LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    25. Siječanj 2020. 17:21

yvette

Evo mene s pregleda, sve uredno. Cerviks isto, ali kazu mi da mi je vanjsko usce ulozivo za vrsak prsta…Nisu mi spominjali nikakvo mirovanje pa me zanima jeli to stvarno ok nalaz i ima li netko iskustva

Pa kolegici su rekli ako je vrsak prsta da je to ok i da dode standard za 4tj.

Dora4
    25. Siječanj 2020. 17:28

yvette

Evo mene s pregleda, sve uredno. Cerviks isto, ali kazu mi da mi je vanjsko usce ulozivo za vrsak prsta…Nisu mi spominjali nikakvo mirovanje pa me zanima jeli to stvarno ok nalaz i ima li netko iskustva

Super da je sve u redu, sorry stvarno ne znam ovo za vanjsko usce  ali mislim da bi ti svakako napomenuli mirovanje da je potrebno! 

• lola777
    25. Siječanj 2020. 17:30

yvette

Evo ja, skoro pa doktorirala na cerviksu. To ti je super nalaz za te tjedne. Jeli ti to prva trudnoca? Sve zavisi od doktora do doktora sta ce komentirati. Uglavnom nisi otvorena, vec ti je samo malo, znaci za vrsak prsta cerviks tj. vanjsko usce mekano ( ulozivo ). Pri pregledu za vrsak udje u cerviks, i onda se cerviks vrati u prvobitan polozaj.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

dana130
    25. Siječanj 2020. 17:39

Cure, jeste mozda gledale provjereno. 
    Ja sam sad gledala, vezano za novi euthyrox.
    Po svemu nema mjesta za paniku, samo organizmu treba da se peivikne tijelo na novi lijek i mozda ce trebat vremena da se opet nade prava terapija. Samo su mogli upozoriti ljude, jer kao sto ke netkorekao, imale su i stare tablete nuspojave, samo nije bilo tolilo u medijima. Pa cisto ako netlo zeli pogledati prilog

Baby girl 💜

Rose1
    25. Siječanj 2020. 17:40

yvette

Super za odlican pregled🎉 ja ne znsm sto to znaci, ali lola je lijepo objasnila

💙

mimoza
    25. Siječanj 2020. 17:46

Mala kod mene slicna situacija bila na anomaly scanu, vidjeli su neku tackicu pored bebinog srca, pa smo mi odmah uradili harmony i juce stigli nalazi sve ok. Da bi se radilo o nekim hromosomskim promjenama fetusa moraju biti zahvaceni i ostali organi nekim promjenama i deformacijama, zbog jednog znaka se ne trebas brinuti. Svakako nam javi rezultate.
    Rose obicno se radi anomaly scan na boljem ultrazvuku, kao sto je 3D/4D, jer se tad preciznije vidi rad organa i protok krvi. 
    Yvette koji pregled si imala sad? Anomaly scan ili je to neka vanredna kontrola? 
    Dora nisam citala ranije komentare, je li stalo krvarenje?  

Dora4
    25. Siječanj 2020. 17:54

Ej mimoza draga! 
    Oko rucka jos mrvicu, al zbilja mrvicu..i dalje nista ne boli. Popodne smo pripremili sve za bolnicu, sutra cu oprat kosu i odlezat cijeli dan pa se nadam najboljem u ponedjeljak! 

25. Siječanj 2020. 17:57

Ajme tako mi je teško čuti da netko krvari, da mora na hitnu, da se bebama nešto vidi stalno neki stresovi! Moramo biti pozitivne. 
    Evo ja pečem palačinke samoj sebi hahha

mimoza
    25. Siječanj 2020. 17:57

Dora hajde super, nadam se da je to sve zbog prokrvljenosti i fizickog napora. Jel ostajes u bolnici da lezis? 

yvette
    25. Siječanj 2020. 18:01

Mimoza vanredno kako me jucer boluckalo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.