LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    26. Siječanj 2020. 11:10

Ekipa pitanje jedno, u vrticu su nam se pojavile kozice, a mala mi ih nije imal, ja sam ih imala sa 3 mjeseca ali malo jer me mama dojila jos bila; iza toga sam do srednje bila u doticaju sa zarazenima i nisam ih dobila, ali od tada nisam! Zna li ko moze li se to provjeriti kolko se ima antitjela!? 

kaktusica
    26. Siječanj 2020. 11:22

Lelibeli meni je tako bilo prosli tjedan,bila sam pisala, isla sam na kontrolu jer sam se prepala da nije plodna voda. Hvala bogu nije bilo to ali me tad posla na tu urinokulturu i pokazalo se da mi je ta bakterija. Ali iscjedak u trudnoci je uglavnom normalna pojava.
    Trancie u ZZJZ se moze izvaditi krv za antitijela, nalaz brzo dodje. Ja sam radila prosle godine i za kozice i za ospice, za kozice mi je titar bio visok a za ospice granican iako sam cijepljena dva puta ali ja sam onaj mali postotak koji slabo reagira na cjepiva. 

Trancie
    26. Siječanj 2020. 11:27

Hvala Kaktusica, bas cu se raspitat kako to kod nas ide, mala smo sredina! Pa cisto da sam mirna ako ih pokupi! 

26. Siječanj 2020. 11:40

Za te bakterije u urinu vam je stvarno najbolja čista brusnica. Godinama sam se mučila s raznim upalama dok mi jedan dr to nije rekao. Odi kupiti svježe brusnice, jedi ih tako i uz to radi si domaći čaj. To je onaj način potapanja koji sam već napisala.
    Nisam sigurna da se ona cura javila, stvarno mi je sve teško pohvatati. Mene muči danima već Dandy C. Stvarno se nikako ne javlja. 

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Siječanj 2020. 11:42

Jutro curke! 
    Dok sam pohvatala sve 😅
    Da se nadovezem na iscjedak. Ja ga isto imam neke dane vise neke manje neke nimalo..
    Pitala sam i gin za to kaze da je normalno to u trudnoci. Dok su brisevi i urinokultura ok nema brige. To se rodnica odrzava cistom. A pojacano je u trudnoci radi prokrvljenosti. 

26. Siječanj 2020. 11:44

Ancy_23

Jutro curke!
    Dok sam pohvatala sve 😅
    Da se nadovezem na iscjedak. Ja ga isto imam neke dane vise neke manje neke nimalo..
    Pitala sam i gin za to kaze da je normalno to u trudnoci. Dok su brisevi i urinokultura ok nema brige. To se rodnica odrzava cistom. A pojacano je u trudnoci radi prokrvljenosti.

Eh da i to. Ja sam stalno mokra, uz vodenasti je prisutan i bijeli. Ali ja još pijem progesteron pa je i to jedan od razloga

Rose1
    26. Siječanj 2020. 11:59

Rio13

Kaktusica ja planiram uskoro urinokulturu za svaki slucaj napraviti, al mislim da nemam razloga za brigu. To je cisto da umirim svoju savjest.

I ja cu sutra da provjerim jer nisam radila, samo pretragu urina

💙

Rose1
    26. Siječanj 2020. 12:02

mrvičak

Za te bakterije u urinu vam je stvarno najbolja čista brusnica. Godinama sam se mučila s raznim upalama dok mi jedan dr to nije rekao. Odi kupiti svježe brusnice, jedi ih tako i uz to radi si domaći čaj. To je onaj način potapanja koji sam već napisala.
    Nisam sigurna da se ona cura javila, stvarno mi je sve teško pohvatati. Mene muči danima već Dandy C. Stvarno se nikako ne javlja.

Da, nije se ni ona javila...
    A sto kupis one obicne brusnice sto imaju i svi ducani, one su i zasladjene ili negdje posebno kupujes?

💙

Rose1
    26. Siječanj 2020. 12:04

Trancie

Ekipa pitanje jedno, u vrticu su nam se pojavile kozice, a mala mi ih nije imal, ja sam ih imala sa 3 mjeseca ali malo jer me mama dojila jos bila; iza toga sam do srednje bila u doticaju sa zarazenima i nisam ih dobila, ali od tada nisam! Zna li ko moze li se to provjeriti kolko se ima antitjela!?

Da, da, mozes iz krvi, obavi to da si na miru...ja ih uopce nisam imala pa pokusavam biti sto manje s vrtickom djecom...brat ih prebolio, a ja ne, a u istoj sobi bili ko mali

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Siječanj 2020. 12:11

mrvičak

Ancy_23

Jutro curke!
    Dok sam pohvatala sve 😅

Eh da i to. Ja sam stalno mokra, uz vodenasti je prisutan i bijeli. Ali ja još pijem progesteron pa je i to jedan od razloga

Mislila sam da sam se rijesila ulozaka za vrijeme trudnoce a kad ono sipak 😅 moram dnevni inace hodam mokra 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.