LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    08. Studeni 2019. 09:53

mrvičak

Pijte li vi kavu? Čitam da nije preporučeno, al ja popijem jednu malu kavu s mlijekom i taj jedan čaj od đumbira i limuna. Valjda to nije prevelika doza kofeina

Ja pijem, s mlijekom, popijem ujutru samo, Ali dvije soljice onako manje.. Ali gledam da prije kafe pojedem neku vocku Ili pahuljice.. I molim Boga da krenu mucnine da se prodjem kafe. 😁

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Rose1
    08. Studeni 2019. 09:56

mrvičak

Rose1

mrvičak

Jutro.Vidim da nisam jedina u strahovima zbog izostanka simptoma, tj. meni se ni pojavili nisu. Jutros sam se opet u 4 probudila, jadna ti sam…pa opet zaspala i skoro prespavala na posao. Češće idem na wc samo preko dana, ali i više pijem, pretpostavljam zbog toga,pa me bar t ne budi tokom noći, što je bio slučaj u prošloj trudnoći.

A jadne mi, bas smo pod stresom, moramo se smiriti. Bit ce sve ok🙏Mene bi manje brinulo sto nemsm simptome, doci ce kad - tad… Mene brine sto nestaju, ali valjda ce biti ok🙏🙏🙏

Oprosti, možda sam preskočila ili zaboravila. U kojem si ti tjednu, kada ti je termin i pregled?

Ja sam  ti 17dnt, 4.10.zadnja memstruacija. 12.11.moram ponovno betu pa ako bude ok, tek onda pregled... Samo sam vam malo uletila da vas zagnjavim 🙉🙈🙊i da me smirite, hvalaaaa ❤️

💙

08. Studeni 2019. 09:59

Rose1

mrvičak

Rose1

mrvičak

Jutro.Vidim da nisam jedina u strahovima zbog izostanka simptoma, tj. meni se ni pojavili nisu. Jutros sam se opet u 4 probudila, jadna ti sam…pa opet zaspala i skoro prespavala na posao. Češće idem na wc samo preko dana, ali i više pijem, pretpostavljam zbog toga,pa me bar t ne budi tokom noći, što je bio slučaj u prošloj trudnoći.

A jadne mi, bas smo pod stresom, moramo se smiriti. Bit ce sve ok🙏Mene bi manje brinulo sto nemsm simptome, doci ce kad - tad… Mene brine sto nestaju, ali valjda ce biti ok🙏🙏🙏

Oprosti, možda sam preskočila ili zaboravila. U kojem si ti tjednu, kada ti je termin i pregled?

Ja sam ti 17dnt, 4.10.zadnja memstruacija. 12.11.moram ponovno betu pa ako bude ok, tek onda pregled… Samo sam vam malo uletila da vas zagnjavim 🙉🙈🙊i da me smirite, hvalaaaa ❤️

Nas dvi smo onda jednake. I meni je 4.10.zadnja menga bila. Zašto ne bi bilo u redu? 

Rose1
    08. Studeni 2019. 10:02

Javit cu situaciju, bas me strah

💙

Rose1
    08. Studeni 2019. 10:03

mrvičak

Rose1

mrvičak

Rose1

mrvičak

Ja sam ti 17dnt, 4.10.zadnja memstruacija. 12.11.moram ponovno betu pa ako bude ok, tek onda pregled… Samo sam vam malo uletila da vas zagnjavim 🙉🙈🙊i da me smirite, hvalaaaa ❤️

Nas dvi smo onda jednake. I meni je 4.10.zadnja menga bila. Zašto ne bi bilo u redu?

A sta da? Isto smo, zelim da ti je uredna do kraja od ❤️jer mi danas sise prestale biti bolne i umirem od straha, malo su me cure smirile... Koliko nam je to, usle smo u 6.?

💙

08. Studeni 2019. 10:05

Rose1

mrvičak

Rose1

mrvičak

Rose1

mrvičak

A sta da? Isto smo, zelim da ti je uredna do kraja od ❤️jer mi danas sise prestale biti bolne i umirem od straha, malo su me cure smirile… Koliko nam je to, usle smo u 6.?

Tako je! Danas usle u 6.tjedan. Mene ti nista ne boli znaci ja sma u jos goroj situaciji. Apsolutno nikakvih simptoma, a vađenje bete mi ni spomenula nije. Pregled mi je tek za 10 dana. 

Nova19
    08. Studeni 2019. 10:11

Mrvičak čitala sam još prije da se đumbir ne preporučuje ženama koje su imale spontani... https://www.krenizdravo.rtl.hr/prehrana/dodaci-prehrani/kako-i-zasto-ne-jesti-dumbir-u-trudnoci

08. Studeni 2019. 10:14

Nova19

Mrvičakčitala sam još prije da se đumbir ne preporučuje ženama koje su imale spontani…https://www.krenizdravo.rtl.hr/prehrana/dodaci-prehrani/kako-i-zasto-ne-jesti-dumbir-u-trudnoci

Ajme jos i to. Pa valjda nisam napravila neki stetu od tri kesice u ova tri dana. A zasto se onda preporucuje za mucnine? 

🌼TiKi🌼
    08. Studeni 2019. 10:14

Ja nikad nisam bila neki kavopija, znala sam popiti ujutro kavu na poslu i nekad doma ili kad odem u goste. Tako da uopce kavu ne pijem. Popijem ponekad cappuccino. Doma uglavnom pijem vodu, mlijeko i caj od brusnice. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Rose1
    08. Studeni 2019. 10:16

Mrvičak nemam ti ni ja, osim mrvicu bolnih, a i to prestaje... Rađe bih da nemam sm ni to, ovako se mucim... Moramo biti pozitivne

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.