LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    18. Veljača 2020. 13:30

ajme i mene za te briseve zanima, mada će mi sigurno reći da nema potrebe... bi li papa pokazao da postoji neka bakterija ako postoji ili nevezano za njega mora se raditi bris? Ili ako je papa uredan , onda bakterije nisu prisutne...
    Ja sam papu napravila točno ciklus prije nego sam zatrudnjela i bila je ok, prije toga sam imala il bakteriju il nešto i odradila sam turu vaginaleta i tada je iza bio uredan.

18. Veljača 2020. 13:32

Fluffy da. Ima stvarno divnih ljudi i zena ali bome ima i iznimki. 
    Lola od kad sam vidjela plus pmdo dan danas, svaki odlazak u wc ja MORAM pogledati u papir, cak i nocu lijepo si osvjetlim mobitelom i nastavim dalje. Svjetlo ne palim da se kao ne razbudim a ne mogu zaspat ni sa ni bez svjetla
    Dora moj je trbuh ujutro bas skroman, tek preko dana se nekako povecava..i tad mi je najdrazi 
    Ja sam se malo smirila s emocijama, prvih 10-12 tjedana sam bila grozna grozna, zivcana i luda najvise prema muzu jadan nije znao sta bi vise samnom, dok u prosloj trudnoci koja nije zavrsila dobro totalni zen, tu i tamo bi zaplakala, od mucnina ni M, sva neka u svom filmu.

kaktusica
    18. Veljača 2020. 13:34

Vrapcic i Rose vis te dvije manekenke, a bas su vam slatke te busice oble 🥰🥰
    Dora bit ce to sve super sutra, vidjet ces. Mirujes doma, odmaras, cuvas se i pazis i mora biti dobro, nemoj se brinuti 😘
    Bris meni je rekao da je dovoljno koji tjedan prije poroda a ovaj betahemoliticki streptokok kojeg imam u urinu se podrazumijeva da je zahvacena i vagina tako da cu bez obzira izlijecila bestiju tijekom trudnoce ili ne svakako morati primiti antibiotsku profilaksu tijekom poroda. Muz i ja nemamo odnose otkako sam saznala za trudnocu. 
    Sto se tice slobodnog vremena ja se ne zalim na dosadu, unutro otpratim nalog u skolu, muz ode na posao i do podne se odmaram i lezim pa skuham rucak i onda opet odmaram. Malo prosetam psa i neki lagani poslovi po kuci i to je to. Bila sam doslovce premorena od posla i ogromnog broja djece, bolestina i obaveza. Svako malo bila bolesna i na antibiotiku, vec sam bila pocela razmisljati da promijenim posao, toliko su me frustrirale te stalne bolesti, uzas. Jedva cekam 6.mj. da malome zavrsi skola i da odem kod mojih na Kvarner 🌞

18. Veljača 2020. 13:36

Rose ja mislin da tko ima za popucati da ce popucati sa i bez krema, smatram da kreme to ne mogu u potpunosti sprijeciti. I sama se mazem od picetka pa sta bude bit ce. Svjedok sam zenama koje nisu imale ni jednu striju do kraja trudnoce pa su ih na kraju svega zaradile, a i onima koje nakon troje djece nemaju niti jednu..

kaktusica
    18. Veljača 2020. 13:38

Snoopy ti kao da pises o meni 😂 I ja sve zivo dezinficiram, od daljinskih, mobitela, kvaka, prekidaca... stavljam jednokratne rukavice kad rezem meso, sve povrsine poslije dezinficiram... O odlasku na wc da ne govorim, stalno gledam na wc papir pod jakim svjetlom, mijenjam donje gacice 2-3 puta dnevno da mi slucajno nije vlazno radi glupog streptokoka... izludjujem se. Al takva sam.bila i u prvoj trudnoci iako sam bila puno mladja. 

• lola777
    18. Veljača 2020. 13:41

Joj, ja dodem kod dr pa pitam ja bi ovo, ja bi ono.Uputnicu za uzv bubrega, briseve, urin.Ona me mislim gleda ka najvecu ludu, pa mi kaze ostavite se interneta.Kaze u 34 tj. cemo napraviti bris za Streptokok i to je to.A ja bi svaki tj pregled, urin, krv, secer sve bi pregledavala.
    A za gledanje papira, joj meni papir mora biti bijele boje.Jos od prosle trudnoce.A malu sam rodila ima 6,5 god i ostao mi je mot gledanja u papir.Uf,uf...

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    18. Veljača 2020. 13:42

Hvalaaa cure🤗🤗🤗
    Svea drago mi je za uspjesan pregled...to ti je napisao zbog komplikacija-tako je i rekao zar ne?! Ne brini, ali razumijem te, ja sam bas panicarka, nema mi pomoci...
    Trancie papa ti ne pokaze bakterije koliko ja znsm, ja sam prije trudnoce radila aerobe, anaerobe, klamidiju, micoplazmu i ureaplazmu
    Meni isto ginrk nije ponavljala nalaze, ali pitat cu je malo za te briseve

💙

Rose1
    18. Veljača 2020. 13:46

Snoopy da slazem se za pucanje. U 17.tj takorec nisam ni imala trbuh,sve je to normalno i individualno, ali ljudi su me izluđivali s glupim pitanjima... zadnje tjedne malo iskocio

💙

Amelie 1
    18. Veljača 2020. 13:49

Vezano za briseve, meni je jučer moja bas rekla da ih inače ne radi, ali eto čisto da vidimo kad sam već tu zbog iscjedka. Ako ste ih radili prije trudnoće, nema potrebe i rade ih samo pred kraj trudnoće zbog tog streptokoka.
    Ja sam ih radila i prije trudnoće, ali i sad sam  mirnija šta mi ih je jučer napravila, nadam se da će biti uredni.
    Ja sam ful paničar i najradije bi sve pretrage ovog svijeta napravila i bila na uzv bar jednom tjedno😂😅🙈

18. Veljača 2020. 13:49

kaktusica

Snoopy ti kao da pises o meni 😂 I ja sve zivo dezinficiram, od daljinskih, mobitela, kvaka, prekidaca… stavljam jednokratne rukavice kad rezem meso, sve povrsine poslije dezinficiram… O odlasku na wc da ne govorim, stalno gledam na wc papir pod jakim svjetlom, mijenjam donje gacice 2-3 puta dnevno da mi slucajno nije vlazno radi glupog streptokoka… izludjujem se. Al takva sam.bila i u prvoj trudnoci iako sam bila puno mladja.

Ne brini pronasla sam se ja vec u nekim tvojim postovima 
    Ista sam sta se tice dezinfekcije a diranje i spremanje mesa bez rukavica? Nema sanse haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.