Curke koje ste bile na mpo ful stimulaciji imate li povecane jajnike i bole li vas? Koliko vas bole, jače?
Pred transfer me bolilo i rekao je dokt.da su uvecani, ali da su 7 cm a da ispod 10 cm ne daju nista. Kada sam bila trudna 7+2 jos uvijek su bili uvecani na nekih 5 cm, a nekidan sa 9+2 su lijevi 3.5 a desni 4 cm.
Bolilo me je, ali sada rijetko. Iskreno da ti kazem ne znam od cega me bolilo, od njih ili zatvora. Jer i sada me jako boli kada imam zatvor. Kakva je situacija kod tebe, jesu i tebi jos uvecani?
Da, još su uvećani. A proći će i to uskoro, koliko se sjećam dr je rekao da će se tamo oko 15 tjedna početi smanjivati... A da, od zatvora fakat zna boliti, mene je to mučilo tijekom stimulacije, s tim da sad na sreću nemam tih problema. Pokušaj ako možeš ujutro čim se probudiš popiti dvije čaše ne mlake vode. Vjeruj mi, to bi ti trebalo pomoći 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rijetko mi se javi. Izbacila sam Heferol kapsule zeljeza i pijem Floradix umjesto. Uzimam jos Lifetime Magnezij, kalcij i vit D. Situacija je ok 90 % vremena, a kad se javi uzmem sirup Kivilaks i prode. Puno je bolje nego na pocetku kada me nonstop bolilo, sad tek tu i tamo dozivim da imam brabonjak
Yvette na nalazu mi nije točno napisao koliki su. Napisano je da su jajnici i dalje jako uvećani, a nalazi prije ivf postupka su mi u bolnici kod njih pa nemam s čim usporediti. A evo recimo kolegici koja je bila sa mnom na transferu isti dan su joj isto uvećani i veličina je sljedeća: 97x87 mm i 79x70mm. Evo možeš sa njezinim usporediti.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvičak, imam prvi pregled 12.11.pa možeš to unijeti :)
Curka je ❤
Curke moj onaj smeđi iscjedak je stao, ali imam malo žutog danas… Ja mislim da se tu radi o nekoj upali, nadam se da je tako, mirujem, ne idem na posao do pregleda pa ću sutra sve znati…
Super polly! Obavezno javi ❤️
Curka je ❤
Odlicno❤ Brzo ce to 😉
Anja🌸🌸
JUtro. Kako ste spavale? Ja opet kao sova u 5 sati. Ali ipak budem naspavana i odmorna. Baš me hormoni pucaju.
Stvarno je teško za popraviti sve ove prepiske jer nas je mnogo ❤️
Ja otkad sam trudna spavam sa bebom kao beba 😁.
Dosta sam umorna preko dana tako da idem relativno rano leći i odmah zaspim..
Danas sam imala po prvi puta jutarnje mučnine. Do sad sam ih imala samo navečer. Te mučnine zaista nisu ništa prestrašno i podnošljive su...
Cicke su i dalje osjetljive. To je to što se tiče mojih simptoma. U svakom slučaju se dobro osjećam.. :)
Curka je ❤
Odlicno❤ Brzo ce to 😉
Tea, tvoj pregled je sutra? :)
Curka je ❤
Odlicno❤ Brzo ce to 😉
Tea, tvoj pregled je sutra? :)
Daa🙈
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji