LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    11. Veljača 2020. 10:24

Vrapcic123

Curke koje ste na Eutyroxu koliko često vadite svježe nalaze?

Jutro, do 16tt svakih 4tj sad svakih 6

Vrapčić123
    11. Veljača 2020. 10:32

Hvala curke na odgovorima 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    11. Veljača 2020. 10:34

Nikita legendooooo  da mi je pola tvog sna u komadu, moze i ovog od 8 sati, necu bit razmazena pa pola od 10 ocekivat 😅
    Tiki hahah ajoo nema mi gore nego kad se raspisem pa umjesto Posalji stisnem Odustani, majcice mila, dodje mi da placem od mukice tad..kad ti se bude dalo 

Dora4
    11. Veljača 2020. 10:35

Vrapcic123

Hvala curke na odgovorima 😘😘

Nego...sto ti danas fino spremas? 🤤 
    Jesi bljuckala jucer mahune il je stalo na mucninama?

Fluffy
    11. Veljača 2020. 10:37

Jutro curkee...sretno svima na danasnjim pregledima, mogu zamislit uzbudenje. Moj je iduci tjedan i to tocno na rodendan mi i jedva cekam vidjeti bebolinu😍😍

Imam pitanjce za sve...do nedavno sam bila na utricima pa nisam obracala pozornost na iscjedak jer sam sve pripisivala utricu. Medutim evo jos uvijek tu ima nekakvog iscjetka. Uglavnom mlijecne boje, al mi zna ostavljati i ko blago zuckaste tragove po rublju. Ne osjecam nikakvo peckanje niti svrbez dolje, pa eto sve mislim da je to normalno. No, ipak da provjerim sa svojim curama?? 😀🧐

Ely
    11. Veljača 2020. 10:59

Danijela vidim da je tvoj mlađi od mog, moj je krenuo malo mijenjati karakter nakon godine dana. Do tada je bio pravi miroljubljivi stenac. Citala sam da se tako događa u gotovo svih akita, jer to sto su one starije, su zapravo one. Nemoj me pogresno shvatiti, to je predivna pasmina koju bih ponovno kupila, samo što kako postaju starije mrvicu postanu nepovjerljive prema ljudima koje ne smatraju "svojima", ali ako je odgojen i dresiran neces imati vecih problema s njim. U setnji su savrseni i opcenito kad nisu na svome teritoriju, ali kada su u svom okruzenju brane svaki pedalj dvorista i kuce . Nas je bio maza prema svima, i onda odjednom vise nije volio da ga gosti koje prvi put vidi maze dok je u dvoristu, a posve je druga prica kad izadjemo na ulicu. 
    Jednostavno akita nije labrador, posebni su i znaju biti nezgodni. Na kraju krajeva spadaju u agresivne pasmine, bez obzira koliko ga dresiras uvijek moras imati jedno oko na njemu. :) Oprosti sto sam se raspisala :D

Ely
    11. Veljača 2020. 11:00

Curke moj bebolinac se počeo javljati, barem mislim da jeste :D Ako su ovo crijeva, nikada ih nisam tako osjećala. Ja se nadam da je ipak on :D Baš kao tupo lupkanje iznutra.

Nikita206
    11. Veljača 2020. 11:02

Dora4

Nikita legendoooooda mi je pola tvog sna u komadu, moze i ovog od 8 sati, necu bit razmazena pa pola od 10 ocekivat 😅
    Tiki hahah ajoo nema mi gore nego kad se raspisem pa umjesto Posalji stisnem Odustani, majcice mila, dodje mi da placem od mukice tad..kad ti se bude dalo

Sad kad mi beba bude totalna suprotnost pa ne bude uopće htjela spavati  e to će biti zabavno

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

DanijelaBB
    11. Veljača 2020. 11:11

Ely

Danijelavidim da je tvoj mlađi od mog, moj je krenuo malo mijenjati karakter nakon godine dana. Do tada je bio pravi miroljubljivi stenac. Citala sam da se tako događa u gotovo svih akita, jer to sto su one starije, su zapravo one. Nemoj me pogresno shvatiti, to je predivna pasmina koju bih ponovno kupila, samo što kako postaju starije mrvicu postanu nepovjerljive prema ljudima koje ne smatraju "svojima", ali ako je odgojen i dresiran neces imati vecih problema s njim. U setnji su savrseni i opcenito kad nisu na svome teritoriju, ali kada su u svom okruzenju brane svaki pedalj dvorista i kuce. Nas je bio maza prema svima, i onda odjednom vise nije volio da ga gosti koje prvi put vidi maze dok je u dvoristu, a posve je druga prica kad izadjemo na ulicu.
    Jednostavno akita nije labrador, posebni su i znaju biti nezgodni. Na kraju krajeva spadaju u agresivne pasmine, bez obzira koliko ga dresiras uvijek moras imati jedno oko na njemu. :) Oprosti sto sam se raspisala :D

Ma znan kužin te, zato i kažen kako je u zadnje vrime počela lajat kad netko zvoni na vrata. Za moju se još uvik može reć da je beba sigurno će još prominit narav u dogledno vrime... 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123
    11. Veljača 2020. 11:24

Dora hvala na brizi 😊 Ostalo je samo na mučninama, koje traju bez prestanka još uvijek 🙄 Mislim da mahune trebam zaboraviti u potpunosti tijekom trudnoće. Ovo je drugi put da mi je koma od njih. Prvi put sam mislila da je slučajnost, no sada vidim da nije. A danas ću pripremiti zapečenu pirovu tjesteninu sa svježim sirom i zapečenim paprikama onako sitno narezuckane, u mužev dio znam staviti narezuckane i zapečene pancete, meni to masno baš ne paše iako je fino 😁. I brdo salate uz to 😊
    Kako si ti i tvoje bebice? Jel li ljepše ipak doma mirovati? 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.