LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    24. Siječanj 2020. 10:49

Meni je ginekologica faktu mast propisivala u trudnoći za njih. Pa sad valjda mogu.

🌼TiKi🌼
    24. Siječanj 2020. 10:58

Ja sam napokon evo doruckovala. Malo me bole ruke od vađenja krvi jer su mi vene nikakve, sve mi odmah poplavilo. Nadam se da ce taj nalaz biti ok da ne moram na tu dbt dijetu i vaditi ponovno kasnije OGTT. 
    Avokado sladak trbuscic 🥰. 
    Ja svoj necu jos slikat, samo on raste, izgledam kao da sam pojela manju lubenicu 🤣, tamo kad budem 30.tj. Mozda mi se i drugi dijelovi tijela malo popune, ne samo guza i trbuh, tipa ruke. I dalje mi je prsten velik, a na +5kg sam. Jutros sam se vagala bas.
    Sierrav ipak je CR operacija koja traje od 45min do sat i po vremena. Intubacija je neizbjezna. 😐
    Rio maca je super 🥰, moja se evo upravo izdivljala po stanu i priprema se za spavanje. 🤣

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Rose1
    24. Siječanj 2020. 10:59

mrvičak

Ajme cure mene je tako strah tog šećera, stalno jedem nešto slatko i brašnasto. Znači tek tamo iza 20.-og tjedna se vadi. Načekat ću se. Meni će bit punih 18 tjedana kada budem na idućem pregledu. Pa ću kod privatnika tamo negdje oko 20.-og tjedna. To moram zvati ovih dana.

I ja gluposti jedem, a prije trudnoce sam bas pazila, a sas mi sve gluposti rade gust

💙

• Bebac24
    24. Siječanj 2020. 11:08

Rio13

Curke, imam malo cudnjikavo pitanje. Ako se koja mozda nasla u toj situaciji ili zna nekog. Trudnica s mlijecnim zubom. S obzirom da nasi bebaci dosta vuku kalcij dok smo trudne, jel se desilo kojoj ili zna neku mamu koja je bila u toj situaciji a da je s zubom bilo sve ok? Mama mi je ostala bez svog (mlijecnog) zuba kad je bila trudna samnom, povukla sam joj dosta kalcija. Ja imam dva pa me malo prpa da ne ostanem bez njih 🙄
    Inace su zdravi, nikakvih problema s njima osim sto su eto mlijecni.

Dali si kad radila snimanje da se vidi ako ce trajni izaci? Redovno kod stomatologa da pratite situaciju

Rose1
    24. Siječanj 2020. 11:08

MojeSve

Jutrooo curke i beboline🥰 (meni je jutro jer po noci nikak ne spavam)
    Vidim da se pisalo o dijeti 1800kcal. Evo, ja je provodim i uzasno je😪 drzim se rigorozno svih pravila, cak i nesto manje pojedem, a kile ne padaju🤯 trenutno ni ne rastu, ali ono.. Da normalna osoba pojede kao ja valjda bi bila kao stapic. Unatoc tome seceri su mi na nekoj visoj granici🙄🙄 malo me to frustrira jer dajem sve od sebe da bebolino bude ok…
    Moj najnoviji problem su hemoroidi. Situacija je grozna, sve mi je ispalo van (sorry na detaljima) idem danas na pregled pa cu usput pitati doktora sto mogupo pitanju toga🙈

A joj, te dijete me strah jer sam inace mrsavica i puno jedem i nis mi se ne prima...
    I jos hemeroidi, bas mi je zao...brat je nesto kupovso u sloveniji sto mu pomoglo, ali sumnjam da se smije u trudnoci

💙

MissyR
    24. Siječanj 2020. 11:11

Mrvicak, Rose i ja sam stalno na slatkisima, cokoladama i tjestenini, znaci ima nas 🤣 nista zdravo me ne privlaci haha moram se tjerati pojesti malo zdravije nesto....
    Cure kojima ovo nije prva trudnoca kad vam se poceo vidjeti trbuscic ? Kazu da u drugoj trudnoci sve dode ranije (pocinje se ranije nazirati trbuscic i ranije se osjete pokreti) meni se u prvoj trudnoci trbuh vidio tek negdje oko 20-22 tjedna... ja se evo vec tjednima gledam u ogledalo i nista izgledam kao da sam se "najela" i ne osjecam nikakve mjehurice samo cekam 😂😂
    Eto danas punih 13 tjedana znam se vidi dole na trakici ali morala sam napisati  veseli me to 💕

url=https://lilypie.com]

Trancie
    24. Siječanj 2020. 11:16

MissyR

Mrvicak, Rose i ja sam stalno na slatkisima, cokoladama i tjestenini, znaci ima nas 🤣 nista zdravo me ne privlaci haha moram se tjerati pojesti malo zdravije nesto….
    Cure kojima ovo nije prva trudnoca kad vam se poceo vidjeti trbuscic ? Kazu da u drugoj trudnoci sve dode ranije (pocinje se ranije nazirati trbuscic i ranije se osjete pokreti) meni se u prvoj trudnoci trbuh vidio tek negdje oko 20-22 tjedna… ja se evo vec tjednima gledam u ogledalo i nista izgledam kao da sam se "najela" i ne osjecam nikakve mjehurice samo cekam 😂😂
    Eto danas punih 13 tjedana znam se vidi dole na trakici ali morala sam napisati veseli me to 💕

ja isto izgledam koda sam se najela... ajde tjedan sam manje... a u prvoj je iskočio tako isto iza 20 tjedna tek. A od mjehurica i dalje ništa... valjda bude kroz tjedan, dva,tri

• Bebac24
    24. Siječanj 2020. 11:16

Za hranu uhhh. Ulovila me takva manija za slatko da je to uzasno. Samo to jedem 😭😭😭
    Trancie hvala bolje sam ali ne mrdam sa kauca danas 🙂.
    Islo je i nama poslije ali taj sam pocetak uhhh.. e bome ja ga nikako nisam mogla odviknuti jaaao. Makar je sve jeo od 6 mj kako smo uvodili. Sa 7 mj je imao 10kg🙈🙈 probali maknuti s godinom i nesto. Ali nema sanse. Onda sa skoro 2 i opet nista. Tek sa 2,5 godina smo uspili bez problema 🥰
    Od muzevog bratica zena je doslovno 3t prije poroda ostala bez bebe 😭😭😭 ali razmisljati o tome samo skodimo sebi. 
    Evo ja sam u pripremama za vjencanje i krstenje a jos se nije ni rodilo. Samo se molim da sve bude ok. Nista ne mogu promjeniti ni utjecati bas... 
    Mi smo ozenjeni samo kod maticara, i stalno smo govorili kad se drugo rodi da cemo se i vjencati jer kad smo prvog krstili, tata mi je umro bio mjesec i pol prije pa nisam htjela. 
    Tako da sad vec moramo poceti pa pripremama rezervacijama za 10 mj...

sierrav
    24. Siječanj 2020. 11:21

Trudy

sierrav

Trudy

Mene opet vise vise od carskog strah da cu morat nakon 2 dana doma. A imam 100tinjak stepenica do stana 😳 nema lifta.
    Dojenje- prvih mj dana horor jer nisam na vrijeme pocela mazat pa su mi se rane napravile. Nakon toga za pokucat. Nikad mastitisa ni nikakvih problema vise🙂 jedino sam mislila da ce to zauvijek trajat, al kad sam se vratila na posao brzo je pronasao drugu zanimaciju.
    I meni dosta obitelji ima dijabetes, ne mora to nista za nas znacit. Meni ne bio normalan secer u

Nakon 2 dana doma?
    Sta si prvu bebu rodila na carski?
    Malo se pogubih

U rijeci salju doma nakon 2 dana ako je sve ok. Meni od carskog do otpusta proslo prosl 48 sati…

Da to samo rijeka radi😏bas glupo znam da bi svi doma ali kad znas moguce komplikacije nije mi ok 

sierrav
    24. Siječanj 2020. 11:24

Ely

Cure znam da smo već pisale o tome nekada na početku, ali moram preporučiti Weleda ulje protiv strija. U sastavu ima bademovo ulje i koža je tako savršena poslije njega. Kada sam potrošila prvu bočicu, imala sam neku biobaza kremu koju sam dobila na poklon, isto protiv strija i brzo bi me koža počela svrbjeti, znači da ne djeluje. S ovim Weleda uljem cijeli dan imam osjećaj kao da sam tek namazala.

Meni je biobaza bas super.Ne volim ulja.
    Prije bih rekla da ti je ili prelagana tekstura ili ti smeta nesto od biljaka unutra.Sve ovisi u kakvom je stanju koza.Tebi ocito fali lipida pa ti ulje pase.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.