LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    29. Siječanj 2020. 16:41

Dora4

Rose1

Ja planiram zvati ginek kad bih mogla doci jer i danas i jucer osjecam bas dosta velik pritisak, jedva hodam, imam osjecaj da ce ispasti. Strah me da nosim nisko, a ne znsm pa ne pazim, a pregles tek za cca3tj

Draga, odi i lijepo nek te umiri..mislim da ti je mozda upravo takav pritisak dolje jer se beba dize i sve se dolje siri, maternica raste, a bebica i posteljica se izdizu gore pa ti je najvjerovatnije pritisak od toga! Jesi ti nedavno pitala jel beba kod ruba gacica ili vislje? U svakom slucaju, racunam da je tako nekako i meni bio osjecaj prije cca 2-3 tjedna, tamo od 15 je malo trbuscic krenuo van i onda 16-17-18 pritisak posvuda i sve veci trbuh pa sva ta zatezanja i pritiske pripisujem tome, a kako sam malo malo na kontrolama, dr. kaze istu stvar, bebe sve vise rastu..znaci sad ti je izmedju velicine krumpira i paprike, a jos prije koji tjedan je bila ko koštica malena

E da, ja sam to pitala, brine me da je to kod mene sve nisko i onda se jos javi taj pritisak. Nemam pojma dal da zovem...reci ce da bzvz panicarim, mozda je to normalno

💙

29. Siječanj 2020. 16:46

Rose1

Dora4

Rose1

Ja planiram zvati ginek kad bih mogla doci jer i danas i jucer osjecam bas dosta velik pritisak, jedva hodam, imam osjecaj da ce ispasti. Strah me da nosim nisko, a ne znsm pa ne pazim, a pregles tek za cca3tj

Draga, odi i lijepo nek te umiri..mislim da ti je mozda upravo takav pritisak dolje jer se beba dize i sve se dolje siri, maternica raste, a bebica i posteljica se izdizu gore pa ti je najvjerovatnije pritisak od toga! Jesi ti nedavno pitala jel beba kod ruba gacica ili vislje? U svakom slucaju, racunam da je tako nekako i meni bio osjecaj prije cca 2-3 tjedna, tamo od 15 je malo trbuscic krenuo van i onda 16-17-18 pritisak posvuda i sve veci trbuh pa sva ta zatezanja i pritiske pripisujem tome, a kako sam malo malo na kontrolama, dr. kaze istu stvar, bebe sve vise rastu..znaci sad ti je izmedju velicine krumpira i paprike, a jos prije koji tjedan je bila ko koštica malena

E da, ja sam to pitala, brine me da je to kod mene sve nisko i onda se jos javi taj pritisak. Nemam pojma dal da zovem…reci ce da bzvz panicarim, mozda je to normalno

Zovni, nemaš što izgubiti. Moj savjet 😉
    Evo ja idem na wc svako tri minute i stalno imam osjećaj da nešto ide van. To je sada očito psiha. 

Rose1
    29. Siječanj 2020. 16:48

mrvičak

Dora4

Rose1

Ja isto imam stalne pritiske i osjećaj zatezanja. Nije me to brinulp jer mi je poznat taj osjećaj iz prve trudnoće, sve je to zbog rasta bebe. Kada legnem na leđa čak vidim izbočinu na lijevom dijelu odmah u razini pupka. Prije tjedan dana je bila ispod pupka. Zato mislim da se ne trebaš brinuti. Al isto je najbolje da pitaš, dr oni će najbolje znati.

E da, zato me to i brine. Vidis kako tebi to visoko, a meni izbocina oko ruba gacica

💙

Dora4
    29. Siječanj 2020. 16:49

Gle, bolje da ispadne da panicaris i da imas mir nego da se sekiras sad 3 tjedna, ali prva ti je trudnoca i naravno da na svaki žmik i mig reagiras..mozda ce ti bit lakse samim time sto ce ti dr. rec da je to normalno jer je ona ipak strucni autoritet na temu  meni se po opisu i po prozivljenom cini da stvarno nema mjesta brizi i panici, da se sve uredno razvija i raste i da ti je od toga to sve, naravno da osjecas promjene ipak su to zbilja velike promjene u organizmu, ne samo hormoni i psiha nego i stvarne fizicke promjene, a i blizis se polovici trudnoce i sad ce tog rasta i bujanja biti sve vise..meni je prakticki preko boci iskocio trbuh, a tako su i druge cure pisale da im je znalo biti pa mozda vec za koji dan primjetis da je drugaciji i veci, vislje gore i sl.! 

kaktusica
    29. Siječanj 2020. 16:52

Meni je bio pritisak zbog  glupe bakterije, i evo tek 4 dana nakon antibiotika i litara i litara vode i brusnice smanjuje mi se i pritisak. Mislim osjecam mjehur i da se sve to siri. Pogledala sam u trudnicku knjizicu bas, i u prosloj trudnoci mi je u 21.tj.napisao da nosim nisko. Nisam nista posebno morala paziti. Ako ce te smiriti odlazak kod gin. onda radje odi. 

29. Siječanj 2020. 16:55

Dora4

Gle, bolje da ispadne da panicaris i da imas mir nego da se sekiras sad 3 tjedna, ali prva ti je trudnoca i naravno da na svaki žmik i mig reagiras..mozda ce ti bit lakse samim time sto ce ti dr. rec da je to normalno jer je ona ipak strucni autoritet na temumeni se po opisu i po prozivljenom cini da stvarno nema mjesta brizi i panici, da se sve uredno razvija i raste i da ti je od toga to sve, naravno da osjecas promjene ipak su to zbilja velike promjene u organizmu, ne samo hormoni i psiha nego i stvarne fizicke promjene, a i blizis se polovici trudnoce i sad ce tog rasta i bujanja biti sve vise..meni je prakticki preko boci iskocio trbuh, a tako su i druge cure pisale da im je znalo biti pa mozda vec za koji dan primjetis da je drugaciji i veci, vislje gore i sl.!

Meni se trbuh izdigao tek prije 2 dana. Ne brini. Svatko je individualan, znači i gdje je posteljica, koliki ti je trup i sl. Primjerice ja sam visoka ali nema veliki trup i sve iskoči prije

Rose1
    29. Siječanj 2020. 16:57

Dora4

Gle, bolje da ispadne da panicaris i da imas mir nego da se sekiras sad 3 tjedna, ali prva ti je trudnoca i naravno da na svaki žmik i mig reagiras..mozda ce ti bit lakse samim time sto ce ti dr. rec da je to normalno jer je ona ipak strucni autoritet na temumeni se po opisu i po prozivljenom cini da stvarno nema mjesta brizi i panici, da se sve uredno razvija i raste i da ti je od toga to sve, naravno da osjecas promjene ipak su to zbilja velike promjene u organizmu, ne samo hormoni i psiha nego i stvarne fizicke promjene, a i blizis se polovici trudnoce i sad ce tog rasta i bujanja biti sve vise..meni je prakticki preko boci iskocio trbuh, a tako su i druge cure pisale da im je znalo biti pa mozda vec za koji dan primjetis da je drugaciji i veci, vislje gore i sl.!

Hvala ti puuuno, da stvarno previse brinem, ali ne mogu si pomoci...i da, predugo mi cekati 3tj, jos razmisljam, nisam pametna stvarno, ali mislim da cu zvati....sory cure sto vas utlacila

💙

Rose1
    29. Siječanj 2020. 17:02

Kaktusica moja prijateljica morala mirovati, a ja bas i ne mirujem, ali pripazit cu malo...danas bas dobila nalaze urinokulture i pise sterilno, leukociti u urinu negativni.
    Mrvicak a znam da, sve je to individualno...ali ja nepopravljivi panicar
    Hvalaaaa vam CURE!!!🥰

💙

29. Siječanj 2020. 17:13

Rose1

Kaktusica moja prijateljica morala mirovati, a ja bas i ne mirujem, ali pripazit cu malo…danas bas dobila nalaze urinokulture i pise sterilno, leukociti u urinu negativni.
    Mrvicak a znam da, sve je to individualno…ali ja nepopravljivi panicar
    Hvalaaaa vam CURE!!!🥰

Ja sam gora od tebe. Shvaćam te 😉

Mirtasiric1
    29. Siječanj 2020. 17:19

mrvičak

Dora4

Meni se trbuh izdigao tek prije 2 dana. Ne brini. Svatko je individualan, znači i gdje je posteljica, koliki ti je trup i sl. Primjerice ja sam visoka ali nema veliki trup i sve iskoči prije

Mrvičak, meni se to događalo u prošloj trudnoći baš iza odnosa. Kad sam pitala dok. on nije vidio nikakvu opasnost ali se samo nasmiješio i rekao "nemojte cijelig samo pola". Ali svakako otiđi sutra jer znam da si sva uznemirena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.