LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    10. Veljača 2020. 16:27

Dora4

Rose1

ena0206

Da i meni je receno da ne spavam na leđima. Jer beba lako moze ostati bez kisika. 😪
    Ja forsiram spavanje na lijevom boku, kao tako se najmanje pritisce vena i taj polozaj organa je pogodan za bebu.
    Ali sto je s desnim bokom? Nekad me stvarno boli cijela lijeva strana…

Ja kombiniram desni i lijevi, ali vise lijevi…oba me bole zadnjih par dana

Ista stvar..jedino zadnjih dana kao da desnoj bebici smeta kad sam na desnom boku, doslovno neko cudno gurkanje osjetim nakon sto minutu lezim na desnom…to me curka zeza

Znaci nismo jedini ja ne mogu na desnoj strani da lezim dugo .odmah se neko buni od momaka takomda jedino se osjecam i sve je uredu kad sam na lijevom boku al naravno da ne mogu da lezim cjelu noc na jednoj strani .😏tako da cini mi se vec sad se zna ko je sef.

DanijelaBB
    10. Veljača 2020. 16:39

indy34

Dora4

Rose1

ena0206

Da i meni je receno da ne spavam na leđima. Jer beba lako moze ostati bez kisika. 😪
    Ja forsiram spavanje na lijevom boku, kao tako se najmanje pritisce vena i taj polozaj organa je pogodan za bebu.

Ista stvar..jedino zadnjih dana kao da desnoj bebici smeta kad sam na desnom boku, doslovno neko cudno gurkanje osjetim nakon sto minutu lezim na desnom…to me curka zeza

Znaci nismo jedini ja ne mogu na desnoj strani da lezim dugo .odmah se neko buni od momaka takomda jedino se osjecam i sve je uredu kad sam na lijevom boku al naravno da ne mogu da lezim cjelu noc na jednoj strani .😏tako da cini mi se vec sad se zna ko je sef.

Isto kombiniram ležanje/spavanje na lijevom i desnom boku i danas sam primjetila kad duže šećem da me pinku bole kukovi. Eto još jedna trudnička tegoba

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

mimoza
    10. Veljača 2020. 16:44

Ovaj danasnji doktor 😁 kaze da lezanje na ledjima nista ne steti bebi, vec mami. Tezina maternice i bebe pritisce aortu koja mami dovodi kisik i zbog toga ne treba u visokim tjednima biti na ledjima.
    Vrapcic joj ne spominji hranu. Ja jedem sve sa takvim uzitkom i sad me nista ne moze oduseviti osim hrane 😂 kao da me neko gladnu danima drzao haha
    Ogtt se radi izmedju 24 i 27 tt. Ja cu ga raditi kad budem bila 26+5

Dora4
    10. Veljača 2020. 17:25

indy34

Dora4

Rose1

ena0206

Skroz te razumijem ..dodje li ti da im za inat pojedes ljutu papricicu pa da vide tko je tu glavni? Hahaha

Rose1
    10. Veljača 2020. 17:28

Skakavac cestitam🎉 ja i dalje pijem novalac prenatal i on ima omegu
    Mimoza znaci ne steti bebi, sad mi lakse

💙

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2020. 17:28

Cure hvala! ❤️
    Dora jako, jako mi je drago sto si doma, sada odmaraj i uzivaj u poznatom okruzenju 😘
    Lezanje na leđima, kao sto mimoza kaze, ne steti bebi vec nama jer nam se prekida dotok kisika i moze doci do vrtoglavice, mucnine pa cak i nesvjestice. Ima zena koje u poodmakloj trudnoci ne mogu izdrzati ni uzv pregled jer im odmah nije dobro pa se on obavlja bocno. Najbolje je spavanje na boku, lijevom jer se ne pritiscu nikakvi organi i najbolja je cirkulacija. Ja kombiniram lijevi i desni jer me nekad zna lupati nogicama po kuku, ako sam dugo na lijevom pa se presaltam. I znam se buditi na leđima, ali na to ne mogu utjecati. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• anav05
    10. Veljača 2020. 17:37

Dora4

Anavonema na cemu, ako ti nisu izdale uputnicu za vadjenje krvi, trebale bi to ujutro bez problema! Meni se cini gore na salteru da im nikad nije dobar dan, jedino ona plava zenska sa kosom u repu bude normalna, ostale su vjecno nadrk…, jos onaj pult di samo cekam da mi trbuh toliko naraste pa se necu ni na prste moc popet da njih preko dolje vidim..nosit cu si ogledalce pa ko u retrovizoru dogovarat termineSkakavac drago mi je za uspjesan pregled! Ja od 13.tjedna trudnoce uzimam Almagea prenatal omega 3+ jer imaju tu omegu u sebi pa da ne moram posebno jos i omegu pit, okej su mi, uzimaju se 2 kapsule na dan (u razmaku), oko 150-160kn kostaju (pakiranje 60kapsula=30 dana) i uvijek ih uzmem za vrijeme jela pa nemam problema sa dizanjem zeludca i podrigivanjem po ribljem ulju!

Hahahahaha,da, salter je full visok.
    Meni bude ok ona teta kratke plave kose cak🙂

Trudy
    10. Veljača 2020. 17:40

Ja nikako na tom lijevom ne mogu spavat 😣🙄 proslu trudnocu sam bez problema, sad me stalno desni "zove" 😩
    Sto se hrane tice, nemam nekih posebnih zelja... Nisam ni u prvoj imala.
    Danas sam saznala za neku stranicu spinningbabies.com na kojoj imate kao neke trikove pomocu kojih mozete odredit kako je beba postavljena, ali i savjete i vjezbe koje mozete radit ako nije u optimalnom polozaju 😊

DanijelaBB
    10. Veljača 2020. 17:44

Evo da se i ja pohvalim svojim trbušćićem 😁

DanijelaBB
    10. Veljača 2020. 17:44

DanijelaBB

Evo da se i ja pohvalim svojim trbušćićem 

Oooo...nestala slika 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.