Moram vam pokazati šta sam prvo kupila svojoj curici 🥰 Isto danas pao šoping, nisam mogla odoljeti:https://ibb.co/hxzzBHS
Preslatko🥰❤
I meni s prednje strane, cekat cemo jos neko vrijeme
💙
Kaktusica, kakva su tvoja iskustva sa sling nosiljkama? Razmišljam da i iz bolnice odem sa malom u naručju 😊
Još uopće ne razmišljam o kolicima i najiskrenije najradije bih da mi bebačica provede vrijeme u naručju od samog rođenja pa sve do trenutka dok prohoda. Kolica bih koristila minimalno. Djeluju mi samo kao višak i teret iako znam da su praktična zbog stvari i sl.,
Curka je ❤
Čudno mi je kupovati za ljetnu bebu te duge rukave, ali znam da ih i u bolnici u dugačke bodiće obuku. Trebat će i kratkih vjerujem, ali manje nego ovih s dugim, šta vi mislite?
Mokvica za mirovanje cu sacekati kontrolu kod svoje dr. Rekao je da se nece petljati jer mi on ne vodi trudnocu, ali bi mi on ukinuo i utrogestan ili stavio samo navecer vaginalno dvije i cudio se sto sam radila tako rano OGTT, da se to vise ne radi ni kod dbt ni kod IR. Kao da je bitniji taj od 24.tj pa dalje. Vidjet cemo za deset dana sto ce mi moja gin reci.
Daisy u BetaPlus sam isla na anomaly, sve zajedno trajalo 45min.
Cure sto se tice posteljice, i meni je evo sad skroz sprijeda i osjetim udarce svejedno, vjerojatno jer je beba sad veca. Znaci, mozete i vi ocekivati oko 20.tj. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Kaktusica, kakva su tvoja iskustva sa sling nosiljkama? Razmišljam da i iz bolnice odem sa malom u naručju 😊
Odlicna! On se volio nositi od prvog dana, spavao bi, dojio, ja bi kuhala rucak s njim... Zivim na uzbrdici sa puno stepebica pa mi je bilo najprakticnije noaiti ga tako. Samo, bitno je skuziti pravi sistem kako se namjesti jer mnoge zene su krivo namjestale a kad se krivo nosi onda bole ledja i ramena. Ima na youtubeu sad vec dosta tutoriala. U vrijeme kad sam ja kupovala bilo je samo za naruciti izvana i jedna nasa firma, Pixie Kid, ne znam postoje li jos uvijek. Ja sam imala jedan laneni i jedan svileni. Probat cu naci sliku.
Dora, ja sam prije nekih godinu dana bila slabokrvna i za to sam pila heferol tablete i frendica ih sad isto pije, a trudna je. Meni su pomogle. Riješila sam se slabokrvnosti :)
Zvonkica, dobro nam došla! ❤️ 🚼
Curka je ❤
Odlicna! On se volio nositi od prvog dana, spavao bi, dojio, ja bi kuhala rucak s njim… Zivim na uzbrdici sa puno stepebica pa mi je bilo najprakticnije noaiti ga tako. Samo, bitno je skuziti pravi sistem kako se namjesti jer mnoge zene su krivo namjestale a kad se krivo nosi onda bole ledja i ramena. Ima na youtubeu sad vec dosta tutoriala. U vrijeme kad sam ja kupovala bilo je samo za naruciti izvana i jedna nasa firma, Pixie Kid, ne znam postoje li jos uvijek. Ja sam imala jedan laneni i jedan svileni. Probat cu naci sliku.
Kaktusica, ja bih baš tako, sve te aktivnosti tako obavljala!
Koliko ti je vremena trebalo da se uhodaš u korištenje?
Već sam gledala neke tutoriale, no čini mi se nekako komplicirano namještanje slinga kako bi sr bebica dobro smjestila :)
Super za fotkicu 🤗, hvala ti :)
Kak se zove marka te nosiljke?
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji