LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    02. Veljača 2020. 16:26

Cure kako ste vi sa zivcima? Hahah 
    Znaam da se nesmijem nervirat al mene svaki drugi dan il nesto rasplace il se uzrujam..evo zadnje dane me jaaaaako nervira moj pas. Kastrirali smo ga i sad ko da je jos gori.maloprije stavim ciste tepihe posteljinu i on mi se iz vana zaleti i sve sapama zaprlja.. nije neki razlog za nerviranje aaaliii jaaa... suza suzu stize.jer nije prvi put.. jesam jedina koju hormoni lupaju??

Leonie90
    02. Veljača 2020. 16:28

lola777

Leonie90

Cure, ovih zadnjih par stranica me bas nekako umirilo. Uglavnom, da nesto bude- simptomi neki bi se pokazali, je li tako..
    Mene je evo pocelo opet boliti sve, mislim da sam u novoj fazi rastezanja, jer primjetila sam da me svaki put kad tako boli- boli po 2-3 dana i onda prestane na neko vrijeme. A cijelu noc me boljelo kada se okrenem na desni bok- pocne me presijecati kao da me zuc boli.

I mene vec 3-4 dana boli na desnoj strani i to tupa bol, blizu mjehura.
    Nije konstantno, ali vecinu dana.Cas bi isla na hitnu, pa se smirim kad stane ta bol.Pa mi svi govore da je normalno da boli.Uglavnom sam zabrinuta i nadam se da ce bol prestati.Beba je, hvala Bogu zivahna pa me to tjesi. Dali vi u ovakvim slucajevima idete na hitnu?

Ne razmisljam jos o hitnoj, ali recimo danas me boli i dok lezim, dok nista ne radim ili hodam, a do sad je to bilo pri pokretima samo. Ali ipak bol nije tolika da mi pretjerano smeta, samo nekad kad presjece se malo ukocim dok ne prodje, to je bilo jedno triput u toku noci pa do sad..

• lola777
    02. Veljača 2020. 16:33

Mene je bolilo dok sam lezala, cak mi je bolje kad hodam.Ne znam, tupa bol a tako me slicno bolilo prije mj dana kad je bila upala mjehura.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Leonie90
    02. Veljača 2020. 17:09

Joj nadam se da nije to lola, nego rastezanje.

Za one koje su u kupnji- magic baby ima ovaj mjesec 20% popusta:
    1-7.2. Na sav namjestaj, posteljine, deke i madrace
    8-14.2. Na sva kolica, kosare, torbe i zimske vrece
    15-21.2. Hranilice, vrtici, sklopivi krevetici, hodalice, lezaljke, njihaljke, guralice, tricikli
    22.-29.2. Na autosjedalice i igracke.

Pa ako nekome treba da znate. Ne odnosi se na stokke i bogaboo 😕

Rose1
    02. Veljača 2020. 17:30

mrvičak

Alisanazemlji

Rose1

mrvičak

Jutro. Mene moja nije testirala na to sve. Ne znam ima li uopće potrebe. Nemam mačke ali imam dva psa.

Mene to poslala zajedno s kks, urinom, sifilisom, hivom, hepatitisom…jako je detaljna i na sve salje
    Ja je nisam to trazila niti govorila da imsm macke.
    Ako zelis, uvijek mozes traziti. Kakogod ti zelis…ja sve volim znati i jednostavno tako funkcioniram. Takva sam🤷‍♀️

Da, i mene je moja slala ba sve živo, osim na pretragu za listeriju. Ne želim se još i sa time opterećivati..
    Ako me jednom bude to mučilo, napravit ću i tu pretragu…

Da, kako je upitati dr za uputnicu.
    Ovaj tjedan nas nema puno pregled. Ne mogu dočekati svoj, iako sma bila prije 4 dana. Beba mi je baš aktivna postala i to su sada pravi udarci. Primjetila sam da je tokom noći mirna ali pred zoru podivlja 😂

Reci da imas macke pa da te strah i ako bi ti mogla dati uputnicu😂
    Bas lijepo, jedva cekam te udarce🥰
    Ja sutra idem na pregled, ali izvanredan jer mi je i redovan anomaly pomaknut pa bi mi 7tjedana razmak...a idem i zbog onog pritisks iako vidim da mi to varira od dana do dana

💙

Rose1
    02. Veljača 2020. 17:31

mrvičak

Rose1

mrvičak

Ja sam primjetila da puno spavam na leđima što mi nikada prije nije odgovaralo. Znam da to još ne može naštetiti bebi ali kasnije ću morati pripaziti.

A zasto to moze nastetiti bebici? Ja uglavnom spavam na lijevom, malo se prebacim na leđa i desni bok jer me pocne boljeti…citam da je preporuka lijevi i jasno mi zasto, ali sto bas moze nastetiti ako se spava na leđima? Iako ja mislim kako trbuh bude rastao nece nam ni odgovarati na leđima, to mi kaze i prijateljica koja ubrzo trebs roditi

Pritišće se s leđima neka glavna žila koja djetetu daje kisik.

Hvala, stvarno nisam znala

💙

02. Veljača 2020. 18:17

Evo mene s rodjendana, tortu sam pristojno odbila mada su meni i psima curile sline ali ajde..uglavnom na putu kuci odvezla se do prijatelja koji je dijabeticar i izmjerio mi secer prvo 4.1 kazem ja ne valja ti to, mjeri opet 5.1 neznam koliko se mogu osloniti na taj aparatic.
    Sta se probadanja tice imam ih ja u predjelu jajnika i to najcesce navecer kada legnem u krevet i premjestam se s boka na bok, ali to su takva probadanja da muz skoci jer nezna sta se dogadja. Nije cesto ali eto desi se. 
    O glavoboljama niti necu jer se bas mucim.

02. Veljača 2020. 18:17

Rose1

mrvičak

Alisanazemlji

Rose1

mrvičak

Jutro. Mene moja nije testirala na to sve. Ne znam ima li uopće potrebe. Nemam mačke ali imam dva psa.

Mene to poslala zajedno s kks, urinom, sifilisom, hivom, hepatitisom…jako je detaljna i na sve salje
    Ja je nisam to trazila niti govorila da imsm macke.
    Ako zelis, uvijek mozes traziti. Kakogod ti zelis…ja sve volim znati i jednostavno tako funkcioniram. Takva sam🤷‍♀️

Da, i mene je moja slala ba sve živo, osim na pretragu za listeriju. Ne želim se još i sa time opterećivati..
    Ako me jednom bude to mučilo, napravit ću i tu pretragu…

Da, kako je upitati dr za uputnicu.
    Ovaj tjedan nas nema puno pregled. Ne mogu dočekati svoj, iako sma bila prije 4 dana. Beba mi je baš aktivna postala i to su sada pravi udarci. Primjetila sam da je tokom noći mirna ali pred zoru podivlja 😂

Reci da imas macke pa da te strah i ako bi ti mogla dati uputnicu😂
    Bas lijepo, jedva cekam te udarce🥰
    Ja sutra idem na pregled, ali izvanredan jer mi je i redovan anomaly pomaknut pa bi mi 7tjedana razmak…a idem i zbog onog pritisks iako vidim da mi to varira od dana do dana

Krivo sam napisala, mislila sma da je lako upitati dr. Hahha

kaktusica
    02. Veljača 2020. 19:10

Lina mene su prva dva mjeseca prali hormoni bas uzasno, znala bu se rasplakati na glupost pa se smijati i tako ukrug... Sad me uglavnom brinu strahovi oko tih bolova, probadanja, hrane, pa svaki odlazak na wc gledam imam li normalnu boju urina, stolicu, iscjedak... A sto se tice psa, i mi moramo naseg kastrirati, zapisava nam stan, meni naskakuje na nogu, mirise i lize svaki kantun vani i gumu  mislim da cemo se svi skupa spasiti.

• Bebac24
    02. Veljača 2020. 20:30

Ajme cureee kako sam ja sad tuznaaa...isla malo opet po stranicama gledat dal su di popusti na kolica koja zelimo, i na prenatalu su u 50% za 425€ a nemaju vise na stanju 😭😭😭😭😭😭😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.