Jutro curke!
Ista stvar sa spavanjem i kod mene, zaspim na lijevom boku, ali se uredno budim na leđima. Jutros sam toliko strgana kao da me vlak tresnuo, a baš sam spavala cijelu noć, čak se niti jednom nisam probudila radi wc-a.
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan! 🤗
Jutro!
Evo i ja prijavljujem prelose spavanje. Imam osjecaj da sam 2h spavala nocas. Stalno budenja snovi, pa sam zedna pa moram na wc. Valjda cu progurati dan na poslu uz dozu kave!
I mene bole kukovi od spavanja na boku pa se malo okrenem na leđa...i neka mi cudna bol u donjim leđima, ko neko sijevanje, nesto ko kad imam menstruaciju...ne znsm kako bih to opisala
💙
Jutro cure, pročitala sam postove ali sam pola pozaboravljala.... baš sam skitala ovaj vikend :-)
Što se hrane tiče, voće gulim, sad većinom jedem naranče i mandarine, jabuke ogulim i kivi tako da nemam straha;
ostalo sve jedem, ne volim tunu, zelenu salatu i to.... suhomesnato baš volim i jedem, ali domaće.
Mokvica i ja sam nakon dugo odspavala od 11-5... nisam znala što od 5 onda.... i cura mi je nakon dugo spojila noć, antibiotik je napravio svoje.
Sretno ako tko ima preglede danas... ja sam napokon ušla u mjesec pregleda , još samo 15 dana aufffff
Jutro žene moje, nisam aktivna cili vikend, opet me satrala glavobolja pa mi ni ne paše gledanje u mob.
Sinoć sam imala tako čudnu noć ne znam ni kako opisati, naime jučer sam više puta imala proljev i nisam puno mogla jest samo sam pila, inače mi se smanjio apetit u trudnoći, sinoć legnem i probudi me jaki grč cijelog tijela i naravno bebe se isto cile stiskle, nakon toga odmah drhtavica i hladnoća, još par puta mi se to dogodilo u noći al baš intenzivno, nisam ni spavala baš sam cila pripadnuta i zabrinuta. Mislim se da zovem doktora al nekako imam osjećaj da za sve paničarim. Ima li koja iskustvo slično.
Lelibeli znam da su grčevi u trudnoći normalni, trebalo bi magnezij pit pa će ih bit manje, ali tao cijelog tijela ne znam ništa o tome... možda će neko znati više... ako možeš zovni ginekologa pa pitaj, čisto radi svoga mira.
Jutro žene moje, nisam aktivna cili vikend, opet me satrala glavobolja pa mi ni ne paše gledanje u mob.
Sinoć sam imala tako čudnu noć ne znam ni kako opisati, naime jučer sam više puta imala proljev i nisam puno mogla jest samo sam pila, inače mi se smanjio apetit u trudnoći, sinoć legnem i probudi me jaki grč cijelog tijela i naravno bebe se isto cile stiskle, nakon toga odmah drhtavica i hladnoća, još par puta mi se to dogodilo u noći al baš intenzivno, nisam ni spavala baš sam cila pripadnuta i zabrinuta. Mislim se da zovem doktora al nekako imam osjećaj da za sve paničarim. Ima li koja iskustvo slično.
Nisam imala takvo iskustvo, ali zadnje dane stalno neki bolovi, pritisci, probadanja. Tjednima sam bila mirna, a sad me bas stalno nesto brine...mozda viroza neka
💙
Vjerovatno se tijelo iscrpilo od proljeva a nisi bas jela. Voda jos vise razvodni magnezij koji imamo prirodno. Tijelo po noci bude najopustenije pa se svakakve cudne stvari dogadaju bas po noci. Dali odmah pojedes nesto kad ti tako dode?
Jutro curke, ajme spavanje da.. evo ni mi opet skoro nista nismo spavali, mali opet kurio na 39.5 . Pa presvlacenje 2x, pa ja pisati bar 5x. I doslo jutro 🙁
Jutro cure, nad ste da ste sve dobro 😘
I jabprijavljujem bolove 🤦♀️
Znaci oko 2.30 me tako u trbuhu pocelo probadst, da nisam znala da li trebam na wc ili povracat, nakraju niti jedno, do 4 sam umirala doslovno od bolova, nakon toga sam zaspala i sad aam ajmo rec okej. Ne znam jesu to bila crijeva ili sta, ali mi nije bilo svejedno.
Curke jel ima koja da ima mucnine ali, popodne?
Znaci mene su napocetku zaobisle mucnine, al pocele negdje od 13 tjedna i samo popodne 😕
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji