Evo me cure!
Mi maloprije dosli doma 🤣. Obisli sto trgovina i uglavnom opremili malca sa hrpom robice. Ja si kupila samo traperice u hm-u. Muz se isto malo pocastio. Ugl.pregled je prosao dobro, bebac je 400g, odgovara tjednima, sve mjere i morfologija organa uredni. Doktor nam je sve detaljno objasnio tokom pregleda iako mi sam po sebi djeluje malo egoisticno, ali nebitno, bitno da dobro radi svoj posao. Nemamo bas neke slike posebne jer je moje dijete izgleda mamina maza od pocetka pa je priljubio glavicu skroz uz moju maternicu, haha, ali imamo jednu gdje je napucio usnice i srvarno je presladak. Dr. je rekao da preporuca jos jedan detaljniji pregled nakon 30.tj da se vidi jos jednom morfologija, ali za sad je sve kako treba biti. I da... moja posteljica se dignula skroz, na 5cm je od unutarnjeg usca tako da se nemojte brinuti tko ima nisko. Sve to dođe na svoje, a i maternica mi se izdignula iznad pupka. Gledao je glavu skoro pod mojim rebrenim lukom.
Mrvičak nemoj se brinuti, taj iscjedak je od odnosa, dolje je sve jako prokrvljeno i malo treba da neka kapilarica pukne.
Sto se tice kolica, ja bih isto crna, muz se ne slaze pa cemo neka pola pola...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiki čestitam na dobrom pregledu i drago mi je da se posteljica dignula. 🤗 Znači da više ne moraš mirovati ili?
Zvonkica dobro nam dosla!
Tiki bas mi je drago zbog super pregleda!
Evo potrudila sam se pa stavila trakicu da vidite tjedne. 😊
Procitala sam propusteno i sada sam vec spremna za spavanac 🙈 treba se ustati ujutro za posao!
Pozz curke tipkam sutra 😉
Tiki čestitam na urednom pregledu 🥰🥰🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Tiki bravoo, super, lijepe vijesti nam donosiš 😍😊
.
Ja sam vam zaboravila spomenuti - gin mi je rekao da mi je posteljica sprijeda.. Tako da ću se načekati s prvim udarcima čini mi se 😔
.
Black Lioness ja sam naručila po preporuci od Mrvičak, isti taj njezin, jako sam zadovoljna, super je 😊
Moram vam pokazati šta sam prvo kupila svojoj curici 🥰 Isto danas pao šoping, nisam mogla odoljeti: https://ibb.co/hxzzBHS
Tiki odlicne vijesti!! 🥳
Gdje si radila anomaly?
Ja se jos dvoumim izmedu par privatnika pa vas sve pitam di ste bile🙃
Tiki, čestitam na uspješnom pregledu ❤️
Polly, ovo je tako slatko ❤️, obožavam odjeću za bebe.
Meni je danas sa e-baya stigao mali ljetni kombinezonić za bebe.. 😊
Curka je ❤
Mrvičak, čisto da budeš na miri, odi sutra kod doktora, iako vjerujem da je sve ok 😉
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji