LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2019. 09:00

Polly

Dočekale mi petak jeeeeej!! Uzbuđena sam, pomalo u strahu i iščekivanju hoće li išta vidjeti. Javim se nakon pregleda 💓

Sretnoooo!!!

ena0206
    08. Studeni 2019. 09:03

Polly

Dočekale mi petak jeeeeej!! Uzbuđena sam, pomalo u strahu i iščekivanju hoće li išta vidjeti. Javim se nakon pregleda 💓

Sretnooo. Drzimooo ti fige. 😍❣️

Vrapčić123
    08. Studeni 2019. 09:14

Polly sretnooo! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    08. Studeni 2019. 09:19

Sretnoo❤️❤️

Alisanazemlji
    08. Studeni 2019. 09:28

Polly

Sretno!!! ❤️

Curka je ❤

Rose1
    08. Studeni 2019. 09:29

Polly

Sretnooo 

💙

Rose1
    08. Studeni 2019. 09:40

mrvičak

Jutro.Vidim da nisam jedina u strahovima zbog izostanka simptoma, tj. meni se ni pojavili nisu. Jutros sam se opet u 4 probudila, jadna ti sam…pa opet zaspala i skoro prespavala na posao. Češće idem na wc samo preko dana, ali i više pijem, pretpostavljam zbog toga,pa me bar t ne budi tokom noći, što je bio slučaj u prošloj trudnoći.

A jadne mi, bas smo pod stresom, moramo se smiriti. Bit ce sve ok🙏Mene bi manje brinulo sto nemsm simptome, doci ce kad - tad... Mene brine sto nestaju, ali valjda ce biti ok🙏🙏🙏

💙

08. Studeni 2019. 09:44

Rose1

mrvičak

Jutro.Vidim da nisam jedina u strahovima zbog izostanka simptoma, tj. meni se ni pojavili nisu. Jutros sam se opet u 4 probudila, jadna ti sam…pa opet zaspala i skoro prespavala na posao. Češće idem na wc samo preko dana, ali i više pijem, pretpostavljam zbog toga,pa me bar t ne budi tokom noći, što je bio slučaj u prošloj trudnoći.

A jadne mi, bas smo pod stresom, moramo se smiriti. Bit ce sve ok🙏Mene bi manje brinulo sto nemsm simptome, doci ce kad - tad… Mene brine sto nestaju, ali valjda ce biti ok🙏🙏🙏

Oprosti, možda sam preskočila ili zaboravila. U kojem si ti tjednu, kada ti je termin i pregled? 

08. Studeni 2019. 09:47

Pijte li vi kavu? Čitam da nije preporučeno, al ja popijem jednu malu kavu s mlijekom i taj jedan čaj od đumbira i limuna. Valjda to nije prevelika doza kofeina

Orhideja13
    08. Studeni 2019. 09:51

Polly

Sretno polly 🍀❤️
    Mrvicak I ja imam pregled 12.11.

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.