LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    23. Siječanj 2020. 23:22

Mene opet vise vise od carskog strah da cu morat nakon 2 dana doma. A imam 100tinjak stepenica do stana 😳 nema lifta.
    Dojenje- prvih mj dana horor jer nisam na vrijeme pocela mazat pa su mi se rane napravile. Nakon toga za pokucat. Nikad mastitisa ni nikakvih problema vise🙂 jedino sam mislila da ce to zauvijek trajat, al kad sam se vratila na posao brzo je pronasao drugu zanimaciju.
    I meni dosta obitelji ima dijabetes, ne mora to nista za nas znacit. Meni ne bio normalan secer u prvoj.

ena0206
    23. Siječanj 2020. 23:34

Evo uspjela sam i ja procitat ovih 30 stranica sta se nakupilo. 🤷‍♀️
    Poroda se ne bojim JOŠ.. 
    Vise me strah za bebu sada.. Jucer sam bila bas nikakva, negdje na fejsu, nezz na nekoj stranici netko je napisao da je bebi stalo srce u 33 nedjelji..
    Nisam mogla doc sebi cili dan. 

Trudy
    23. Siječanj 2020. 23:37

Uf ena 😟 grozno mi je cut takve stvari 😟

Za dojenje sam zaboravila naravno nesto napisat. Imate super rodin filmic o dojenju na youtubu. Traje oko 2 sata, al meni je bio prilicno poucan. Mlijecna staza upisite pa vam izbaci.

sierrav
    24. Siječanj 2020. 00:32

Trudy

Mene opet vise vise od carskog strah da cu morat nakon 2 dana doma. A imam 100tinjak stepenica do stana 😳 nema lifta.
    Dojenje- prvih mj dana horor jer nisam na vrijeme pocela mazat pa su mi se rane napravile. Nakon toga za pokucat. Nikad mastitisa ni nikakvih problema vise🙂 jedino sam mislila da ce to zauvijek trajat, al kad sam se vratila na posao brzo je pronasao drugu zanimaciju.
    I meni dosta obitelji ima dijabetes, ne mora to nista za nas znacit. Meni ne bio normalan secer u 

Nakon 2 dana doma? 
    Sta si prvu bebu rodila na carski? 
    Malo se pogubih 

24. Siječanj 2020. 05:46

Bok curke, nadam se da ste dobro. Ja sam se upravo sokirala kada sam vidjela gnjojne nakupine tj cepice na krajnicima. Ne boli me pri gutanju, vise je neugodno a i nos mi je začepljen. Znam da je gnjojna angina i jako se brinem da je uzrokovana steptokokom jer sam cula da jako steti plodu u trudnoci. Dr me ne moze primiti prije utorka, je li ima koja iskustva s ovim? Ljubim vas 💞

• amber
    24. Siječanj 2020. 06:12

Hej jutro htjela sam ti reci da nemas sta cekat utorak nego odma otic po antibiotik neznan di zivis ali ako te nece primit tvoja dr odi na zarazni moraju ti dat antibiotik ako je gnojna angina ja na tvom mistu nebi vekala utorak!

• amber
    24. Siječanj 2020. 06:14

Ostale cirke kako ste ste se naspavale sretno danas ko ide na prglede ...ja nisam spavala bas nocas imala neke grceve popila si nomabel i sve proslo stvarno je zlatan😉😘svima i lijep dan ....hvala za filmic o dojenju ja cu si ga bas pogledati 

Fluffy
    24. Siječanj 2020. 06:32

Renata92, slazem se da to trebas pregledati prije utorka. U meduvremenu kupi malo bezalkoholnog propolisa, pa si posprejaj par puta dnevno. Malo da usporis cijeli proces. 

Jutro curke, vidim da nas ima nesanica jos😅. Mene jucer cijeli dan mucila neka tupa glavobolja, i odlucim kako nije jaka ne popiti tabletu nego ici spavati. I evo oko 4 h me probudio mjehur i glavobolja. 😒 tad sam popila tabletu i evo bolje mi je, ali ne mogu zaspat nikako 😅

Trudy
    24. Siječanj 2020. 07:09

sierrav

Trudy

I meni dosta obitelji ima dijabetes, ne mora to nista za nas znacit. Meni ne bio normalan secer u

Nakon 2 dana doma?
    Sta si prvu bebu rodila na carski?
    Malo se pogubih

U rijeci salju doma nakon 2 dana ako je sve ok. Meni od carskog do otpusta proslo prosl 48 sati...

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Siječanj 2020. 07:29

Jutro curke!
    Nadam se da ste se odmorile. Ja sam spavala onako li-la, moglo je i bolje. Najgora su mi ta budenja po noci.
    Eto danas punih 20tt, na pola puta smo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.