LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2019. 13:42

TiKi92

Mene su tražili R1 obrazac sa sest zadnjih placa.

A što ako ih nema šest? Prija mi radi do 21.12.,otipla ni na komplikacije jer joj ističe ugovor nakon, a ima priložiti plaće za 9.,10.,11. Mj. A preko ljeta nije imala plaće. Može li onda priložiti plaće od 4.,5.. I 6. Mjeseca.
    Joj što sam zakomplicirala

Ana_Marija_2019
    08. Studeni 2019. 13:46

Joj ja se nadam da ću moći što duže raditi. Prošli put sam ostala doma s nekih 16 tjedana, sad se ipak nadam da neće biti problema pa da ću duže ostati.
    Inače nemam trbuh. Mislim da bi bilo i čudno da ga već sada imam haha
    U prošloj T ga nisam ni imala do nekih 20 tjedana, samo sam bila napuhana. Tek kad mi je baš narastao trbuh sam skužila razliku između te nadutosti i trbuha od bebe. Meni je trbuh od bebe bio baš kao loptica i tvrd, čvrst.

Ana_Marija_2019
    08. Studeni 2019. 13:48

mrvičak

TiKi92

Mene su tražili R1 obrazac sa sest zadnjih placa.

A što ako ih nema šest? Prija mi radi do 21.12.,otipla ni na komplikacije jer joj ističe ugovor nakon, a ima priložiti plaće za 9.,10.,11. Mj. A preko ljeta nije imala plaće. Može li onda priložiti plaće od 4.,5.. I 6. Mjeseca.
    Joj što sam zakomplicirala

Čekaj, nisam shvatila od kada do kada ima ugovor? I zašto nije imala plaće preko ljeta? Postoji onaj minimum staža koji treba ispuniti za komplikacije, ako to ima, trebala bi dobiti.

🌸TiKiDi🌸
    08. Studeni 2019. 14:02

Treba imati 9mj neprekinutog staža ili 12mj s prekidima unutar dvije godine. Ako ima manje od 6 plaća, mora ispunjavati ovaj gore uvijet od 12mj. S tim da se onda te plaće dijele kao da ih ima 6 pa dobije manji prosjek i time i manju naknadu. Najmanje isplaćuju onih 800 i nešto kuna. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ana_Marija_2019
    08. Studeni 2019. 14:36

Cure, znam da ste pričale da se ovo i nekima od vas dogodilo. Sad sam bila na wc-u i kako sam se brisala, na papiru je ostalo onako lagano roskasto, skroz razvodnjeno. Umrla sam od straha. Ne znam da li da idem na hitnu da provjere :((

Mirtasiric1
    08. Studeni 2019. 14:51

Ana_Marija_2019

Cure, znam da ste pričale da se ovo i nekima od vas dogodilo. Sad sam bila na wc-u i kako sam se brisala, na papiru je ostalo onako lagano roskasto, skroz razvodnjeno. Umrla sam od straha. Ne znam da li da idem na hitnu da provjere :((

Ja nemam na papiru ništa obojeno, ali na gaćicama primjetim skroz, skroz cvijrtlo rozo. Gaćice su mi uvik nekako vlažne tako da nikako ne mogu bez dnevnog ul. Mislim da dok nema krvi sve Ok. Ovo u prve dvije trudnoće nisam imala. 

Ana_Marija_2019
    08. Studeni 2019. 14:59

Mirtasiric1

Ana_Marija_2019

Ja nemam na papiru ništa obojeno, ali na gaćicama primjetim skroz, skroz cvijrtlo rozo. Gaćice su mi uvik nekako vlažne tako da nikako ne mogu bez dnevnog ul. Mislim da dok nema krvi sve Ok. Ovo u prve dvije trudnoće nisam imala.

Da, ni ja to nisam imala u 1. trudnoci. Na gacicama nista, samo kad sam se obrisala. Zvala sam ginekologa, on kaze ako nema bas svjeze krvi obilnije da nije nista alarmantno, ali da se mogu javiti u Petrovu ako zelim. Tocno sam kraj Petrove pa mislim da cu ipak otici, cisto da vidim sto kazu.

Leonie90
    08. Studeni 2019. 15:09

Pozdrav drage moje.. 
    mrvičak bas sam sretna sto si se brzo pridruzila ♥️

Ja sam vise na hitnoj nego kuci. Mucnine su neizdrzive, stalno sam na infuziji, pa me ostave, pa puste. 
    Imam osjecaj da cu izluditi. Ne znam niti jedan primjer oko sebe ovakvih mucnina. Dakle, kada pocnem povracati, to ne prestaje dok ne zavrsim na hitnoj. 
    Jos na pocetku ove teme smo pisale do kada cemo raditi, ja sam tako samouvjereno vam napisala do kraja, na poslu mi je super, a sve se okrenulo naopacke. Moram na komplikacije 😣
    Sada sam 8tt, vidjet cemo hoce li se stanje popraviti. Evo danas mogu tek na mobitel malo, inace ni poruku ne mogu napisati.

yvette
    08. Studeni 2019. 15:10

Bebac24

Znam da nas je samo par sa malo "vise " kg. One sa 65-70 a u 9tt ste vam se vidi trbuh? Znaci dobila sam jednu kilu do sad, imam 70. Od jucer mi je trbuh trodupli, bas ogroman 🙈🙈🙈🙈 upozorio me fizijatar da ce mi se brzo izbacit trbuh al ovaaako brzo 😂😂😂 nije on tvrd nego mekan jos al ogroman 😂😂

Pisala sam kako variram od 64 do 66, sad je 2 dana vaga na 65. Mislim da sam taj kg stvarno i dobila odnosno da nece padati. Trbuh mi se ne vidi kad stojim ili sam u odjeci, ali kad sjednem imam skembicu. 

Rose1
    08. Studeni 2019. 15:12

Ana_Marija_2019

Znam da je lako reci, ali stvarno je to jako cesto, ali ako ce ti biti lakse odi u bolnicu pa ces biti mirna... Sigurna sam da je sve ok

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI