LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cinammon
    03. Veljača 2020. 09:15

Vrapcic123

Pozdrav curke! Evo i mene! 😊
    Evo uspjela pročitati zaostatke nekako. 😅😅😅
    Što se tiče listerije:ja povrće i voće baš oprezno perem pa se nadam da je to ok. Za meso nisam zaista znala da se ne smije dirati sa rukama, to sam definitivno radila, no uvijek operem ruke nakon dodirivanja svježeg mesa, pa se nadam da je i to ok.
    Vidim da vas ima dosta sa nesanicom problema, mene to ubija u pojam, idem 100 puta na wc tijekom noći, pa se onda probudim u 4 ujutro i budem budna do otprilike 6 ujutro. I ako uspijem opet zaspati ti bude sjajno… Uglavnom baš napor 🙄
    Cure koje imate sutra preglede želim puno sreće, neka sve bude kako treba 💖

isti ritam imamo Vrapčiću :) odspavam do 4 (uz jedno buđenje za wc oko  ili 2) i onda od 4 do nekih 6 ništa. što je ok vikendom, ali ovako preko tjedna mi je koma jer se inače oko 6.15 dizem radi posla.
    sutra sam na pregledu i jedva čekam. popustila mi je mučninina i generalno se osjećam bolje, kao da mi se vraća energija pa me to čak i straši jer ono, je li sve u redu s bebicom onda. uf, grozna sam s tin brigama. zato i odbrojavam do sutra do 15h da čujem od doktorice sve.
    sretno svima s pregledima :)

Rose1
    03. Veljača 2020. 09:17

dana130

Jutro cure, nad ste da ste sve dobro 😘
    I jabprijavljujem bolove 🤦‍♀️
    Znaci oko 2.30 me tako u trbuhu pocelo probadst, da nisam znala da li trebam na wc ili povracat, nakraju niti jedno, do 4 sam umirala doslovno od bolova, nakon toga sam zaspala i sad aam ajmo rec okej. Ne znam jesu to bila crijeva ili sta, ali mi nije bilo svejedno.
    Curke jel ima koja da ima mucnine ali, popodne?
    Znaci mene su napocetku zaobisle mucnine, al pocele negdje od 13 tjedna i samo popodne 😕

Mucnine ti znaju biti i cijeli dan, ja nisam imala jake, ali bilo ih je popodne redovno...

💙

🌼TiKi🌼
    03. Veljača 2020. 09:26

Jutro!
    Meni je grozno spavati ovih par dana, sve me zateze i pecka u trbuhu s jedne pa s druge strane pa nisko dolje. Ocito je ponovno faza sirenja ligamenata i to mi je bas neugodno i nikako se ne mogu namjestiti za spavanje. Ovo vrijeme vani isto, imam osjecaj da je 4.mj. 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie 1
    03. Veljača 2020. 09:31

Cure koje imaju preglede SRETNO!
    Ja sa spavanjem nemam problema, ali me i dalje brine sto vecinom spavam na trbuhu🙄

dana130
    03. Veljača 2020. 09:46

Rose1

dana130

Znaci oko 2.30 me tako u trbuhu pocelo probadst, da nisam znala da li trebam na wc ili povracat, nakraju niti jedno, do 4 sam umirala doslovno od bolova, nakon toga sam zaspala i sad aam ajmo rec okej. Ne znam jesu to bila crijeva ili sta, ali mi nije bilo svejedno.
    Znaci mene su napocetku zaobisle mucnine, al pocele negdje od 13 tjedna i samo popodne 😕

Mucnine ti znaju biti i cijeli dan, ja nisam imala jake, ali bilo ih je popodne redovno…

Jeeej 😂🤦‍♀️
    Daisy meni jos nije prevelik trbuh, pokusavam soavat na lijevom boku, ali redovno se budim ili na desnom ili na trbuhu, tj. Nesto polubok, polutrbuh.
    Vjerujem da cemo s vremenom prestat spavat na trbuhu, jer ce nam sigurno smetati

Baby girl 💜

dana130
    03. Veljača 2020. 09:47

dana130

Rose1

dana130

Mucnine ti znaju biti i cijeli dan, ja nisam imala jake, ali bilo ih je popodne redovno…

Jeeej 😂🤦‍♀️
    Daisy meni jos nije prevelik trbuh, pokusavam soavat na lijevom boku, ali redovno se budim ili na desnom ili na trbuhu, tj. Nesto polubok, polutrbuh.
    Vjerujem da cemo s vremenom prestat spavat na trbuhu, jer ce nam sigurno smetati

I da, takoder nemam problema sa spavanjem. Od pocetka trudnoce doslovno odspavam u komadu bez budenja i odlazaka na wc

Baby girl 💜

Rose1
    03. Veljača 2020. 09:49

dana130

Rose1

dana130

Jeeej 😂🤦‍♀️

Meni isto trbuh jos ne smeta, ali imsm osjecaj da na trbuhu gnjecim bebicu, znam da ne, ali eto...

💙

kaktusica
    03. Veljača 2020. 09:49

Bebac bas uzas, najgore su mi tako visoke temperature...drzite se 🤗😘
    Ja se divim vama koje jos radite, ja jedva odem do ducana ili skuham rucak...doduse ja i moram sto vise mirovati ali svejedno ne bi mogla zamisliti da radim.
    I ovako non stop kukam

• sunce1
    03. Veljača 2020. 09:55

DanijelaBB

Sunce, super što se spontano dogodilo, držim ti fige da sve bude uredno. Ja sam dva puta bila na inseminaciji pa nije upalilo i u 11mj trebali na ivf i hvala Bogu u tom ciklusu isto spontano zatrudnim.
    Curke sretno svima i u novom tjednu koji nam dolazi 💓

Nevjerojatno koliko ima takvih slucaja gdje se spontano zatrudni u ciklusu u kojem se trebalo na potomognutu. ☺ i ja tebi drzim fige da ti i dalje bude sve ok ❤

03. Veljača 2020. 10:07

Fluffy

Ja sam vise dosadna i sama sebi s ovakvim postovima…ali evo da prijavim da mi se maloprije opet pojavio trag svjeze krvi na papiru. Mozda ovaj put ima veze s naprezanjem zbog konstipacije. Vise ne znam sta da radim s tim 😂 a ocito ne znaju ni lijecnici jer nitko ne vidi problem🤷🏻‍♀️

Mogu mislit kako ti je. Ja sam ono nedavno imala slično pa sam premrla od straha. Jel i dalje ima krvi? Moguće da ti je samo od stolice, da nije iz rodnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.