LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    25. Siječanj 2020. 15:47

Cure koje planirate vjenčanja čestitam vam, baš će vam ova 2020.godina biti za pamćenje ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mala 1
    25. Siječanj 2020. 16:12

Bila sam na 4D i tamo je dr to vidio
    Ciste plexusa choroideusa postoje u oko 2-4% zdrave populacije kao slučajan nalaz ali mogu upucivati i na neke kromosomske greške kod fetusa. 
    Budući da je kod mene sve ok s mjerama dr kaze da ce nestati....

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

inaaa
    25. Siječanj 2020. 16:13

Ej curke..evo mene..javila sam se neki dan zbog visoke bete..nisu blizanci...ali vidjela sam titranje jucer na uzv..i bas sam bila sretna..medutim danas me dosta boli koda trebam dobiti, i  kod mokrenja mi je isao bas smedi-krvavi iscjedak paralelno, prije oko sat vremena..i dalje osjecam bol..i sad sam bas u stresu i strahu..jel mi ginic jucer preroštal pa zbog toga (makar nije bio grub)..ili da se zabrinem i idem na hitnu?

Mala 1
    25. Siječanj 2020. 16:20

Inaaa ja bih išla na hitnu ako ti je iscjedak takav. Ne mora biti ništa, a opet bolje da provjeriš...... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Vrapčić123
    25. Siječanj 2020. 16:29

Ina pretpostavljam da je sve ok. No ja bih otišla na tvom mjestu, znam sebe. Ne bih bila u miru dok mi ne potvrde da je sve ok. 

sierrav
    25. Siječanj 2020. 16:30

Vrapcic123

Anja vjeruj mi ima trudnica koje isto tako kao ti ni ne znaju da su trudne, tako je moja kolegica, super ti je to. Samo uživaj draga💖
    Sierravvidiš nisam pojma imala da srčeko kod ivf često zna stati do 12.tjedna? To ti je neki dr rekao? Neko istraživanje? Ja nekak vjerujem da kad se naše mpo bebe prime da to bude onda isto kao prirodna trudnoća?
    Bebacšteta za jastuk, tako bi 100% meni bilo 🙄 Ja kad se uhvatim jednog taj ne puštam ☺️
    Lina samo ti radi kako i što vama paše, ja ti te običaje ne poznam, a ako te to zanima mislim da ti je to mamu najbolje pitati, stariji to bolje znaju. A ja ti savjetujem radi onako kako vama paše 🤩
    Bezzi ja sam tak neku točkicu crvenkastu imala na gaćicama od odjeće i isto me srce strefilo skoro, ne mogu ni zamisliti kako je Dorii curama koje krvare često. Ja bih posjedila ko Kosorica 😂😂😂 Svaka vam čast na pribranosti ☺️

Nee krivo si razumjela,mislila sam da je to do 12tt najgore bez obzira bilo prirodno ili ivf.nego sam koment da je dr.alebic meni rekao da dosta ivf trudnica krvari,vise nego prirodne trudnoce i jednostavno do 12tt je to prirodna selekcija a poslije moze doci do zastoja radi drugih stvari,rijetko ali citam bude😐 kad se pingvin primi i ćapa dode na kraju na isto...jedino sto smo mi prosle sve moguce testove i hormone pa mogu bit komotna i rec u strogo kontroliranim uvjetima😂😂😂😂

Vrapčić123
    25. Siječanj 2020. 16:38

Aaaa sierrav krivo shvarih ☺️ A to i ja nekak mislim, koliko smo tih testova, analiza, hormona i svega prošle vjerojatno su to ipak koliko toliko više kontrolirani uvjeti 😊 Bar nešto da smo možda mi mpo u prednosti kad smo već općenito zdravstveno zakinuti bili 😂😂😂

Rose1
    25. Siječanj 2020. 16:51

Mala1 nadam se da ce nestati i vjerujem da ce nifty biti super. Ja jos nisam bila na4D. Samo obican uzv. Onaj anomaly u cca20tj je 3d,4d?
    Inaaa ja vjerujem da je sve dobro, ali ja bih isla kod ginek pa da si na miru

💙

yvette
    25. Siječanj 2020. 17:01

Evo mene s pregleda, sve uredno. Cerviks isto, ali kazu mi da mi je vanjsko usce ulozivo za vrsak prsta...Nisu mi spominjali nikakvo mirovanje pa me zanima jeli to stvarno ok nalaz i ima li netko iskustva

sierrav
    25. Siječanj 2020. 17:15

Vrapcic123

Aaaa sierrav krivo shvarih ☺️ A to i ja nekak mislim, koliko smo tih testova, analiza, hormona i svega prošle vjerojatno su to ipak koliko toliko više kontrolirani uvjeti 😊 Bar nešto da smo možda mi mpo u prednosti kad smo već općenito zdravstveno zakinuti bili 😂😂😂

Da recimo jedna cura nije znala da ima neki problem sa zgrusavanjem a to kazu da je 50 posto kod ranih pobacaja,a eto jedna cura nije znala do 8 mj.pa je saznala na los nacin..ja sam vadila krv na sve te moguce prije postupka.sad mi je jasno zasto,onda je bilo samo da vidim plus i sve ce brige nestati😏ali su tek pocele😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.