Dobar dan, cure,
Ja koristim caj od brusnice od Enciana 100% brusnice i odlican je.Sad su mi urinokulture sterilne.Sokove od brusnice nisam probala, ne znam koji udio brusnice imaju u sebi, a iskreno nisam se ni sitila.Susene brusnice su isto dobre i ima ih kupiti u svim vecim ducanima Konzum, Tommy... ali su dosta slatke i imaju dosta secera pa one koje moraju paziti na to nek uzmu u obzir.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ah, iscjedak 🤪 na pocetku sam stalno odlazila na wc provjeravat, sad sam se pomirila s tim da vjecno curka nesto.
Ne znam jel do psa ili ne, ali ni moj nije nesto nesto cesto bolestan. Bas me teta u vrticu pitala sto su za imunitet dajemo. Reko- psa 😄
Moram priznat da je meni bilo u pocetku tesko psa i bebu imat, pa me bilo strah da mu nesto ne napravi (iako nikad nikome nije), al ono, nije malac bas prenjezan 😃 a sad jadan pas sve stojicki podnosti, ovaj ga ljubi, trci za njim, ludnica 🙂
Cure ja sam 15 tjedana trudna, a još uvijek nisam ni kile dobila. Od početka trudnoće sam na -2 kile. Počinje me to zabrinjavati sad već. Nisam imala mučnine i nisam povraćala. Jedem nešto kad god osjetim da sam gladna. Jedina promjena je što puno manje slatkoga jedem jer mi se ne jede. Nalazi su mi svi super... Al baš me brine to.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cure ja sam 15 tjedana trudna, a još uvijek nisam ni kile dobila. Od početka trudnoće sam na -2 kile. Počinje me to zabrinjavati sad već. Nisam imala mučnine i nisam povraćala. Jedem nešto kad god osjetim da sam gladna. Jedina promjena je što puno manje slatkoga jedem jer mi se ne jede. Nalazi su mi svi super… Al baš me brine to.
Mislim da se ova tema započinjala već podosta puta. Ne moraš brinuti, ne moraš ni dobiti puno kg u trudnoći, a možeš na kraju dogurati i do plus 15, primjerice. Sve je to individualno i sve imamo različite priraste težine. Ja sam npr sklona dobivanju prva 4 mjeseca pa onda stane. U prvoj trudnoći zadnjih mjesec i po ni grama nisam dobila.
Budi sretna jer još kg ne skaču gore
Za te bakterije u urinu vam je stvarno najbolja čista brusnica. Godinama sam se mučila s raznim upalama dok mi jedan dr to nije rekao. Odi kupiti svježe brusnice, jedi ih tako i uz to radi si domaći čaj. To je onaj način potapanja koji sam već napisala.
Nisam sigurna da se ona cura javila, stvarno mi je sve teško pohvatati. Mene muči danima već Dandy C. Stvarno se nikako ne javlja.
Da, nije se ni ona javila…
A sto kupis one obicne brusnice sto imaju i svi ducani, one su i zasladjene ili negdje posebno kupujes?
Kupim refuže. Tamo gdje stoje bademi, orasi i ostalo pa na kg. Al imaš i u kesicama, vakumirane, primjerice od Nature. Ali te su već skuplje, pa uvijek kupim refuže, tri četiri šakice u vrećicu i na vagu. One su svakako zdrave i mogu poslužiti i kao zdravi zalogaj umjesto slatkiša
Nikita i ja sam u 15.tj.,nakon onih povracanja i svega zasad na +1kg. U prvoj trudnoci u 17.tj. sam bila na +1, bas sam gledala u trudnicku knjizicu. Do kraja trudnoce sam natukla 16 kg a rodila sam skoro mjesec dana ranije, tako da, ne sekiraj se, ima vremena 😉
Cure ja sam 15 tjedana trudna, a još uvijek nisam ni kile dobila. Od početka trudnoće sam na -2 kile. Počinje me to zabrinjavati sad već. Nisam imala mučnine i nisam povraćala. Jedem nešto kad god osjetim da sam gladna. Jedina promjena je što puno manje slatkoga jedem jer mi se ne jede. Nalazi su mi svi super… Al baš me brine to.
Te kile su vrlo individualne.nek se baby razvija to je najbitnije i nek su nalazi ok.
Evo mogu ti poslati mojih deset da se osjecas kao ja😂😂😂
Nikita budi bez brige, vjeruj mi do poroda ćeš dobiti koju kilu, evo primjer moja prijateljica dobila u cijeloj trudnoći ukupno 4 kg, a mali imao 3 kg. Beba zdrava ko dren.. Ništa ne brini, bitno da pregledi prolaze kako treba. A i to sto ti slatko bas ne pase ti je super, biti ceš vitkija trudnica, a ionako nam slatko baš i nije zdravo.
Joj curke i meni to nešto prozirkasto zna curiti, ponekad žućkasto. I ja se uplašim.. A nadam se da ste u pravu i da je to normalno. Iako ću pitati i doktora sljedeći put.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hej zenice moje drage!
Kod mene vrlo mirno danas, jutros oprala kosu i sredila se za bolnicu, mic po mic muzu iznavigirala kako i sto da mi sve pripremi i oko ciscenja i svega da kuca ostane u normalnom stanju i sve oprano
Odmorko i mir do kraja dana ♡
Mrvičak ja se isto redovno sjetim dandy candy i do sad se sigurno morala vratit sa putovanja, nadam se da je samo u guzvi s djecom i da naprosto nije nasla vremena javiti se, znam da je i ona imala svakakvih krvarenja i svega u onim prvim tjednima dok je bila aktivna..
Nikita stvarno ne brini za kilazu, ja sam s duplicima u 19.tjednu i bas sam u petak pitala endokrinologicu jel sigurno sve u redu ako sam do sad dobila samo 1kg, normalno se hranim, rekla je da ne brinem da je to sve u redu, bebe se uredno razvijaju i rastu, vuku one i iz mojih postojecih zaliha jer nije da sam sad podhranjena il nesto pa da su gladni ili da nesto nije u redu u razvoju..do 15.og tjedna sam bila na -1kg, a doslovno niti jednom nisam povracala pa da sam time izgubila nesto..
Vrapcic i ostale curke, ne brinite, ti iscjedci su skroz normalni
Sortiraj odgovore
Najstariji