Mrvičakčitala sam još prije da se đumbir ne preporučuje ženama koje su imale spontani…https://www.krenizdravo.rtl.hr/prehrana/dodaci-prehrani/kako-i-zasto-ne-jesti-dumbir-u-trudnoci
Ajme jos i to. Pa valjda nisam napravila neki stetu od tri kesice u ova tri dana. A zasto se onda preporucuje za mucnine?
A evo čitam. To je samo za velike koncentracije, inače je baš preporučljiv i to baš u formi čaja.
Mrvičak nemam ti ni ja, osim mrvicu bolnih, a i to prestaje… Rađe bih da nemam sm ni to, ovako se mucim… Moramo biti pozitivne
Ja sam se primirila. Ne mislim više previše o tome. Što bude, bit će. Jedan sam spontani preživjela, valjda opet neće doći do toga
Simptomi se javljaju kasnije i to je individualno i to te ne treba definitivno ne treba brinuti, sigurna sam da je sve superrr... Mene zivcira sto nestaju
💙
Mrvičak da, mislim da se više radi o večoj koncentraciji, htjela sam samo podjeliti taj link 😊👌
Mrvičakda, mislim da se više radi o večoj koncentraciji, htjela sam samo podjeliti taj link 😊👌
Ma naravno, sve ok
Rose cestitam na dobroj beti, ali moram da te naruzim sto se toliko brines. Znas da to nije dobro za bebu nikako. Vidim da si sad 17dnt, pa nema tu nekih simptoma, tijelo se tek navikava na to sta mu se desilo. Polahko, opusti se, i ja sam mpo trudnica i simptomi ce doci i nestajati i onda se vracati jos gori, budi sretna sto ih nema jos 😁 Meni su poceli od 6+5tt mucnine i znale su skroz nestati par dana, ali se vrate jos gore. Grudi takodje, tu se mijenja svaki dan situacija. Opusti se, misli pozitivno i bit ce tako 🤗
Sto se tice kafe, mi smo kupili novu kafe masinu. tako lijepa i pjenasta kafa ispadne iz nje, al zbog moje mucnine, ja je jos nisam ni probala 😢 Inace volim jednu dnevno solju popiti s puno mlijeka, ali sad mi se i to gadi kao i sve ostalo 😰
Znam da nas je samo par sa malo "vise " kg. One sa 65-70 a u 9tt ste vam se vidi trbuh? Znaci dobila sam jednu kilu do sad, imam 70. Od jucer mi je trbuh trodupli, bas ogroman 🙈🙈🙈🙈 upozorio me fizijatar da ce mi se brzo izbacit trbuh al ovaaako brzo 😂😂😂 nije on tvrd nego mekan jos al ogroman 😂😂
Mimoza hvala ti puno, pomazes🤗 pokusavam se smiriti, ali tesko je, znas i samo kakva je nasa situacija, tesko dođemo do toga i onda mi je tesko opustiti se. Tebi od❤️nek je uredna trudnoća do kraja
💙
Bebac cula sam da se u drugoj trudnoci odmah primjeti stomak, navodno brze raste. Moj izgleda kao da sam se prejela, ali ja od pocetka ne nosim stare hlace, vec sam pocela s helankama i trudnickim hlacama. Takodje sam na +1kg.
Sortiraj odgovore
Najstariji