LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2020. 14:09

Rose sta se tice glupih pitanja potpuno te razumijem, cega sam se sve naslusala u ovo malo vremena.. I sve je negativno naravno!
    I divaaan ti je trbuh 
    Dora kukuruzni kruh  trebas vidjeti razeni iz mlinara koji uzimam 

Dora4
    18. Veljača 2020. 14:09

lola777

Cure, uplacene su komplikacije!

Hvala ti, vec sam odustala od gledanja, sad vidim da su stvarno sjeli novci konacno!! 

Dora4
    18. Veljača 2020. 14:11

Snoopy2

Rosesta se tice glupih pitanja potpuno te razumijem, cega sam se sve naslusala u ovo malo vremena.. I sve je negativno naravno!
    I divaaan ti je trbuhDorakukuruzni kruhtrebas vidjeti razeni iz mlinara koji uzimam

Hahahah 🥖 mmm jos kad pomislim na argetu kako klizi po njemu 🐷🤤

18. Veljača 2020. 14:20

Dora4

Snoopy2

Rosesta se tice glupih pitanja potpuno te razumijem, cega sam se sve naslusala u ovo malo vremena.. I sve je negativno naravno!
    I divaaan ti je trbuhDorakukuruzni kruhtrebas vidjeti razeni iz mlinara koji uzimam

Hahahah 🥖 mmm jos kad pomislim na argetu kako klizi po njemu 🐷🤤

I to kokosja! A linolada..bijela.. meni od kako su mucnine stale samo slatko u glavi a kaze dr ne jesti slatko, lakse reci nego uciniti. Ali dok ne napravim ogtt necu biti na miru nazalost

• Bebac24
    18. Veljača 2020. 14:20

Netko je pitao za ctg. Bas cu pogledati tocno u trudnickoj ali mislim da sam  ja krenula sa nekih 30+tt. Kad krenu pregledi na svaka 2 tt. 
    Nasa  ima i ona vodi sve do termina. Onda idemo za Pulu i tamo do poroda. Za prvog nisam stigla do tog dijela da idem na preglede u Pulu jer sam rodila 3 dana prije termina 🙂 
    Super za preglede koje ste do sada odradile 🙂 

Žuža
    18. Veljača 2020. 14:25

Jel vama sjelo normalno novaca? Ja od proslog mjeseca na komplikacijama i prosjek mi je veci od 4200kn i sjelo mi je za sijecanj 3500kn. Ne kuzim 😱

DanijelaBB
    18. Veljača 2020. 14:25

Dora4

Sto se briseva tice, odradila sam na ljeto sve prije postupka koji je bio na jesen, a sad kako sam bila u bolnici su odradili zbilja detaljno sve zive pretrage pa i briseve ponovili..mislim da nisam bila u bolnici da bi svejedno radili jer se od pocetka vodim kao visokorizicna zbog blizanaca, ivf-a, prijasnjih dijagnoza..ali uobicajena procedura je zbilja tek kasnije bris na streptokok prije poroda..

Dora, ja sam isto papu i briseve radila u 10mj jer sam u 11mj imalaplanirsn ivf...al isto mi nije jasno da se nista ne ponavlja do pred kraj trudnoce. Zar je nemoguće da se nešto dogodi u međuvremenu... ja ću svog pitat pogotovo zbog ovog laganog svrbeža što se pojavi tu i tamo.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

kaktusica
    18. Veljača 2020. 14:26

Dora hahaaaa, da raspuknuti ko kruh iz Konzuma 😂😂 Ahaha,  tocno tako 😂 Al sam se nasmijala ludaco!
    Ctg ja isla sa 36+3. 
    Snoooy pratimo se i po pasteti i nijeloj linoladi 😂 Ajme jela bi pola tegle na zlicu dnevno 😋😋
    Moj muz me iznenadio tako sto ce mi kupiti danas barsku stolicu da lakse skuham rucak, da nw moram stajati dok sjeckam i mijesam. Jer ja jedino rucak pravim, on sve ostalo. Iako, nekad mi se ne da cekat ga da dodje s posla i stavi ves, ja imam totalni OKP oko toga a onda kad vidim kako on vjesa za one krajeve  aaagrhh 😱

kaktusica
    18. Veljača 2020. 14:29

Danijela ja sam radila u 9.mj. broseve i urinokulturu  sve je bilo sterilno. Ostala trudna u 10.mj. , napravila sad u 1.mj. urinokulturu, pozitivna na betahemoliticki streptokok,  10 na 4. Inace se to ne lijeci, tek ako je 10 na 5. To je ustvari najcesca bakterija pored eserihije. BTHS se ne lijeci jer ne moze do bebe, zato se i rade brisevi tek pred kraj jer u slucaju da dodje do nje dobije se inekcija antibiotika da se prilikom poroda ne zarazi beba.

Skakavac
    18. Veljača 2020. 14:30

Bebac24 ufff i kada ti je prestalo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.