Jel vama sjelo normalno novaca? Ja od proslog mjeseca na komplikacijama i prosjek mi je veci od 4200kn i sjelo mi je za sijecanj 3500kn. Ne kuzim 😱
Tako i meni,veci od prosjeka. Otvorila sa 7.1 a dobila 3500 i nesto sitno,ne ispada dobro kako god racunam
Dora hahaaaa, da raspuknuti ko kruh iz Konzuma 😂😂 Ahaha, tocno tako 😂 Al sam se nasmijala ludaco!
Ctg ja isla sa 36+3.
Snoooy pratimo se i po pasteti i nijeloj linoladi 😂 Ajme jela bi pola tegle na zlicu dnevno 😋😋
Moj muz me iznenadio tako sto ce mi kupiti danas barsku stolicu da lakse skuham rucak, da nw moram stajati dok sjeckam i mijesam. Jer ja jedino rucak pravim, on sve ostalo. Iako, nekad mi se ne da cekat ga da dodje s posla i stavi ves, ja imam totalni OKP oko toga a onda kad vidim kako on vjesa za one krajeve aaagrhh 😱
Hahahahhahahahaha satrala si me sad s vjesanjem, imam mali mozdani svaki put kad ga vidim kako KRIVO vjesa
Takodjer bi kao Snoopy i ti bijelu linoladu mogla zlicom svaki dan mlatit
Danijela mislim da kad se radi o svrbezima, peckanjima, iscjedcima bolje inzistirat da oni to lijepo ponove pa bit na miru, bestije se nastane u kratkom roku i ako ima ikakvih simptoma bolje sprijecit ili lijecit nego kasnije gorke suze gutat ako nesto krene po krivu.
Zuza mora postojat neko obrazlozenje zasto ti je isplaceno manje, od kojeg si tocno datuma na komplikacijama?
Dora hahaha slikovito, umirem od smijeha😂🤣😂
Žuža i meni 3500, ali vsljda jer sam od 7.1.na komplikacijama, nije puni mjesec
💙
Uf bome se od sinoć nakupilo stranica ☺️ čestitam svima na dobrim pregledima i da nastavimo svi ovako pozitivno 🍀.
Dora4 sretno, držimo fige da te puste odmah al pošto nisi nikako imala nikakve promjene ja mislim da je sve u redu 🤗 ja isto svašta sanjam pa se ko luda cili dan toga bojim 🤦♀️
Ja sam radila briseve u deseti mjesec prije ivfa i opet mi ih je ponovio prije misec dana, oba puta su sterilni i nemam odnose al svejedno mi ih je napravio. U prvoj trudnoći sam imala ureaplazmu popila antibiotik i sve bilo ok.
Super je bilo ima 14 godina kad sam bila prvi put trudna nije bilo ovoliko informacija, živila sam u ne znanju i mogu vam reći uopće se nisam brinila, sad za jedan simptom imam sto različitih iskustava žena s kojima se uspoređujem a u biti sve smo različite i svaka trudnoća je sama za sebe različita. Definitivno počinjem meditirat 😂😂🧘♀️🧘♀️
Opcenito, lola i ostale curke kojima se cini da bi im iz nekog opravdanog razloga trebalo ponovit neku pretragu, uvijek inzistirajte, previse novaca mi odvajamo na nasim placama za zdravstvo da bi nas sad itko za ista zakinuo, nije da smo trudne 1x godisnje xy godina, vec jednom ili nekoliko puta tijekom cijelog zivota ima da odrade sve sto treba, kad i kako treba!! 💪🏼
Dora upravo tako! S tim da sam ja prva osoba koja nikad neće na ničemu inzistirat nego ću ići doma zabrinuta i u suzama...
Lelibeli hvala draga!
Meni trenutno ni meditacija ne bi previse pomogla, eventualno neka voznja s Vrapcicem u njenom Porscheu, da se zaletimo do mimoze u bijeli svijet po neku kvalitetnu njemacku opremu za bebe
Jel vama sjelo normalno novaca? Ja od proslog mjeseca na komplikacijama i prosjek mi je veci od 4200kn i sjelo mi je za sijecanj 3500kn. Ne kuzim 😱
Tako i meni,veci od prosjeka. Otvorila sa 7.1 a dobila 3500 i nesto sitno,ne ispada dobro kako god racunam
Pitat cu ja od decka mamu. Ona se tim bavi
💙
Doraupravo tako! S tim da sam ja prva osoba koja nikad neće na ničemu inzistirat nego ću ići doma zabrinuta i u suzama…
Malo po malo se moras ocelicit 💪🏼 ne radis to samo zbog sebe nego i bebe, to ti uvijek treba bit dobra motivacija..sutra ces se morat u vrticu i skoli zauzet za svoje dijete i bolje da odgojis klince da se znaju zauzet za sebe, naprosto ce bolje proc u zivotu, a ne da sute i trpe..pogotovo danas kad su ljudski odnosi na niskim granama i kad rijetko u kojim prilikama mozes racunat da ce netko biti normalan i misliti na drugog..♡
Sortiraj odgovore
Najstariji