Ivke dobro došla j urednu trudnoću želim! Ja ću mjesec dva pred porod na tečaj.
Što se eutyroxa tiče nemam nikakvih nuspojava. Al danas mi se mama požalila da misli da je od Eutyroxa imala proljev. Ja zbilja za sad ništa. Sve je ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke jel vi često kišete? Nos me općenoto muči (ne prehlada, nego kao svrbuckanje) i onda kišem. Danas kihnula minimalno 10 puta.
Užasno puno kišem i često mi je nos pun i moram ga puhati, pogotovo ujutro i navečer pred spavanje...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ivke dobro došla j urednu trudnoću želim! Ja ću mjesec dva pred porod na tečaj.
Što se eutyroxa tiče nemam nikakvih nuspojava. Al danas mi se mama požalila da misli da je od Eutyroxa imala proljev. Ja zbilja za sad ništa. Sve je ok.
Hvala ti :) Super naci nije pre kasno tada ?
Što se tice kihanja, nisam neka boležljiva inace al sad mi je stalno pun nos i smrcam uzasno također... Nez jel to od promjena koje nam se događaju ili je samo ova ''zima'' luda haha
20 🐣
Avokado, koje vitamine za trudnice koristis?
Prenatale od Almagee Omega 3+ 😊
Mozes li plz ponovo zalijepiti koji kalcij ti je preporucen? Ne otvara mi link
Večer cure, samo da podjelim s vama jednu info, možda nekom dobro dođe ☺️Kako sam stalno kod zubara i imam losu kvalitetu zubi, dobila sam savjet da u trudnoci koristim ove tableticehttps://ibb.co/VTJZJxN, navodno pomaže da zubi ne "propadnu". Farmaceutkinja u ljekarni mi je rekla da je i ona koristila kad je bila trudna (iako su tad postojale neke na Hr trzistu), a i ginekologica mi je odobrila da ih mogu piti. Etp ja ih odlucila piti čisto preventivno, nadam se da neće odmoći ☺️
Please ponovi, ne otvara
💙
Nikita preslatki ljubimci, od mojih roditelja mace mogu svugdje...alergicar sam, ali bila sam se navikla kad sam zivjela tamo, i cak spavala s njima
Vrapcic kihnem par puta dnevno, nis previse mislim
💙
Ivke dobronamdosla 🥰
Vrapcic ne kisem ali mi se nesto cudno desava s nosom, kao da je pod nekakvim pritiskom a i sukrvica mi je znala biti kada sam puhala nos, kazu da je to normalno u trudnoci.
Pas moj je zadnjih mjesec dana poludio, non stop je blizu mene, inace voli spavati samo na podu a zadnjih par dsna se scucuri kod mene na krevet pod noge, mislim da osjeti da se nesto dogadja. Inace, mali je i smijesan, ima samo 4 kg, cupavac shih tzu
Ivke možda i je pre krasno?! Hm... Treba pitati doktora za savjet... Evo moja prijateljica mjesec dana pred porod i jučer joj bio zadnji dan tečaja.
Curke i vas muči taj nos, ja mislila da to samo mene čudnovato muči... Al negdje sam pročitala da zna trudmice mučiti nos... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
kaktusica Hvala :D
Vrapcic da neznam i ja sam tako planirala jer mi je dragi na brodu i dolazi sredinom 4 mj, tako da mi samo svibanj ostaje da idemo hah, nemam bas nekog izbora ikao me strah da mi to ne bude kasno...
Također sukrvice al sam prepisivala tome što puno pušem nos, a bit ce do trudnoce kad nas je toliko heheh
20 🐣
Bok curke!
Dora, baš mi je žao zbog krvarenja i drago mi je da si sad bolje. Držim fige da sve prođe u redu na hospitalizaciji 😘
Vrapčić, daaaa, ja inače nisam neka kihalica, no otkad sam trudna baš mnogo više kišem. Uopće mi nije jasno od čega, a trenutno nisam ni prehlađena...
Curke sa pesima, moja pesica se ponaša prema meni kao i prije. Baš ništa ne kuži, nit ja vidim promjene u njezinom ponašanju. Valjda će skuzit da se nešto događa kad će se pokreti bebe vidjeti i osjetiti preko trbuha :)
Avokado, pliz ponovno pošalji link s obzirom da se ovaj ne može otvoriti...
Ivke, dobro nam došla ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji