Joj nadam se da nije to lola, nego rastezanje.
Za one koje su u kupnji- magic baby ima ovaj mjesec 20% popusta:
1-7.2. Na sav namjestaj, posteljine, deke i madrace
8-14.2. Na sva kolica, kosare, torbe i zimske vrece
15-21.2. Hranilice, vrtici, sklopivi krevetici, hodalice, lezaljke, njihaljke, guralice, tricikli
22.-29.2. Na autosjedalice i igracke.
Pa ako nekome treba da znate. Ne odnosi se na stokke i bogaboo 😕
Ovo je super popust, hvala Leonie.
Ja danas otišla prošetati uz more, nisam pala, nisam iskrenula nogu niti išta takvo, došla doma i počelo me koljeno boliti za poludit, ne mogu ga saviti, nateklo mi malo čak, šta mu se moglo desiti???
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja danas otišla prošetati uz more, nisam pala, nisam iskrenula nogu niti išta takvo, došla doma i počelo me koljeno boliti za poludit, ne mogu ga saviti, nateklo mi malo čak, šta mu se moglo desiti???
Ja inace imam patellu altu i svaka kila viska me muci i stvara opterecenje i na koljeno i na lijevi kuk. Stavi hladni oblog, to ti je od opterecenja jer sad vjerojatno i na drugaciji nacin hodas joa pogotovi ako je nizbrdo a koljena su uzasno osjetljiva. Zna mi se dogoditi i ako promijenim cipele.
Joj nadam se da nije to lola, nego rastezanje.
Za one koje su u kupnji- magic baby ima ovaj mjesec 20% popusta:
1-7.2. Na sav namjestaj, posteljine, deke i madrace
8-14.2. Na sva kolica, kosare, torbe i zimske vrece
15-21.2. Hranilice, vrtici, sklopivi krevetici, hodalice, lezaljke, njihaljke, guralice, tricikli
22.-29.2. Na autosjedalice i igracke.
Pa ako nekome treba da znate. Ne odnosi se na stokke i bogaboo 😕
Ovo je super popust, hvala Leonie.
A joj, pa bas ne razumijem sto se dogodilo...ne znam smijemo li obloge od octa...
💙
Ajme cureee kako sam ja sad tuznaaa…isla malo opet po stranicama gledat dal su di popusti na kolica koja zelimo, i na prenatalu su u 50% za 425€ a nemaju vise na stanju 😭😭😭😭😭😭😭😭
Bas steta, stvarno ogroman popust
💙
Ja inace imam patellu altu i svaka kila viska me muci i stvara opterecenje i na koljeno i na lijevi kuk. Stavi hladni oblog, to ti je od opterecenja jer sad vjerojatno i na drugaciji nacin hodas joa pogotovi ako je nizbrdo a koljena su uzasno osjetljiva. Zna mi se dogoditi i ako promijenim cipele.
Mazala sam s nekom kremom koja hladi, nije mi se to još nikad desilo... Jesam jedan manji dio hodala po stijenama, možda opterećenje od toga...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mazala sam s nekom kremom koja hladi, nije mi se to još nikad desilo… Jesam jedan manji dio hodala po stijenama, možda opterećenje od toga…
U prvoj trudnoci kad smo imali vjencanje( samo opcina) isla sam vise puta po stepenicama gore dole i drugi dan zglob natecen, isli kod ortopeda stavili mi ludaci longetu, do drugog dana imala duplu nogu morali hitno skidati.
Ligamenti se preforsirali.
Svaka kila nam je sad opterecenje samo po sebi.
Kad je oteklina obavezno samo ledeno stavljati , ako ne prode kroz dan dva idi na kontrolu
Mazala sam s nekom kremom koja hladi, nije mi se to još nikad desilo… Jesam jedan manji dio hodala po stijenama, možda opterećenje od toga…
U prvoj trudnoci kad smo imali vjencanje( samo opcina) isla sam vise puta po stepenicama gore dole i drugi dan zglob natecen, isli kod ortopeda stavili mi ludaci longetu, do drugog dana imala duplu nogu morali hitno skidati.
Ligamenti se preforsirali.
Svaka kila nam je sad opterecenje samo po sebi.
Kad je oteklina obavezno samo ledeno stavljati , ako ne prode kroz dan dva idi na kontrolu
Ok hvala, nadam se da će brzo proći...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cure, inace sam na forumu jesenke bebe, ali evo da pitam i ovdje. Saznala sam za trudnocu kad sam bila 4+6. Beta je bila 7200, na UZV samo gestacijska vrecica. Danas sam 5+4. Cini li vam se previsoka beta za tako ranu trudnocu? Citam da mogu biti kromoskomske greske ploda😱
Pozdrav, nemas razloga da se brines uopce. Ja sam vadila betu nakon sto mi je test bio pozitivan i prva vrijednost je bila preko 40.000, druga nakon par dana 80.000. Buduci da san napravila test i izvadila krv u cetvrtak nisam mogla, zbog nervoze, cekat utorak kada sam se narucila kod svog ginekologa zvala sam u privatnu polikliniku i oni su mi rekli da mogu doci sutradan - petak. I sad ise ono najgore, taj dotivni dr mi je zbog visoke bete bez obzira na urednu sliku ultrazvuka na kojoj se vidi gestacijska vrecica (bila sam kratko trudna) rekao da moram ovaviti kiretazu jer da je sigurno u pitanju molarna trudnoca i kako mogu odmah ujutro doci kod njih. Srecom ujutro sam svakako imala zakazano kod svog ginekologa kojem sam samo pokazala nalaze bete, nisam spominjala da sam bila privatno. On je to odmah odlozio i rekao mi da se ne brinem bez razloga jer da je ultrazvuk i ono sto on pokazuje najbitnije. Naravno sve je bilo u skladu s mojim tjednom trudnoce. Posto mi i dalje nije svejedno isla sam u bolnicu potraziti dr koji mi je taj mjesec trebao voditi ivf postupak da cujem trece misljenje i on mi je takoder rekao da se ne brinem.
Danas sam trudna 17+4 tj, curica je zdrava i super se razvija, Nifty plus test takoder napravljen i on je takoder uredan. Ispricavam se na dugom odgovoru, ali moram upozoriti svakog da uvijek potraze jos par misljenja ako treba jer da sam recimo bila pacijentica od ovog prvog dr mozda bi ga i poslusala i napravila kiretazu. Zato….nemoj da te beta brine, idi redovito na preglede i nadi dobrog dr.
Hvala ti puno na odgovoru. Dugo smo pokusavali i ovo je trebao biti ciklus u kojem smo trebali biti na prvoj inseminaciji. Ali eto, nekim cudom se ukazao plusic, vjerujem da je pomogao hsg kojeg sam radili ovaj ciklus. Sad se oko svega brinem jer smo nakon dugo vremena uspjeli.🙏☺
Heej curkeee…. Imam pitanje…. Ima možda koja… A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka…ili ako je imala je bio jako slab… 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjetka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala takvo nešto?
Pozdrav curke! Evo i mene! 😊
Evo uspjela pročitati zaostatke nekako. 😅😅😅
Što se tiče listerije: ja povrće i voće baš oprezno perem pa se nadam da je to ok. Za meso nisam zaista znala da se ne smije dirati sa rukama, to sam definitivno radila, no uvijek operem ruke nakon dodirivanja svježeg mesa, pa se nadam da je i to ok.
Vidim da vas ima dosta sa nesanicom problema, mene to ubija u pojam, idem 100 puta na wc tijekom noći, pa se onda probudim u 4 ujutro i budem budna do otprilike 6 ujutro. I ako uspijem opet zaspati ti bude sjajno... Uglavnom baš napor 🙄
Cure koje imate sutra preglede želim puno sreće, neka sve bude kako treba 💖
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji