Ajme sline mi cure, pogotovo na muzev dio sa spekecom 🤭
Mi smo dobro, bas mirujem ful, dosadno je i bolno za kukove, ali daleko ljepse nego u bolnici pa kad dodju trenutci da mi je tesko sjetim se kako bi mi tek bilo da moram cekat red na wc, sprickat i dezinficirat sve za 3kapi koliko mi se obicno piski, slusat cimerice i onda kad mi ih se ne slusa i odma mi je bolje najljepse mi je sto mogu na glas pricat bebicama i slusat glazbu bez slusalica
I naravno, steta za mahunice, pogotovo kad si opisivala onu ekstazu dok si ih jela, tad se cak i meni otvorio apetit za njih, a inace mi nisu neko top jelo ali evo vec si na pola T, jos ovolko i moci ces i na salatu i varivo i kako god pozelis 👏🏼
Fluffy ja ga imam od pocetka. Nekad malo vise(kad sam aktivnija na nogama) nekad manje. Gacice su stalno sa tragovima i cesce ih mjenjam kroz dan.
Uloske ne volim jer oni jos vise pogoduju svemu losemu.
Tako da mislim da ti je to skroz normalno.
Dora drago mi je da si doma, ipak je komocija doma nezamjenjiva i lakše ćeš podnijeti mirovanje. Moraš li baš strogo mirovati ili možeš malo po stanu / kući šetkarati?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac divni ste :-) kakvi debeli.... baš lijepi stomačić!
Dora točno koda slušam svoju prijateljicu što je rodila blizance, kad je došla doma iz bolnice.... doduše ona je kao krenila rodit pa je išla u 36 tj. pa skoro 40 dočekala tamo...
Fluffy ja isto imam taj neki iscjedak i jucer kad me pregledavala vag. me pitala jel me sta pece ili svrbi, rekoh ne od onda kad sam imala onu epizodu promjene gela za tusiranje. Na to mi je rekla da mi se vjerojatno od toga malo poremetio ph rodnice i da je iscjedak jaci, a i da sam malo crvenkasta pa mi je dala rojazol kroz sedam dana za svaki slucaj, a ako se pojaca sto ili mi se jave svrbez i peckanje da se javim pa cu dobit i vaginalete. Naglasila mi je da u trudnoci treba biti sve ph neutralno i nikako ne mijenjati cesto gelove za tusiranje. Inace je normalan iscjedak u trudnoci, bitno da nije gust, sirast, neugodnog mirisa ili jako obilan.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dana moj pupak je sada u ravni sa trbuhom i bas mi je sladak 😂 iako ga vec zamisljam kako ce na proljece strsiti van, kad se budu nosile tanke majice haha
Danijela hvala, ali ja sam imala pregled jucer 😊
Pcelica od 30tt kontrole su svako 2 tjedna, bar kod mene u trudnickoj pise tako, jer se u Njemackoj odmah dobiju termini za preglede na prvom pregledu do kraja trudnoce.
Mrvicak moj slj pregled je 10.03, pa kad budes mogla upisi 💋
Bebac pa mali je trbuh, nije veliki i uopste ti se ne vidi tih +7 ili +8kg. Zgodnica si 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji