Bebaccula sam da se u drugoj trudnoci odmah primjeti stomak, navodno brze raste. Moj izgleda kao da sam se prejela, ali ja od pocetka ne nosim stare hlace, vec sam pocela s helankama i trudnickim hlacama. Takodje sam na +1kg.
Meni je sa 10 tjedan prosli put bio potpuno ravan. Na plazi bila stalno i nitko nije primijetio nista. Mislim da je to individualno i ovisi o puno faktora. Trbušnim mišićima, položaju posteljice, elastičnosti kože itd
Znam da nas je samo par sa malo "vise " kg. One sa 65-70 a u 9tt ste vam se vidi trbuh? Znaci dobila sam jednu kilu do sad, imam 70. Od jucer mi je trbuh trodupli, bas ogroman 🙈🙈🙈🙈 upozorio me fizijatar da ce mi se brzo izbacit trbuh al ovaaako brzo 😂😂😂 nije on tvrd nego mekan jos al ogroman 😂😂
Ja imam 75 kg, visoka 171, dakle dosta viska, hah, ugl moj trbuh je vec duuuugo ko da sam u 5.mj trudnoce😂
Ko zna kak ce bit kad ce se stvarno pocet vidjet, sve me strah😅
Dečkić💙
Ja imam 51kg i vec mi se nazire, prije je to bilo samo navecer pa sam pripisivala to nadutosti, sad vec i ujutro vidim. Mislim da je to sve individualno, ovisi o puno cimbenika, meni se ionako prvo debljaju uvijek bokovi i trbuh pa mozda i zato.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Da zato sta mi je druga, i imam jaaako mekan trbuh sa spekecom reko je da ce mi se brzo viditi 😂 sa malim sam prije poroda jedva stala u tus kabinu koliko sam ogromna bila, sad imam kadu ,zanima me kako ce to izgledati na kraju 😂😂
I meni se puse stomak i tezinu mi stvara. Pusem ka dupin
URL = https: //lilypie.com]
Zna li itko koliko je placa dovoljno priloziti za komplikacije?
Mene su tražili R1 obrazac sa sest zadnjih placa.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Ma ja iedva cekam da bude veliki stomak i da osjetim bebu 😊 bas ne zanima kakav je to osjecaj 😍
Joj sto oni kompliciraju s tim, samo da daju sto manje para, umjesto da jos poticu natalitet. Mene su, kad sam nosila papire, sto puta pitali da li je puno radno vrijeme i stalan posao. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Obratite pozornost sta vam pise u trudnickoj... Da li je posteljica sprijeda ili zada. To vam pokazuje da li cete bebu osjetiti vise ili manje i kad budete imali trudove odakle ce vas boliti. Meni je bila sprijeda, pa sam bebu slabije osjetila, a sa svakim trudom su mi se kosti raspadale.
URL = https: //lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji