Nikita ja bih rekla da je to od opterećenja, nadam se da se primirilo bar malo i da će biti sve ok. Čuj moj muž se neki dan bio jako udario u perilicu za suđe sa nogom i udario se u sitnu koščicu na stoplu, krenulo ga jako boljeti i nije mogao uopće na tu nogu stati, skro krenuli na hitnu i zguglali mi da je crveni luk odličan za takve stvari, narezali luk na kolutove i omotali mu stopalo sa lukom, taj dio koji ga je bolio, držao preko noći i ujutro ga ništa nije bolilo više. Nismo mogli vjerovati, eto al njemu pomoglo 😳😁
Jedino nam je spavaća soba smrdila po luku iduća tri dana 😂😂😂 A njegovo stopalo odlično 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Heej curkeee…. Imam pitanje…. Ima možda koja… A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka…ili ako je imala je bio jako slab… 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjetka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala takvo nešto?
Ja nisam imala, ili bih imala jako slabo. Pa nigdje ne pise da je obavezan obilan iscjedak, ili ikakav, sta ne..
Heej curkeee…. Imam pitanje…. Ima možda koja… A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka…ili ako je imala je bio jako slab… 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjetka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala takvo nešto?
Ja nisam imala, ili bih imala jako slabo. Pa nigdje ne pise da je obavezan obilan iscjedak, ili ikakav, sta ne..
Eto neznam stvarno... Možda mi je pre rano za ikakve simptome ali jućer me tako pikalo u ljevom jajniku i križa su me boljela i bole još i sad ali zato me više ništa ne pika u jajniku....pročitala sam forume i forume non stop... I same pišu da su več nakon ovulacije osjetile neke od simptoma a Ovulacija može biti i za vrijeme menstruacije šta ne?
Goodvibes moze, ali rijetko. Ovulacija se inace događa oko 14. dana ciklusa. Najbolje je pratiti LH trakicama od 10.dana ciklusa, ako je s hormonima sve u redu i ako su ciklusi redoviti. Sto se tice iscjetka, osobno nisam imala nikakav poseban osim onog uzrokovanog utrogestanom, a i sad nije nesto obilan, postoji, ali nista specijalno. Svi simptomi trudnoce su individualni, prije menstruacije simptomi su nespecificni i ne razlikuju se previse od simptoma pms-a. Pravi simptomi trudnoce pocinju tek od 6.tt.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam vise dosadna i sama sebi s ovakvim postovima...ali evo da prijavim da mi se maloprije opet pojavio trag svjeze krvi na papiru. Mozda ovaj put ima veze s naprezanjem zbog konstipacije. Vise ne znam sta da radim s tim 😂 a ocito ne znaju ni lijecnici jer nitko ne vidi problem🤷🏻♀️
Goodvibes moze, ali rijetko. Ovulacija se inace događa oko 14. dana ciklusa. Najbolje je pratiti LH trakicama od 10.dana ciklusa, ako je s hormonima sve u redu i ako su ciklusi redoviti. Sto se tice iscjetka, osobno nisam imala nikakav poseban osim onog uzrokovanog utrogestanom, a i sad nije nesto obilan, postoji, ali nista specijalno. Svi simptomi trudnoce su individualni, prije menstruacije simptomi su nespecificni i ne razlikuju se previse od simptoma pms-a. Pravi simptomi trudnoce pocinju tek od 6.tt.
Ciklusi redoviti svaki mjesec...poslije nakon što mi ne prošla M... Par dana poslije mi je istekao obilan sluzavi mlječno bjele boje iscjedak i nakon njega par dana za redom jako malo bjelkast i sluzav...no sada ništa nema... Ima ali prozirno i slabo. Eto neznam pričekat ču i vidjet... Uglavnom hvala Vam🙂
Ciklusi redoviti svaki mjesec…poslije nakon što mi je prošla M… Par dana poslije mi je istekao obilan sluzavi mlječno bjele boje iscjedak i nakon njega par dana za redom jako malo bjelkast i sluzav…no sada ništa nema… Ima ali prozirno i slabo. Eto neznam pričekat ču i vidjet… Uglavnom hvala Vam🙂
Sunce, super što se spontano dogodilo, držim ti fige da sve bude uredno. Ja sam dva puta bila na inseminaciji pa nije upalilo i u 11mj trebali na ivf i hvala Bogu u tom ciklusu isto spontano zatrudnim.
Curke sretno svima i u novom tjednu koji nam dolazi 💓
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dobro jutro cure, ja sam malo manje aktivna vikendom, baš odmaram od interneta. Vidim da pišete za spavanje na leđima, pa mi smješno jer se isto događa meni. Čitala sam da to nije dobro, ali vjerojatno u kasnijim mjesecima, pa se sva uspaničim kad se probudim na leđima, ali taaaako mi paše nekada ispružiti se :))
Jutro!
Mene bas opterecuje ovo moje nespavanje, nema poze koja mi odgovara, ili bole koljena, kukovi, ledja ili se probudim ispruzena ko zvjezda petokraka na ledjima ili budem skoro na trbuhu... Aaaaaaaaa 🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji