LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    29. Siječanj 2020. 17:22

Rose kažeš da ti je na tom zadnjem pregledu radila samo abdominalni uzv? Moja frendica je imala jaki pritisak i ispalo je da je iznutra otvorena 1 cm, ništa strašno ali da bude na oprezu, mirovanja više, više paziti dizanja bla bla. Nakon 2 tjedna na kontroli joj rekli da nije otišlo dalje i da se smirilo. Ne pišem ovo s razlogom da te preplašim već samo ako je takav slučaj da se znaš ponašati u skladu sa situacijom. Pogotovo ako te nije vaginalno gledala jel se otvaraš. Zato radije odi, bit ćeš mirnija u svakom slučaju ❤️

Zaraa
    29. Siječanj 2020. 17:23

Mrvicak ajme mogu mislit panike, al virujen da je sve oke, sigurni su tjedni, vjerojatno je kakva kapilarica.
    Dora neke strane su pise: EISEN KAPSELN FE NAHRUNGSERGANZUNGSMITTEL (teta mi ih narucuje) pijem ih vec godinama, spasila se. Prije sam pila heferol zatvorija bi me ajme.
    A sta se tice piskenja da, po 3 puta u noci, bas osjecam pritisak na mjehur 😑

💞girl💞

Amelie 1
    29. Siječanj 2020. 17:29

Sve procitam, ali vas ne mogu popratit s odgovorima🙈
    Nikita super za uspjesan pregled! Kod koga si isla privatno?
    Mrvicak bitno da si nasla srceko, sad se legni i smiri☺️
    Rose ja kuzim kad bebaca doplerom trazim da nije nikad na istom mjestu, nekad gore, nekad dolje, nekad lijevo ili desno. Nemoj brinuti i svakako pokusaj malo usporit tempo.
    Mene cijeli dan pecka oko pupka, ima koja iskustva?

Lelibeli
    29. Siječanj 2020. 17:45

Koliko god nam je teško palo toliko mi je lakše što ne smijemo imat odnose, uvik bi mislila da je od toga nešto. Nemoj se bojati ako nije ništa obilno vjerojatno je od odnosa 🤗. Mene popodne uhvatilo u leđima, baš me sijevne s vremena na vrijeme, naravno da odma ja svašta mislim ko i Rose1. Morale bi bit smirene a ja stalno paničarim za svaku sitnicu, u prvoj trudnoći nisam nikad bila ovakva 🤷‍♀️

Rose1
    29. Siječanj 2020. 17:52

Polly da, nije vaginalno, gledala kao cerviks abdomenalno i rekla da sam zatvorens, a ne kuzim kako je to onda mogls vidjeti. Hvala na info
    Daisy hvalaaaa, da, odmarat cu vise
    Lelibeli meni je prva trudnoca i jako brinem🙀

💙

Nikita206
    29. Siječanj 2020. 17:54

Daisy100

Sve procitam, ali vas ne mogu popratit s odgovorima🙈
    Nikitasuper za uspjesan pregled! Kod koga si isla privatno?
    Mrvicakbitno da si nasla srceko, sad se legni i smiri☺️
    Roseja kuzim kad bebaca doplerom trazim da nije nikad na istom mjestu, nekad gore, nekad dolje, nekad lijevo ili desno. Nemoj brinuti i svakako pokusaj malo usporit tempo.
    Mene cijeli dan pecka oko pupka, ima koja iskustva?

Daisy, u Puli u Croatia poliklinici. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    29. Siječanj 2020. 17:56

Daisy ja ti nemam iskustva s peckanjem...mozda netko od cura...

💙

MissyR
    29. Siječanj 2020. 18:01

Cure, meni se trbuh malo vidi predvecer sam primjetila ujutro skoro ravan cak i jeans hlace jos nosim i onda u ovo doba ih moram otkpcati ili staviti tajice kao da sam samo navecer trudna i onda se do jutra ispuse haha bas cudno 🤭🤭 a to sto se tice nosit nisko meni je to rekla da mi je opet nisko kao i proslu trudnocu..
    Nikita cestitke na uspjesnom pregledu, bas si me nasmijala da je bebica lezala na trbuhu kao da vas namjerno drzi u neznaju 🥰🥰

url=https://lilypie.com]

29. Siječanj 2020. 18:11

Dora4

mrvičak

Dora4

mrvičak

Cure ja sam u panici. Sinoć na papiru nakon brisanja lagani roskasti trag, baca na smeđe. Budući da se nije nastavilo nisam reagirala. Sada skinem gaćice i onako veličine dužeg nokta tamnije smeđe, a kada prstom gurnem papir malo dublje tamnije smeđe, pomiješano s iscjetkom. Ali baš malo. Ništa me ne boli. Doktorica radila jutro, a zvala hitnu i rekli mi da dođem samo ako se pojača. Sinoć smo imali odnos. Nadam se da je od toga.

Draga, nemoj panicarit! Sigurno je od odnosa, pogotovo sto te nista ne boli! Da ne vrtim stranice i ne trazim listu nisi li ti na pregledu oko 7.2. ili tako nesto?
    Ajde smiri sa bracnim akcijama i ako si u prilici, odmiruj malo, ja ne bi dizala paniku, vjerujem da ces do sutra bit tip top, ako se nastavi onda odi sutra do svoje dr. popodne!

Tako je, idući petak, al isto ću otići sutra do dr. za svaki slučaj. Što mislite?
    Odmah sam se sjetila spontanog iz devetog mjeseca jer je s ovom bojom krenulo 😕

Joj ljubice nemoj odmah na tako crno, znam da si prosla to relativno nedavno i tesko je ne mislit o tome, ali nemoj!!
    U sigurnim si tjednima, smeckasto je, nije obilno i ono sto je stvarno najvaznije nista te ne boli i zbog svega toga mi se cini da bi mogla sutra do svoje dr., da ne ides na hitnu nekom nepoznatom(premda su meni uvijek ispali krajnje normalni i ugodni na hitnoj-i u petrovoj i jednom jos prije na sv.duhu) ako ne smatras da je panika prevelika..ovako ce te tvoja uzet, kratko pregledat i smirit da ne cekas sad 10 dana do pregledaBit ce i jest sve u redu!

Razumijem zabrinutost, ja sam evo 12 tjedana trudna, imala sam od početka smeđi iscjedak i pila duphastone radi hematoma, čekam ponedjeljak da mi doktorica potvrdi da smo se napokon do kraja 100% riješili hematoma. Muž i ja se nismo usudili imati odnose još od kada sam ugledala +. Toliki je to bio strah nakon već jedne izgubljene trudnoće užas jedan. Sada već 2+ tjedna stvarno nemam nikakvih problema, ali moram reći da jedno jutro sam malo bila preuzbuđena valjda od nekih snova i kako je sada to sve malo veći libido i hormoni mišići su mi se zgrčili, kasnije naravno na wc-u mali smeđi iscjedak...Reko aaa neee niti uzbuditi se nesmijem...Tako da nas dvoje čekamo ipak zeleno svjetlo od doktorice, prisni smo si mi i na druge načine, radi bebe nam se neće ništa dogodit od apstinencije Slušati svoje tijelo i slušati doktora eto. Samo polako i što manje živciranja.

Rose1
    29. Siječanj 2020. 18:27

MissyR

Cure, meni se trbuh malo vidi predvecer sam primjetila ujutro skoro ravan cak i jeans hlace jos nosim i onda u ovo doba ih moram otkpcati ili staviti tajice kao da sam samo navecer trudna i onda se do jutra ispuse haha bas cudno 🤭🤭 a to sto se tice nosit nisko meni je to rekla da mi je opet nisko kao i proslu trudnocu..
    Nikitacestitke na uspjesnom pregledu, bas si me nasmijala da je bebica lezala na trbuhu kao da vas namjerno drzi u neznaju 🥰🥰

Ne brini, narast ce rano je, i moj je skroz mali🙀ja stalno o njemu dosadujem🤔😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.