LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    29. Siječanj 2020. 18:33

MissyR

Cure, meni se trbuh malo vidi predvecer sam primjetila ujutro skoro ravan cak i jeans hlace jos nosim i onda u ovo doba ih moram otkpcati ili staviti tajice kao da sam samo navecer trudna i onda se do jutra ispuse haha bas cudno 🤭🤭 a to sto se tice nosit nisko meni je to rekla da mi je opet nisko kao i proslu trudnocu..
    Nikitacestitke na uspjesnom pregledu, bas si me nasmijala da je bebica lezala na trbuhu kao da vas namjerno drzi u neznaju 🥰🥰

Daaa beba prevarantska 😁

Tako je isto i meni, navečer se pojavi trbuh, preko dana još uvijek normalno stanem u svoje traperice 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• lola777
    29. Siječanj 2020. 18:37

Rose, moze ona to vidjeti i mreko abdominalnog UZV. Samo on nije toliko precizan kao sa vaginalnom sondom. Znaci vidi se da je npr. cerviks zatvoren, ali moze varirati duzina cerviksa, koja se najpreciznije izmjeri vag. UZV.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Dora4
    29. Siječanj 2020. 18:46

Mirta hahahahaha umrla sam od smijeha na ovo da ne cijeli nego pola 
    Nabavila sam kendural c, to ne ide preko zdravstva nego moras sam kupit u ljekarni i dolazi iz njemacke pa nisu u stanju ovi nasi cak ni neku naljepnicu stavit, ako ne vec kompletna uputstva za uporabu napisat..reko mi je da ga uzimam navecer pa sam iskopala da najbolje ili nataste ili sat dva nakon jela..a treba pazit da se ne mjesaju sa lijekovima za stitnjacu, moguce da mi je zato i rekao navecer jer ujutro uzimam eutyrox..Issss pisem ovo sve, covjece ko neka baka sa svim svojim terapijama 

Rose1
    29. Siječanj 2020. 18:46

lola777

Rose, moze ona to vidjeti i mreko abdominalnog UZV. Samo on nije toliko precizan kao sa vaginalnom sondom. Znaci vidi se da je npr. cerviks zatvoren, ali moze varirati duzina cerviksa, koja se najpreciznije izmjeri vag. UZV.

Hvala draga. Rekla je da sam zatvorena i pokazala, ali ko da ja znam sto ona meni pokazuje, vidjela samo okomitu crtu🙊🙉🙈

💙

29. Siječanj 2020. 18:48

Ako koja ima volju pofotkati onaj aparatić za slušanje bebinog srčeka, a da je uglavnom za sada zadovoljna. Pokušala bih naručiti si neki da nije skup, a opet da služi svrsi, bar donekle da mogu u kasnijim tjednima/mjesecima biti nešto smirenija jer pregledi su ipak sa tolikim razmakom da je to u jednu ruku dobro, a u drugu izluđuje ako me razumijete

yvette
    29. Siječanj 2020. 19:04

Sierrav kod joolz geo kolica je sjedalo u razini stola sto je zgodno za hranjenje, i kraljeznicu kod podizanja. Pisem sto sam procitala jer nismo jos sastavili. Imaju veliku kosaru, mogucnost da budu duo kolica, ali onda ostajem bez kosare. I dozivotnu garanciju. I meni najbitnije, sklapaju se skupa sa sjedalom i kosarom jako jednostavno. Ono sto jos ne znam staju li u gepek.
    Eddie to je kaktusica pisala da bi kod svojih na porod. Ja bi u Zg, ali tamo nemam nikog sto znaci da bih dolazila koji tjedan prije poroda solo jer muz radi i iznajmila stan u blizini neke bolnice. Jos razmisljamo. Pojma nemam koliko prije bi trebala doci. 
    Mimoza vidala sam crna kolica i izgledaju mi skroz dobro, mozda bi ih i ja ali je ljeto, planiramo na plazu pa sam se bojala da bi privlacila sunce...

29. Siječanj 2020. 19:10

BlackLioness

Ako koja ima volju pofotkati onaj aparatić za slušanje bebinog srčeka, a da je uglavnom za sada zadovoljna. Pokušala bih naručiti si neki da nije skup, a opet da služi svrsi, bar donekle da mogu u kasnijim tjednima/mjesecima biti nešto smirenija jer pregledi su ipak sa tolikim razmakom da je to u jednu ruku dobro, a u drugu izluđuje ako me razumijete
     ACurio AF - 706 - L Pregnant Ultrasonic Fetal Doppler Prenatal Heart Rate 

www.wish.com/share/7517jjrext

Tocka_tockica
    29. Siječanj 2020. 19:14

BlackLioness

Ja imam Mas baby watcher. Uguglas i odmah ti izbaci lijepi zeleni. Kupila sam ga rabljenog jer mi je novi preskupi  i prezadovoljna sam s njim. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

29. Siječanj 2020. 19:22

mrvičak

BlackLioness

ACurio AF - 706 - L Pregnant Ultrasonic Fetal Doppler Prenatal Heart Rate

www.wish.com/share/7517jjrext

Ako to ne otvara na wish-u sam ga naručila, acurio baby watcher (tako ćeš ga pronaći). Tvoji otkucaji su narančasti, bebini zeleni. Ja pronašla otkucaje već s 9 tjedana cca

Trudy
    29. Siječanj 2020. 19:25

Rose meni isto preko abdominalnog gleda jesam li zatvorena... Iako moram priznat da me sad vec malo strah jer cesto nosim tesko, podizem tesko, cucim... Moram malo ispitat na iducem pregledu.
    Dora i ja sam u prosloj trudnoci stalno neke tablete pila, sad mi je cudno da nemam nista za popit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.