Rose krasan trbuščić 🥰🥰🥰
Dora ok da si spremna za ostanaj, no ja se zaista nadam da će te pustiti doma ipak. Je li bilo nekih zbivanja u međuvremenu? Sada ideš na kontrolu ako sam dobro pohvatala...?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic i Rose, trbuščići su preslatki. Vrapčić- to uopće nije ogromno, pričekaj još koji tjedan
Svea draga, ajde se opusti, vidjela si da je s bebicom sve u redu i to je najvaznije o cemu trebas misliti!!
Nemoj se zamarati time sto pise na papiru ako ti je dr. lijepo rekao da je sve u redu..razumijem te jer mi je i samoj na papiru u bolnici pisalo da sam zaprimljena zbog dijagnoze prijeteceg pobacaja, dakle o tome nitko nikad nijedan doktor nije govorio, ne moram ti ni rec strah i skenjanost kad sam to vidjela, ali mi je onda objasnjeno da se naprosto mora nesto napisat i na neki nacin opravdat sve sto rade..
Tako da lijepa moja, cestitam ti na urednom pregledu!!
Snoopy sad ces tek vidjet kad doguras do 20og tt kako raste na ocigled
Hvala ti kaktusica jao mogu mislit koliko je posao sam po sebi naporan i stresan tud jos i ovaj zdravstveni dio i te bolestine non stop, gore nego da si pedijatrica..jao kako lijepo em zivis na moru em ides kod svojih na more, predobro 🌊☀️
Rose meni se isto cini kako je snoopy napisala, kome je sudjeno raspucat ce se ko kukuruzni kruh iz konzuma(jel znate na koji mislim, onaj zlatna kora cini mi se, jao sta je dobar dok je vruc!!), bez obzira na kreme, ali i sama se mazem uljem u nadi da bas ja necu popucat, premda nisam bas redovita 🙈
Ja ne kuzim zasto ih ne ponavljaju jer bakterija se moze pojaviti i za2,3mjeseca...pitat cu ja malo...mislim da oni ne vole prckati previse, tako mi prijateljuca rekla
💙
Bebac24 nez jel bolje povracat ili ovako da je stalno z potribno da povratis.nisan pametna. Da, slazen se. I meni vrime prebrzo leti. Samo se nadan da ce ovo prestat jer mi utjece na sve. Tila ja to ili ne, bas mi je lose svaki dan. Nadan se da je u budućnosti tamo negdi dan kada ja pisem da su bar mučnine preostale
🙄😅
Ja sam imala mucnine po cijele dane i po 2x povracala tako da mi je bilo svejedno 😭😂
Svea čestitam na urednom pregledu 💖💖💖
Svea, Dora i ja nebuloze uredno sanjam. Eto preksinoć smo muž i ja u snu radil8 za neku miljarderku, koja je sliku od Moneta držala na podu pa sam joj ja objašnjavala i zgražala se da to tako ne smije 😂😂😂 I na kraju joj velim kak me ne mora platiti srandardno financijski to što radimo muž i ja za nju, nego da nam kupi Porschea!? O Bože, pa otkud takve nebuloze!? A trbuh do zuba mi bio u snu 😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic da dogovorena je kontrola i da ce napravit jos neke pretrage krvi i tak to, ali je otvorio i mogucnost ostanka ponovnog..u medjuvremenu sam samo dan iza bolnice jos mrvu smedjkarila, od onda nista nista 😇 ali sve se mislim kad spomenem bh kontrakcije ako su to uopce one, donesem svoj urincek ujutro i sve skupa da ce me ostavit bar koji dan
Javljam vam u svakom slucaju cim cu nesto znat 😉
Svea čestitam na urednom pregledu 💖💖💖
Svea, Dora i ja nebuloze uredno sanjam. Eto preksinoć smo muž i ja u snu radil8 za neku miljarderku, koja je sliku od Moneta držala na podu pa sam joj ja objašnjavala i zgražala se da to tako ne smije 😂😂😂 I na kraju joj velim kak me ne mora platiti srandardno financijski to što radimo muž i ja za nju, nego da nam kupi Porschea!? O Bože, pa otkud takve nebuloze!? A trbuh do zuba mi bio u snu 😂
Hahahahahahahaha aaaaaa rokcem od smijeha!!!! Predobro 🚘
Cure, uplacene su komplikacije!
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sto se briseva tice, odradila sam na ljeto sve prije postupka koji je bio na jesen, a sad kako sam bila u bolnici su odradili zbilja detaljno sve zive pretrage pa i briseve ponovili..mislim da nisam bila u bolnici da bi svejedno radili jer se od pocetka vodim kao visokorizicna zbog blizanaca, ivf-a, prijasnjih dijagnoza..ali uobicajena procedura je zbilja tek kasnije bris na streptokok prije poroda..
Sortiraj odgovore
Najstariji