LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    10. Veljača 2020. 12:37

*samo za spavanje

ena0206
    10. Veljača 2020. 12:47

kaktusica

Ja sam glupa pa ne kuzim cemu sluzi baby nest , jel to sako za spavanje ili ima jos kakvu funkciju, isplati li se kupovati? Inace je mene lako nagovoriti na svakakve ludosti…

Baby nest, tj kao baby gnijezdo  moze do 8-9 mjeseci bebina zivota. Ima i manjih koji mogu do 5 mjeseci
    On je kao jastuk koji sluzi kao prenosivi krevet za bebu. Ona u njemu moze bezbrizno spavati u smislu da je mozes staviti da spava pored tebe u tom gnijezdu i sigurna je da joj se nesto ne dogodi. Isto tako ako zelis dok spremas nesto, staviti ga u dnevnu na sofu da beba u njemu spava i sigurna je da ne ispadne.
    Isto tako oblik podsjeca na maternicu i prostor za bebu u njemu je "skučen" bas kao i u maminom stomaku. I beba se osjeca kao da je na svom poznatom mjestu gdje je navikla biti u tom ogranicenom prostoru u maminom stomaku.. Eto kao to je to ukratko o njemu.
    Nikakve druge funkcije nema. 🤭

kaktusica
    10. Veljača 2020. 12:52

Ena stvarno si srce 😘 E pa tesko zabu u baru nagovoriti, vec vidim da cu i to "morati" imati 😋

Dora4
    10. Veljača 2020. 12:54

Kaktusica ja ne znam sto je ljepse na slikici, al slozila bi ih prioritete 1.trbuscic, 2.pasić, 3.kuhinja!!

Meni su cak u dva ducana rekli da je babynest mozda malo i nepotreban (valjda se smiluju kad kazem da su blizanci i da moram sve duplo kupit), on sluzi za spavanje prvih 6mjeseci mi je receno..planirala sam pod obavezno to kupit da su bolje ususkani u kinderbetima i da im mogu i na kaucu u tome drzat i tako, ali sam u medjuvremenu odustala jer mi je soma kuna ipak previse uz sve druge troskove za nesto sto nije mrvu trajnije, radje cu onda neki svemirski babygym skuplji uzet 
    Ali sve vise mislim da cu kupit ono u sto se zamotaju ko tortilje, onaj kao pokrivac, ali u koji se lijepo upakiraju i mozes ih u tome ostavit i da leze i dojis u tome i sve..to sam vidjela da su tako u te deblje plahtaste pokrivace umotani u bolnici i da ih voze ko struce kruha pa mi se to cini i prakticnije od babynesta jer je manje i samim time mobilnije, a opet da ih ne ostavljam na kaucu na suhom 

mimoza
    10. Veljača 2020. 12:59

Evo da se i mi prijavimo sa pregleda. Divan je taj 5D ultrazvuk, vidjeli smo kompletno lice nase bebe, usi, nosic, pa cak i kosu. Tezak je 700grama 😊 Doktor kaze da ce biti jako dug i da ne kupujem vise odjecu 56 broj 😁 Cerviks zatvoren i kanal dug 5,3cm, sto je odlicno. Beba je u jednom trnutku doktora udarila i izbila mu ultrazvuk iz ruke 😂stucao je stalno i gutao vodu, cak smo snimili da mu je zeludac poprilicno pun vode 😁od zadnjeg pregleda je okrenut glavom i doktor kaze da je 90% sigurno da ce tako i ostati. 

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 13:01

Annya

Caoo drage zene, vec sam bila pisala kako smo decko i ja imali odnose bas na plodne dane, bez zastite, ugl ne planiramo bebu al bi nam bilo drago da se dogodi. Meni evo kasni vec 3 dana, nisam jos radila test, samo me zanima prije nego uradim test dali je moguce da ako sam trudna da nemam simptome kao sto su promjene na grudima, ucestalo mokrenje itd, jer se iskreno malo plasim, i hvata me strah. Samo me sa strane grudi bole, apetit mi je slabiji ali mozda zbog tog jer se brinen, imam grceve kao da cu dobiti svaki cas, nekad me strecne u lijevom a nekad u desnom jajniku, i koda mi se siri strecanje kroz nogu lijevu ali skroz slabo, nista strasno. Kada kihnem isto mi zna zasijevati. Inace menstruacija mi je uvijek uredna, 28 do 30 dana. I dosta slabije spavam u zadnje vrijeme, sad neznam dali je to neki znak, volila bi kad bi mi jedna od vas pomogla s nekim savjetom jer se bas brinem ❤️

Test napravi na dan očekivane menstruacije. Ni ja nisam imala nikakve specijalne simptome. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    10. Veljača 2020. 13:03

Meni se isto čini nepotreban , mislim fora je , ali mogu dijete na kauču zagraditi i jastukom i bilo čime da ne padne. Tako da mi je to bacanje para... a za curicu sam imala običnu dekicu koja se kopčala pa sam je mogla prenositi.

mimoza
    10. Veljača 2020. 13:04

Sad da se vratimo na temu 😁
    Fluffy, kaktusica divne ste trudnice 🥰 Mrsavice 🤗
    Ena ja sam narucila iz Njemacke baby nest, kompletnu ogradicu za krevetic, posteljinu, jastuk, dekicu...ma sve za krevetic, presonalizovano sve s imenom bebe i rekla da mi dostave na maminu adresu u Hr i sad sam samo to pokupila ovdje i nosim za Njemacku. Izaslo me je sve u kompletu koliko bih tamo mozda samo nest platila.

Fluffy
    10. Veljača 2020. 13:06

Hvala cure na komplimentima. Takoder Kaktusice, predivan trbuscic. 
    Trancie, druga trudnoca je ali prva je zavrsila nazalost spontanim u 9 tjednu. Sad ne znam jel se mogu vec radi toga malo vise siriti misici maternice u odnosu na prvu trudnocu. U svakom slucaju u zadnja 2 tjedna mi je se poceo bas vidjeti. Prije se lagano ocrtavao...nisam znala bili to bila napuhana ili je beba 🤭 mozda ima i jednog i drugog, ali kako god...defintivno se vise ne moze sakriti ☺️

Dora4
    10. Veljača 2020. 13:06

mimoza

Evo da se i mi prijavimo sa pregleda. Divan je taj 5D ultrazvuk, vidjeli smo kompletno lice nase bebe, usi, nosic, pa cak i kosu. Tezak je 700grama 😊 Doktor kaze da ce biti jako dug i da ne kupujem vise odjecu 56 broj 😁 Cerviks zatvoren i kanal dug 5,3cm, sto je odlicno. Beba je u jednom trnutku doktora udarila i izbila mu ultrazvuk iz ruke 😂stucao je stalno i gutao vodu, cak smo snimili da mu je zeludac poprilicno pun vode 😁od zadnjeg pregleda je okrenut glavom i doktor kaze da je 90% sigurno da ce tako i ostati.

Aaaa predivno!! Znaci preporucila bi taj 5d? Jesi bila i na onom 3d/4d prije ili je ovo prvi takav uzv ozbiljniji? To ste isli u Njemackoj ili Hrv?
    Ajme rastopila sam se na liceko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.