Elebaby i magnezij 

Amelie 1
    21. Veljača 2020. 16:46

Kaktusica idem 27.2 tad sam točno 19 tjedana. Kad sam zvala sestru pitala me koliko sam trudna i da li je plod manji ili veći, a moj bebač veći za tjedan dana pa mi je rekla da dođem tad. Ali mislim da i nije prerano, anomaly se radi od 18-22 tjedna.

Amelie 1
    21. Veljača 2020. 16:49

Mrvicak tu smo negdje onda😅 treba to popamtit, nekad se stvarno ne mogu sjetit kad sam i sto sam popila. Bila sam si navijala budilice, ali mi je išlo na živce, stalno je zvonilo🙈

kaktusica
    21. Veljača 2020. 16:55

Daisy100

Kaktusicaidem 27.2 tad sam točno 19 tjedana. Kad sam zvala sestru pitala me koliko sam trudna i da li je plod manji ili veći, a moj bebač veći za tjedan dana pa mi je rekla da dođem tad. Ali mislim da i nije prerano, anomaly se radi od 18-22 tjedna.

Da, i mene je pitala a moja je pak manja za tjedan 😊 Ma to je to, kao sto kazes od 18. do 22.tjedna.

Rose1
    21. Veljača 2020. 17:18

Kaktusica stvarno ti je bila odlicna ekipa, svi su superrr, a vlastelic je predobar...vise nema ni vlasica no vlastelica
    Trudy Meni je bas tuzno kako svi odlaze...ili u mirovinu ili privatno...đorđević isto ide u privatnike

💙

dana130
    21. Veljača 2020. 18:17

Bas ste se raspisale od jutros.  😉
    Vrtim danas kataloge odnducana, skoro u svakom krafne, odmah sam se vas sjetila 😀
    Ja sam koma spavala, svako malo se budila, imala neke cudne snove, bas sam se umorila, inace sam donsad manje vise dobro spavala. 
    Ja jutros vadila krv, prije sam pisala kako mi je tsh bio blize 5,pa sam dobila eutirox 25,pa nakon mjesrc dana i dalje skoro 5,pa povecali na 50 i evo nakon 5 tjedana sto pijem, tsh 2.3 💪
    Bas sam sretna i nekako opustenija po tom pitanju sad, iako su mi rekla 3 doktora da ne pijem, ugodnije je vidjeti 2.3 nego 5 😀
    Sljedeci tjedan sam na godisnjem, u utorak imam rodendan, okrugla brojka 😁
    Sljedrcu nedjelju pravimo "festicu" s ekipom za rodendan, vise dnevno druzenje uz rostiljcic 😉
    Zelim svima ugodan vikend 😁

Baby girl 💜

dana130
    21. Veljača 2020. 18:18

3 doktora rekla da ne brinem, a ne da nenpijem 🤦‍♀️

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.