Cure koje ste imale mucnine navecer, koliko su vam trajale?
Mana Mare, meni su mučnine navečer, kao i ujutro trajala od 6.tjedna trudnoće pa sve do možda prije tjedan dana maks, odnosno do 16.-17.tjedna trudnoće. Sad, ih jedva jedvice osjetim. Sinoć sam osjetila zbilja laganu mučninu.
Što se tiče trajanja mučnina, mislim da je to individualna stvar kod svake trudnice iako većini stanu krajem 1.tromjesečja
Curka je ❤
Kad sam rodila sina imali smo 5 pasa, 3 labradora i 2 pinča. Iz bolnice je muz svaki dan nosio pokakane pelene doma njima da ponjuskaju, tako su nam rekli i kad smo dosli kuci s malim sve bilo ok. Ponjuskali ga i bok. Jedan pas je spavao s nama u krevetu.
Mali nikad bolestan :)
Ostali su vani jer im je unutra prevruće
Ajme, prava mala psečja obitelj ❤️
Ja imam samo jednu pesolinku i već si sad mislim kako ću sad hendlati i nju i bebicu.
Kako si ti to radila? ☺
Curka je ❤
Vidim da pričate o soku od brusnice. Da li je i čaj od brusnice podjednako dobar kao i sok? :)
Kupila sam ga nedavno u ljekarni, ali ga još nisam počela konzumirati...
Curka je ❤
Tea, vjerujem da je sa bebicom sve okej, ona je zbilja zaštićena u nama. 😘Jesi li bila možda kod doktora, za svaki slučaj?
Moja majka, dok je bila trudna sa mnom u visokom je stadiju trudnoće pala na ledu nasred ceste i danas je sve je u redu sa mnom, hehe...
Curka je ❤
Ja i mama smo se danas malo zanjele. Kupile par stvarcica za malca (ne znamo sto je al ga/ju zovemo malac za sad). Muzu se roletne spustile i nema vise shoppingiranja jer navodno malac ne moze samo robicu na macke imat 🤣
😂 Hahhaha
Vec vidim sebe da cu tak i ja kupovat robicu s mackama😄
Dora, držimo fige da u bolnici sve bude dobro i da ti bude ugodno tamo😊
Dečkić💙
Rio, Rose, Mrvičak hvala na savjetim za sok 😃 Ja kombiniram taj iz bio&bio i Vindijin, ta dva ducana su mi najbliza, morat cu poslati muza u dm. Ovaj od buo&bio dodje nekih 65kn 0,7dcl i ne razrijedjuje se. Ako pomaze, nije ni cijena bitna, samo da te bakterije odu iz mene, pijem i antibiotik i jos 2l vode dnevno.
Sto se tice jastuka, meni je moj odlican, bas sam zadovoljna, taman mi je velicinom i lijepo se smjestim. To sto lose spavam je drugi par rukava ali ionako lezim po cijele dane pa me ni ne cudi sto nemam neki san.
Jutro cure, dobrodošle nove 🤗 ne mogu pohvatat sve, al trudim se.
Htjela sam pitat ima li ijedna od vas prozirni skroz vodenasti iscjedak, meni stalno nešto curka i onda panično idem u wc al stalno je to skroz vodenasto. Čitam da je to normalno ali da provjerim i s vama. Briseve sam radila u petak doša nalaz sve čisto 👍
Jutro cure, dobrodošle nove 🤗 ne mogu pohvatat sve, al trudim se.
Htjela sam pitat ima li ijedna od vas prozirni skroz vodenasti iscjedak, meni stalno nešto curka i onda panično idem u wc al stalno je to skroz vodenasto. Čitam da je to normalno ali da provjerim i s vama. Briseve sam radila u petak doša nalaz sve čisto 👍
Znaci ja u ovom trenutku idem pitat istu stvar 😁
I meni je to krenulo od prekjucer i ja se prepala da ne curka plodna voda pa sam otisla gin. I rekao je da sve uredu i da nista ne curi, i da je to normalno tako mi rece. I meni je bas onako vodenast, skoro nema nikakve boje bas kao voda
Tea, vjerujem da je sa bebicom sve okej, ona je zbilja zaštićena u nama. 😘Jesi li bila možda kod doktora, za svaki slučaj?
Moja majka, dok je bila trudna sa mnom u visokom je stadiju trudnoće pala na ledu nasred ceste i danas je sve je u redu sa mnom, hehe…
Alisa, draga poslije sam se smirila i nisam osjecala nikakve posljedice..tako da nisam isla doktoru.
Nije to bio veliki pad, samo gubitak ravnoteze al ipak u trenutku ti svasta pada na pamet..
Morat cu vise pripaziti, hvala na brizi😘
Anja🌸🌸
Pozdrav curke!
Samo da vam svima poželim ugodan dan 😊 Ja spavala do 10, a zaspala u 12 sinoć, tak da sam pošteno potegnula. Vidim da i vas muče nosevi, eto zaključak je da je to nešto trudničko očito?! 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Uživajte mi danas 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji