LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelibeli
    18. Veljača 2020. 15:19

Cure koliko vi pijete, ja sam ko deva od jutros već 6 čaša popila šta vode šta soka 😂 prije me trebalo natirat da popijem jednu čašu, ginekolog kaže da je šećer u redu da ne bi trebalo biti od toga a slatko nisam pojela od prvog dana trudnoće, gadi mi se 🤭🤭

18. Veljača 2020. 15:28

Kaktusica ja mome nedam da vjesa robu upravo zbog toga sta si napisala, i ja sam kontrol frik s tim nekim stvarima pa se ulovim i kazem si nisi normalna opusti se ali ne mogu ja protiv sebe. A svjesna sam da ce doci dan kada cu ga morat pustit da on stavlja jer vec sada osjetim da mi je teze naginjat se kroz prozor za doci do tiramole a sta ce tek biti.. A kad kuha mi samo kaze molim te idi sto dalje od kuhinje i ne gledaj me haha
    Sta se tice briseva meni ih je radila na pocetku trudnoce 

Vrapčić123
    18. Veljača 2020. 15:30

Dora samo ti mogu poželjeti sreću, da sve prođe kako treba 💖💖💖 Ako slučajno budeš i morala ostati izdržat ćeš za svoje malene bebice ❤️❤️
    Žuža meni 4257 kn, standardno. Zvrcni ih, pa pitaj, možda je zabuna neka 😮
    Martina za tih 7 dana u siječnju što si radila dobit ćeš od poslodavca isplatu. Ostatak od Hzzo, to je valjda tih 3500 kn. Što misliš može li biti to? Jer tvoj poslodavac ti mora isplatiti za rad za tih 7 dana u siječnju. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ivcy1306
    18. Veljača 2020. 15:31

Draga Svea, potpuno te razumijem. Jel ti rekao koliki je cerviks? Oblik usca? I sama sam vec danima u toj brizi otvorenog unutarnjeg usca. Koma. Bit ce sve ok, mi to mozemo💪

Vrapčić123
    18. Veljača 2020. 15:32

Dora4

Lelibeli hvala draga!
    Meni trenutno ni meditacija ne bi previse pomogla, eventualno neka voznja s Vrapcicemu njenom Porscheu, da se zaletimo do mimoze u bijeli svijet po neku kvalitetnu njemacku opremu za bebe

Hahaha joj kak si me nasmijala baš 😂😂😂😂

Vrapčić123
    18. Veljača 2020. 15:33

Dora4

Novci za komplikacije su vam onda sigurno manji zbog toga jer nije puni mjesec..ali isto tako bi od poslodavca trebale dobit jos mrvicu place za dio mjeseca koji ste odradile!i to ce vam sigurno na kraju zbrojeno (komplikacije +placa) biti vise od 4200 jer su vam satnice placa vece od satnice komplikacija!

Curke mislim da vam je Dora u pravu vezano za ove isplate. 

Rose1
    18. Veljača 2020. 15:35

Vrapcic123

Dora samo ti mogu poželjeti sreću, da sve prođe kako treba 💖💖💖 Ako slučajno budeš i morala ostati izdržat ćeš za svoje malene bebice ❤️❤️
    Martina za tih 7 dana u siječnju što si radila dobit ćeš od poslodavca isplatu. Ostatak od Hzzo, to je valjda tih 3500 kn. Što misliš može li biti to? Jer tvoj poslodavac ti mora isplatiti za rad za tih 7 dana u siječnju.

I ja sam dobila kao i martina, isto otvorila7.1. Sad sam poslala svekrvi i kaze da cemo izracunati poslije, ali da joj se cini ok..ona radi u racunovodstvu i kuzi to

💙

Trudy
    18. Veljača 2020. 15:35

Vrapcic123

Dora4

Novci za komplikacije su vam onda sigurno manji zbog toga jer nije puni mjesec..ali isto tako bi od poslodavca trebale dobit jos mrvicu place za dio mjeseca koji ste odradile!i to ce vam sigurno na kraju zbrojeno (komplikacije +placa) biti vise od 4200 jer su vam satnice placa vece od satnice komplikacija!
    Curke mislim da vam je Dora u pravu vezano za ove isplate.

Da, trebali bi dio dobit od poslodavca.
    Joj, ja isto jucer jucer linoladu otvorila. Mislim da to vise ne smije u nas stan ☺️

Rose1
    18. Veljača 2020. 15:36

Ja sam dobila dio od poslodavca i cini mi se da stima

💙

Vrapčić123
    18. Veljača 2020. 15:39

Rose1

Vrapcic123

I ja sam dobila kao i martina, isto otvorila7.1. Sad sam poslala svekrvi i kaze da cemo izracunati poslije, ali da joj se cini ok..ona radi u racunovodstvu i kuzi to

Rose mislim da ćeš od poslodavca dobiti isplatu za tih 7 dana u siječnju, ostalo ti isplaćuje Hzzo. Od idućeg mjeseca ćeš imati puni iznos od 4257 kn. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.