LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 19:46

Rose meni pritisak bio takav, kao da će mi ispasti nešto i jedva se dizala iz kreveta. Sve je bilo ok na pregledu, osim što mi je posteljica bila nisko položena. Nadam se da se sada digla 😳
    Kaktusica kada piše da nosiš nisko znači li to da je beba položrna nisko ili da je posteljica nisko? To baš ne shvaćam, taj pojam "niskog nošenja"... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    29. Siječanj 2020. 20:04

Vrapcic nadam se da ti se podigla. Prijateljica isto imala takav pritisak i nisko nosila, ali joj se podiglo
    Trudy hvala...pa ako ti je sve ok, ne brini...iako mozda da ne dizes tesko...

💙

• anav05
    29. Siječanj 2020. 20:06

Dora4

Omg, mislis da moram onda i posebno vitamin c uzet ili ga mozda ima u prenatalnim vitaminima dovoljno?
    Moze li se jedna naranca racunat kao vitamin c uz zeljezo i jel ima kakvo pravilo kojim redoslijedom moram sta uzetosjecam se kao da sam pala s marsa upravo s pitanjima 🙈

Ej Dora.
    Ja sam pila New iron tablete, super su mi bile. Svojedobno mi ih je bas ginekologica bila propisala.
    Uz jelo ujutro bi popila, u njima vec ima vitamina c.
    Jedino, iskreno, treba vidjeti smiju li u trudnoći.
    Nadam se da sam pomogla🙂 

29. Siječanj 2020. 20:17

Hvala Tocka_tockica i Mrvicak super mi se čine, provjerit ću i preko ebay-a da li nude ta dva ili bar što sličnije

kaktusica
    29. Siječanj 2020. 20:21

Vrapcic123

Kaktusica kada piše da nosiš nisko znači li to da je beba položrna nisko ili da je posteljica nisko? To baš ne shvaćam, taj pojam "niskog nošenja"…

Evo probat cu uploadat ali je 30.tjedan jer mi ne zeli ucitati neke slike
    https://ibb.co/Jsv1nYX

Mokvica
    29. Siječanj 2020. 20:31

Zvonkica dobrodošla! 🤗
    Mrvičak, i meni je tako bilo u prošloj trudnoći koja je nažalost završila spontanim pa razumijem zabrinutost, no bila je manja trudnoća u pitanju. I prvo što su me pitali kad sam došla na hitnu je bilo jesam li imala odnose tako da je sigurno zbog toga. Kažeš da su otkucaji srčeka tu tako da vjerujem da možeš biti mirna. 😊
    Nikita čestitke na uspješnom pregledu!🥰
    MissyR i ja još nosim traperice bez problema, trbuh mi izgleda kao da sam se malo, ali stvarno malo napuhala. 🙈
    Tiki, kako je prošao pregled?

Leonie90
    29. Siječanj 2020. 20:48

Mrvicak sigurna sam da je sve u redu i da ces nam to ujutro i potvrditi. Zadnji put kad sam bila u bolnici je dosla curka, imala je krvi do koljena kaze, samo odjednom osjetila mokro nesto, i kada je dosla na wc je imala sto vidjeti, ali je sve bilo u redu, bebica je bila dobro. Ja nekako kad god netko napise ovdje da ima krvi malo se sjetim nje i to me umiri, vjerujem u to da ce sve biti u redu ♥️

29. Siječanj 2020. 21:07

Hvala vam svima na riječima utjehe!!! Nadam se da će dr ujutro biti u ordinaciji i da će me primiti. 

29. Siječanj 2020. 21:07

BlackLioness

Hvala Tocka_tockica i Mrvicak super mi se čine, provjerit ću i preko ebay-a da li nude ta dva ili bar što sličnije

Možeš ga pronaći i na ebayu

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 21:09

Hvala Kaktusica, srce si 💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.