Caoo drage zene, vec sam bila pisala kako smo decko i ja imali odnose bas na plodne dane, bez zastite, ugl ne planiramo bebu al bi nam bilo drago da se dogodi. Meni evo kasni vec 3 dana, nisam jos radila test, samo me zanima prije nego uradim test dali je moguce da ako sam trudna da nemam simptome kao sto su promjene na grudima, ucestalo mokrenje itd, jer se iskreno malo plasim, i hvata me strah. Samo me sa strane grudi bole, apetit mi je slabiji ali mozda zbog tog jer se brinen, imam grceve kao da cu dobiti svaki cas, nekad me strecne u lijevom a nekad u desnom jajniku, i koda mi se siri strecanje kroz nogu lijevu ali skroz slabo, nista strasno. Kada kihnem isto mi zna zasijevati. Inace menstruacija mi je uvijek uredna, 28 do 30 dana. I dosta slabije spavam u zadnje vrijeme, sad neznam dali je to neki znak, volila bi kad bi mi jedna od vas pomogla s nekim savjetom jer se bas brinem ❤️
Napravi test. Mozes samo ovako nagadati, simptomi se razlikuju od zene do zene. Ja nisam imala pretjerane simptome.
Pčelice, drzi se draga, primi moju iskrenu sucut. Znam kako ti je.. Isto sam prosla prije mjesec ipo.. I mogu ti reci da me bebica moja izvukla iz tuge.
Imam jedno pitanje, posto zivim u De, planiram otici par dana do Zagreba jer mi nije daleko od Munchena..
Inace sam iz Dalamcije i trebao bi mi savjet, posto ne znam gdje krenuti u Zagrebu i odakle sto se tice ducana djecjom opremom. 🤭 Vidjela sam da ima Svijet Beba i bubamara.. Gdje je jos dobro otici?? Neda mi se traziti i narucivati preko interneta jer svi nesto zezaju s dostavom.. A i volim vidjeti sve uzivo.. :)
Pčelice, drzi se draga, primi moju iskrenu sucut. Znam kako ti je.. Isto sam prosla prije mjesec ipo.. I mogu ti reci da me bebica moja izvukla iz tuge.
Imam jedno pitanje, posto zivim u De, planiram otici par dana do Zagreba jer mi nije daleko od Munchena..
Inace sam iz Dalamcije i trebao bi mi savjet, posto ne znam gdje krenuti u Zagrebu i odakle sto se tice ducana djecjom opremom. 🤭 Vidjela sam da ima Svijet Beba i bubamara.. Gdje je jos dobro otici?? Neda mi se traziti i narucivati preko interneta jer svi nesto zezaju s dostavom.. A i volim vidjeti sve uzivo.. :)
Najbolje ti je otici u neki od shopping centara. Tamo imas vise manje sve te ducane na jednom mjestu. West gate ima skoro sve.
Caoo drage zene, vec sam bila pisala kako smo decko i ja imali odnose bas na plodne dane, bez zastite, ugl ne planiramo bebu al bi nam bilo drago da se dogodi. Meni evo kasni vec 3 dana, nisam jos radila test, samo me zanima prije nego uradim test dali je moguce da ako sam trudna da nemam simptome kao sto su promjene na grudima, ucestalo mokrenje itd, jer se iskreno malo plasim, i hvata me strah. Samo me sa strane grudi bole, apetit mi je slabiji ali mozda zbog tog jer se brinen, imam grceve kao da cu dobiti svaki cas, nekad me strecne u lijevom a nekad u desnom jajniku, i koda mi se siri strecanje kroz nogu lijevu ali skroz slabo, nista strasno. Kada kihnem isto mi zna zasijevati. Inace menstruacija mi je uvijek uredna, 28 do 30 dana. I dosta slabije spavam u zadnje vrijeme, sad neznam dali je to neki znak, volila bi kad bi mi jedna od vas pomogla s nekim savjetom jer se bas brinem ❤️
Bzv se stresiraš, idi u ljekarnu kupi test i znat ćeš odma na čemu si. Vrlo jednostavno...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Pčelice, moja sućut. Moji dide i babe su isto svi pokojni, ali bilo mi je također jako teško kada mi je umro dida s očeve strane jer me praktički odgaja i čuva do vrtića pa sam bila jako vezana za njega.
Cure drage želim svakoj puno sriće na današnjim pregledima i u ostatku tjedna. Dobre vibracije 💓
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ena slazem se s Ancy, u Westgatu imas jako puno toga na jednom mjestu pa ne moras nahodavat okolo naokolo..
Takodjer u Arena centru ima dosta ducana s baby opremom i bolji izbor nego neki manji centri..naravno, po gradu imas ovih lijepih fancy šmensi ducana, ali rastrkani su po gradu pa nisam sigurna koliko ce ti se dat vozikat po pola grada za jedan ducan i tako..
Sto se vise isplati kupit kod nas nego gore? Ja sam bas mislila obrnuto..
Takodjer, ne znam kad planiras dolazak, ali u 4.mjesecu je Sajam djece, beba i trudnica pa ce biti i štandovi i izlagači iz ducana koji inace nemaju poslovnice u west gate-u pa mozda cak i ako ne budu ne znam kakvi popusti- bit ce puno izbora na jednom mjestu
Hvala curke, iskreno, mene mrzi ovde sto ne mogu nac sve na jednom mistu. I recimo sve sam obasla al ne mogu nac onu aquascale kadu za kupanje. Niti je mogu vidjeti uzivo. Imam je narucit na Amazonu ali bi je bas volila vidit. Ima dosta stvari koje sam nasla dolje a ovdje uopce ne znam di bi to mogla nac.. To je problem. A prelazit cijeli Munchen mi se stvarno neda.. Jako malo ducana isporucuje u njemacku. 😥
Nema razlike u cijeni,sto se cijena tice...
Fllufy divan stomačić , jel to 1. ili 2.trudnoća... mislim da će i moj biti toliki do 16 tj.
Annya slažem se s curama, otiđi kupi clearblue ili bilo koji dr. test i napravi da se bezveze ne mučiš mislim jesam ili nisam; znat ćeš
Ena0206 nisam iz ZG, ali mislim da po centrima budu većina dućana sa babyopremom samo prosurfaj koji ima najveći izbor. Ja se recimo u onaj dućan Chocconilla's raspametim kad uđem.. ali kad sam rodila 1 curku nije ga bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji