Rose meni pritisak bio takav, kao da će mi ispasti nešto i jedva se dizala iz kreveta. Sve je bilo ok na pregledu, osim što mi je posteljica bila nisko položena. Nadam se da se sada digla 😳
Kaktusica kada piše da nosiš nisko znači li to da je beba položrna nisko ili da je posteljica nisko? To baš ne shvaćam, taj pojam "niskog nošenja"...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic nadam se da ti se podigla. Prijateljica isto imala takav pritisak i nisko nosila, ali joj se podiglo
Trudy hvala...pa ako ti je sve ok, ne brini...iako mozda da ne dizes tesko...
💙
Omg, mislis da moram onda i posebno vitamin c uzet ili ga mozda ima u prenatalnim vitaminima dovoljno?
Moze li se jedna naranca racunat kao vitamin c uz zeljezo i jel ima kakvo pravilo kojim redoslijedom moram sta uzetosjecam se kao da sam pala s marsa upravo s pitanjima 🙈
Ej Dora.
Ja sam pila New iron tablete, super su mi bile. Svojedobno mi ih je bas ginekologica bila propisala.
Uz jelo ujutro bi popila, u njima vec ima vitamina c.
Jedino, iskreno, treba vidjeti smiju li u trudnoći.
Nadam se da sam pomogla🙂
Hvala Tocka_tockica i Mrvicak super mi se čine, provjerit ću i preko ebay-a da li nude ta dva ili bar što sličnije
Kaktusica kada piše da nosiš nisko znači li to da je beba položrna nisko ili da je posteljica nisko? To baš ne shvaćam, taj pojam "niskog nošenja"…
Evo probat cu uploadat ali je 30.tjedan jer mi ne zeli ucitati neke slike
https://ibb.co/Jsv1nYX
Zvonkica dobrodošla! 🤗
Mrvičak, i meni je tako bilo u prošloj trudnoći koja je nažalost završila spontanim pa razumijem zabrinutost, no bila je manja trudnoća u pitanju. I prvo što su me pitali kad sam došla na hitnu je bilo jesam li imala odnose tako da je sigurno zbog toga. Kažeš da su otkucaji srčeka tu tako da vjerujem da možeš biti mirna. 😊
Nikita čestitke na uspješnom pregledu!🥰
MissyR i ja još nosim traperice bez problema, trbuh mi izgleda kao da sam se malo, ali stvarno malo napuhala. 🙈
Tiki, kako je prošao pregled?
Mrvicak sigurna sam da je sve u redu i da ces nam to ujutro i potvrditi. Zadnji put kad sam bila u bolnici je dosla curka, imala je krvi do koljena kaze, samo odjednom osjetila mokro nesto, i kada je dosla na wc je imala sto vidjeti, ali je sve bilo u redu, bebica je bila dobro. Ja nekako kad god netko napise ovdje da ima krvi malo se sjetim nje i to me umiri, vjerujem u to da ce sve biti u redu ♥️
Hvala vam svima na riječima utjehe!!! Nadam se da će dr ujutro biti u ordinaciji i da će me primiti.
Hvala Tocka_tockica i Mrvicak super mi se čine, provjerit ću i preko ebay-a da li nude ta dva ili bar što sličnije
Možeš ga pronaći i na ebayu
Sortiraj odgovore
Najstariji