Dočekale mi petak jeeeeej!! Uzbuđena sam, pomalo u strahu i iščekivanju hoće li išta vidjeti. Javim se nakon pregleda 💓
Sretnoooo!!!
Dočekale mi petak jeeeeej!! Uzbuđena sam, pomalo u strahu i iščekivanju hoće li išta vidjeti. Javim se nakon pregleda 💓
Sretnooo. Drzimooo ti fige. 😍❣️
Sretno!!! ❤️
Curka je ❤
Sretnooo
💙
Jutro.Vidim da nisam jedina u strahovima zbog izostanka simptoma, tj. meni se ni pojavili nisu. Jutros sam se opet u 4 probudila, jadna ti sam…pa opet zaspala i skoro prespavala na posao. Češće idem na wc samo preko dana, ali i više pijem, pretpostavljam zbog toga,pa me bar t ne budi tokom noći, što je bio slučaj u prošloj trudnoći.
A jadne mi, bas smo pod stresom, moramo se smiriti. Bit ce sve ok🙏Mene bi manje brinulo sto nemsm simptome, doci ce kad - tad... Mene brine sto nestaju, ali valjda ce biti ok🙏🙏🙏
💙
Jutro.Vidim da nisam jedina u strahovima zbog izostanka simptoma, tj. meni se ni pojavili nisu. Jutros sam se opet u 4 probudila, jadna ti sam…pa opet zaspala i skoro prespavala na posao. Češće idem na wc samo preko dana, ali i više pijem, pretpostavljam zbog toga,pa me bar t ne budi tokom noći, što je bio slučaj u prošloj trudnoći.
A jadne mi, bas smo pod stresom, moramo se smiriti. Bit ce sve ok🙏Mene bi manje brinulo sto nemsm simptome, doci ce kad - tad… Mene brine sto nestaju, ali valjda ce biti ok🙏🙏🙏
Oprosti, možda sam preskočila ili zaboravila. U kojem si ti tjednu, kada ti je termin i pregled?
Pijte li vi kavu? Čitam da nije preporučeno, al ja popijem jednu malu kavu s mlijekom i taj jedan čaj od đumbira i limuna. Valjda to nije prevelika doza kofeina
Sretno polly 🍀❤️
Mrvicak I ja imam pregled 12.11.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji