LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    18. Veljača 2020. 12:52

Zaraa di nam se skrivas?? Dodji proslavit 22.tt 🥳🥰 
    Trudy isto 

Rose1
    18. Veljača 2020. 12:52

Dora4

Totalno! Ja sam isto prvo pratila proljetno ljetne bebe, a onda je bebac otvorila ljetne i svejedno se nisam usudila ukljucit i bilo mi je dovoljno iz prikrajka citat, ali skroz je druga razina kad si unutra, puno je osobnije i bas se osjecas povezanotako da sam bas sretna sto sam dio grupe 😊
    Evo ja spakirala torbu na pola ako me sutra opet ostave u bolnici, malo odmorko i rucak, neko varivo sa porilukom, lecom, piletinom i mrkvom je danas na meniju, odspavat malo pa spakirat do kraja i oprat kosu 🤭 u medjuvremenu sam se iskulirala od sna i bolova i sad sam si super opet hahaha ovi tobogani emocija su bas…cirkus 🎪🎡🎢

I ja se od straha nisam htjela odmah prikljuciti,samo sam pratila...
    Ma nece te zadrzati, bit ce sve superrrr🤗

💙

Dora4
    18. Veljača 2020. 12:57

Rose1

Dora4

Totalno! Ja sam isto prvo pratila proljetno ljetne bebe, a onda je bebac otvorila ljetne i svejedno se nisam usudila ukljucit i bilo mi je dovoljno iz prikrajka citat, ali skroz je druga razina kad si unutra, puno je osobnije i bas se osjecas povezanotako da sam bas sretna sto sam dio grupe 😊
    Evo ja spakirala torbu na pola ako me sutra opet ostave u bolnici, malo odmorko i rucak, neko varivo sa porilukom, lecom, piletinom i mrkvom je danas na meniju, odspavat malo pa spakirat do kraja i oprat kosu 🤭 u medjuvremenu sam se iskulirala od sna i bolova i sad sam si super opet hahaha ovi tobogani emocija su bas…cirkus 🎪🎡🎢

I ja se od straha nisam htjela odmah prikljuciti,samo sam pratila…

Hihi hvala, priznaj samo zelis da posaljem kolace 😋

Rose1
    18. Veljača 2020. 12:59

Ja se nadam da se na ovotjednoj vidi mala promjena🤣😂nskon jela je veci, jucer ujutro slikano https://ibb.co/RQZ46M0

💙

Rose1
    18. Veljača 2020. 13:00

Dora4

Rose1

Dora4

I ja se od straha nisam htjela odmah prikljuciti,samo sam pratila…

Hihi hvala, priznaj samo zelis da posaljem kolace 😋

Hehehe sta sam tako ocita?!😂🤣😂🍰🍰🍰 

💙

Dora4
    18. Veljača 2020. 13:05

Aaa lijepo raste Rose!!  
    Jao curke ja sam bila malo skepticna zasto mi trbuh niti malo ne raste do 15.tt, onda je malo iskocio, ali curke zadnjih dva tjedna i pogotovo zadnjih par dana RASTE i BUJA ko kvasac  sad se bojim oce li se moc koza toliko rasirit koliko treba jer mi se cini da cu se raspuknut ovom brzinom ako nastavi ovako munjevito iz dana u dan rast  

Trudy
    18. Veljača 2020. 13:07

Dora4

Zaraa di nam se skrivas?? Dodji proslavit 22.tt 🥳🥰
    Trudy isto

Dora, da nam ne napises da ulazimo u novi tjedan, ja ne bi ni skuzila 😳😊 cestitke i tebi 🥳 a ovaj san tvoj je bas uzas 😳 i mene svako toliko neka glupost uhvati.
    Ja moram priznat da mi doma nije nimalo dosadno, uvijek nesto nadjem za radit. Od 9-2.45 sam od prilike slobodna. Dva dana tjedno idem na vjezbe. Ostale dane nesto pospremam po stanu, kuham, pecem kolace isto.. Pogledala sam sve moguce kulinarske emisije na netflixu 😂 sad planiram isprobavat te recepte i opcenito bi malo na kuhanju poradila. Citam knjigu. Radim na uredjenju stana jer kad smo se lani selili nismo bas stigli uredjivat, bilo nam je bitno samo da imamo namjestaj i da je manje vise sve pospremljeni. Tako da, zbilja mi nije dosadno 🙂 jedino zalim sto nemam bas neko drustvo. Ove prijateljice koje su isto kod kuce, dok se s njima nesto dogovorim, prodje me volja 😏 i ono sto mi je najvaznije- nema stresa oko posla i voznje 🙂

Rose1
    18. Veljača 2020. 13:07

Hvala🤗ja mislim da cu sva popucati jer me vec sad sve zateze, a mali je...mazem se, ali mislim da te kremice nisu od velike pomoci...vidjet cemo

💙

• lola777
    18. Veljača 2020. 13:13

Izbrisa mi se duzi post, poludit cu.Uglavnom super mi je citat vasa iskustva i savjete.Nisam ni ja prije bila ukljucena na forume pa mi je ovo sve novo, ali korisno.Naravno, ove 2-3 lose vijesti sta su pisale, bas su me uznemirile da danima razmisljam o njima. Kad tako nesto procitam dodje mi se iskljuciti sa foruma.Muz je reka da ce mi iskljuciti internet🙄.
    Stalno gledam iscjedak, pa ima li ga, pa boju.Pa se dezinficiram sa Octeniseptom,ma luda kuca.
    Onda odnesem urin privatno, jer mi moja dr ne bi dala uputnicu s obzirom da sam prije mj radila urinokulturu.
    Jeste li vi radile briseve u trudnoci? Moja kaze radili smo ih 3 mj prije trudnoce pa ako niste mjenjali partnera nema potrebe? Da joj vjerujem ili sta?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• indy34
    18. Veljača 2020. 13:23

lola777

Izbrisa mi se duzi post, poludit cu.Uglavnom super mi je citat vasa iskustva i savjete.Nisam ni ja prije bila ukljucena na forume pa mi je ovo sve novo, ali korisno.Naravno, ove 2-3 lose vijesti sta su pisale, bas su me uznemirile da danima razmisljam o njima. Kad tako nesto procitam dodje mi se iskljuciti sa foruma.Muz je reka da ce mi iskljuciti internet🙄.
    Stalno gledam iscjedak, pa ima li ga, pa boju.Pa se dezinficiram sa Octeniseptom,ma luda kuca.
    Onda odnesem urin privatno, jer mi moja dr ne bi dala uputnicu s obzirom da sam prije mj radila urinokulturu.
    Jeste li vi radile briseve u trudnoci? Moja kaze radili smo ih 3 mj prije trudnoce pa ako niste mjenjali partnera nema potrebe? Da joj vjerujem ili sta?

Vezano za briseve djelimo iste brige,meni su radjeni odmah na pocetku i bilo sve uredu i sad se sve mislim da iduci put kad odem pitam kad se opet radi i mozda da uradim ..al i meni je neko rekao tek pred kraj se opet radi ako naravno nije potrebno pre ako nemas neke primjedbe promjene ..ja cu bas da pitam sad kad budem isla ..mada ponekad pomislim sva sam u nekim teorijama zavjera mozda treba ovo mozda ono ..a zasto ovako ..a ne onako ..ja se ponekad iskreno osjecam ko Alisa u zemlji cuda ..😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.