LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    11. Veljača 2020. 12:24

Hvala ❤️ ma joj vidi se vidi, guzica mi dupla 😂al neka me. Plakat cu kad rodim pa kad budem htjela skinut par kila do 10mj 😂😂
    Ma joj dupli mi je nego u prvoj. Ko barka se osjecam vec sada. 
    Ali neka mali raste ❤️🥰
    E da. Netko je pisao da se vise ne trazi potvrda za drugu zupu(vjencanje/krstenje) 
    Kod nas u Porecu naravno da treba. 
    Jucer napokon zvali popa di bi se vjencali i krstili, i sa njim nikakvih problema naravno jer je pre pre dobar, toliko me ganuo preko telefona da sam se rasplakala. 
    Ali i sam je rekao da cemo vj imat problema sa nasom zupom, i da cemo morati ici na predavanja neka za krstenje(to smo morali i za prvog). 
    Da u 7 mj vec idemo traziti potvrde i da se spremimo da ce nas vuc mj dana sa njihovim razmisljanjima 😡😡 pa se bas pitam zasto ne zelim nista u toj zupi raditi. 
    A ovog drugog zelimo i na veceri samo ako bude mogao. I to sta nismo vjernici koji idu na mise, isla sam kod njega sa pokojnom bakom na misu da joj pokazem kako lijepa misa bi trebala uvijek biti i bila je odusevljena. I kod njega smo prije 5godina bili na zarucnickom tecaju. Ma on ko da je najobicniji ocvijek a ne svecenik. 

kaktusica

Dora moja je prijateljica rodila prirodno blizance na dan termina, bas im je neki dan bio 10. rodjendan. Ono, 40.tt, nisam mogla vjerovati. Imali su svaki po 3200g i 50cm, i cura i decko, u gram i centimetar.

🌼TiKi🌼

Bebac niste debeli, taman ste ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dora4
    11. Veljača 2020. 12:27

TiKi92

Dora ja cu ovako nabrojati jer ima stvarno puno pa da ne zatrpavam linkovima, vecina su stranice na fejsu.

Fejs: Pčelica, Mamina Brbljaonica, Mali anđeo, AndyBrandy, Design Kids, Bebe Nova, Miss Alona Kids, Dječja trgovina Junior, Bon Bon torte od pelena, Lelly Belly, Bella Lu, Tvornica snova, Otroška trgovina WOW, Kretex, Baby sedmica, Pinko, Prvi koraci…

Net: Ethereal, Emporium, M&A desire, BigBaby, Sve za bebu, Studio-nova…
    Vjerojatno dosta njih s fejsa ima i svoju internetsku stranicu, ako jos naiđem na sto javim. 😘

Hvala ti puno!!

Dora4
    11. Veljača 2020. 12:31

kaktusica

Dora moja je prijateljica rodila prirodno blizance na dan termina, bas im je neki dan bio 10. rodjendan. Ono, 40.tt, nisam mogla vjerovati. Imali su svaki po 3200g i 50cm, i cura i decko, u gram i centimetar.

Vau!!! Jako lijepo  vjerovatno je malo strah usao u mene jer u bolnici vidis samo prijevremene blizance pa ovo kad procitam da su zene dogurale blizu ili skroz do termina mi je iznenadjenje! 🥳💝

• Bebac24
    11. Veljača 2020. 13:00

https://ibb.co/m0b56Wn dodite se posluziti dok decki ne stignu doma 😉😉

Dora4
    11. Veljača 2020. 13:05

Mmmljac 

Zvonkica
    11. Veljača 2020. 13:12

Dora4

kaktusica

Vau!!! Jako lijepovjerovatno je malo strah usao u mene jer u bolnici vidis samo prijevremene blizance pa ovo kad procitam da su zene dogurale blizu ili skroz do termina mi je iznenadjenje! 🥳💝

Ja sam negdje cula, ali ne znam ni priblizno da li je istina, kao da blizancima pluca i sl brze sazrijevaju jer se ranije radaju pa se priroda za to pobrinula...ali velim ne znam jel to trkeljanje ili ima neceg u tome...🤷 iskreno, ja mislim da sam jedna od rijetkih koja je uvijek sa strepnjom cekala da mi dr potvrdi da se vidi samo jedno srceko...mi u obitelji imamo blizance ali mene je jednostavno prestrah blizanackih trudnoca, a i sitna sam po prirodi, i nekak mislim da bi bila preguzva...a opet zene radaju i trojke i vise i bude sve ok.. al ocito svaka luda glava ima svoj problem..moj je ovo 😂🤦

Zvonkica
    11. Veljača 2020. 13:14

https://miss7mama.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/nakon-tri-sina-htjeli-su-cetvrto-dijete-a-docekalo-ih-najvece-iznenadenje-12293
    Preslatko, ali ne znam dal bi im bila u kozi 😁

DanijelaBB
    11. Veljača 2020. 13:23

Zvonkica

https://miss7mama.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/nakon-tri-sina-htjeli-su-cetvrto-dijete-a-docekalo-ih-najvece-iznenadenje-12293
    Preslatko, ali ne znam dal bi im bila u kozi 😁

Svako je dite blagoslov...al zamisli šoka 😱

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.