Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    01. Srpanj 2019. 11:26

Ivonne

Postoji mogućnost i da apartman nije slobodan. Meni osobno je to glupost jer se zna za šta je apartman, obično kad nastanu neki problemi i majku treba odvojiti od drugih majki. Neću sad o detaljima…
    Pa mislim da je sebično zauzeti apartman ako je sve ok, izdura se to pa nije baš ko robija

Pa kako je majčice ? Kako curica ? 😍 
    Ja mislim da je 400 kuna to mi je ostalo negdje u glavi kao da mi je to netko rekao e sad mozda i grijesim ne znam....
    Nekako si ja mislim puno je trudnica okolo koliko vidim brzo ce oni nas doma da mogu dalje prinat 😂

• Ivonne
    01. Srpanj 2019. 11:29

kzeli

Ivonne

Postoji mogućnost i da apartman nije slobodan. Meni osobno je to glupost jer se zna za šta je apartman, obično kad nastanu neki problemi i majku treba odvojiti od drugih majki. Neću sad o detaljima…
    Pa mislim da je sebično zauzeti apartman ako je sve ok, izdura se to pa nije baš ko robija

Pa kako je majčice ? Kako curica ? 😍
    Ja mislim da je 400 kuna to mi je ostalo negdje u glavi kao da mi je to netko rekao e sad mozda i grijesim ne znam….
    Nekako si ja mislim puno je trudnica okolo koliko vidim brzo ce oni nas doma da mogu dalje prinat 😂

E super je, puno jede malo manje spava i nosi se puno manje nego brat. Puno mirnija beba od prve, a možda je to samo zato što sam ja ovaj pun spremnija na ono što me čeka. Prva beba je uvijek velika nepoznanica, ništa ne znaš i snalaziš se kako najbolje znaš. Pogotovo što se tiče dojenja 🙄

01. Srpanj 2019. 11:31

Ivonne

Možda on i postoji s tom svrhom, ali kod nas još nikada u njega nisu smjestili trudnicu kojoj je potreban iz nekog razloga, nego isključivo onu koja plati. Tako da, ako nema zainteresiranih, on je prazan.
    Ma izdura se sve, to je sigurno, ali eto dobro je imati još koju opciju 🙂

• Ivonne
    01. Srpanj 2019. 11:39

shell

Ivonne

Možda on i postoji s tom svrhom, ali kod nas još nikada u njega nisu smjestili trudnicu kojoj je potreban iz nekog razloga, nego isključivo onu koja plati. Tako da, ako nema zainteresiranih, on je prazan.
    Ma izdura se sve, to je sigurno, ali eto dobro je imati još koju opciju 🙂

Ma znam da to ide većinom preko štele ili ako ne ide drugačije onda platiš, ali sigurno su nekad tamo smjestili ženu s razlogom ( ne želim crnjačiti ali postoje užasni razlozi za apartman)

kzeli
    01. Srpanj 2019. 11:49

Joj ja sam ti uvijek isla kod dr. Lausin al jisam bila bas zadovoljna s njom i onda kad sam ostala trudna morala sam pronac socijalnog ginekologa pa sam kod dr. Tabak u Beliscu. Ja sam zadovoljna s njom jako al da sam imala ikakav problem i ja bi definitivno isla kod Matkovica .

01. Srpanj 2019. 12:03

Ja sam danas podigla nalaz brisa (uredan) i dobila sam uputnicu za CTG i hospitalizaciju kad bude vrijeme...
    Receno mi je da se za ctg treba naruciti, bolnica ima neki mail za narucivanje pa sam tamo poslala upit, a ako mi ne odg, onda cu probat zvat sutra... Ali to mi je bas bzvze... Zasto bi se narucivali ako imamo uputnicu 😒

Nikolina95
    01. Srpanj 2019. 12:07

kzeli

Joj ja sam ti uvijek isla kod dr. Lausin al jisam bila bas zadovoljna s njom i onda kad sam ostala trudna morala sam pronac socijalnog ginekologa pa sam kod dr. Tabak u Beliscu. Ja sam zadovoljna s njom jako al da sam imala ikakav problem i ja bi definitivno isla kod Matkovica .

Hehe koja slucajnost, ja sam inace iz Belisca 😂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    01. Srpanj 2019. 12:19

Aurora87

Aha…znaci ni ti nisi nasla nikog tu u OS…A Matkovic mi je prekrasan, samo se nadam da nece brzo u mirovinu, da i drugu trudnocu kod njega vodim…isplati se dati svaku kunu, samo da ovako bezbrizno mozes proci kroz trudnocu jer znas da te takav covjek vodi.

Dobila sam preporuke za dr. Sabinu Galić i ona prima trudnice al sam se predomislila jer sam za dr.Tabak dobila bolje preporuke sto se tice trudnoce da joj je to nesluzbena specijalizacija i da se jako posveti trudnicama i zbilja je to nesto sto jako voli a i dobro poznajem ju i privatno 😁😊 Tako da preporuka za dr. Galić eventualno ako trazis socijalnog bas u Osijeku , jer i ja zivim u Os pa se eto vozam svaki mjesec 😁😁
    A sto se tice Matkovica divan covjek moja kuma ide kod njega zbog problema sa zacecem i zbilja je strucnjak i neovisno o godinama ne vjerujem da ce on skoro u mirovinu jer mislim da on to vise radi iz ljubavi nego sto mu trebaju i novci i posao da nema njega tu puno zena ne bi upoznalo svoje bebace , divan covjek a i divnu sestru Svjetlanu ima 😁😊

Nikolina95

kzeli

Nikolina95
    01. Srpanj 2019. 12:25

kzeli

Aurora87

Aha…znaci ni ti nisi nasla nikog tu u OS…A Matkovic mi je prekrasan, samo se nadam da nece brzo u mirovinu, da i drugu trudnocu kod njega vodim…isplati se dati svaku kunu, samo da ovako bezbrizno mozes proci kroz trudnocu jer znas da te takav covjek vodi.

Dobila sam preporuke za dr. Sabinu Galić i ona prima trudnice al sam se predomislila jer sam za dr.Tabak dobila bolje preporuke sto se tice trudnoce da joj je to nesluzbena specijalizacija i da se jako posveti trudnicama i zbilja je to nesto sto jako voli a i dobro poznajem ju i privatno 😁😊 Tako da preporuka za dr. Galić eventualno ako trazis socijalnog bas u Osijeku , jer i ja zivim u Os pa se eto vozam svaki mjesec 😁😁
    A sto se tice Matkovica divan covjek moja kuma ide kod njega zbog problema sa zacecem i zbilja je strucnjak i neovisno o godinama ne vjerujem da ce on skoro u mirovinu jer mislim da on to vise radi iz ljubavi nego sto mu trebaju i novci i posao da nema njega tu puno zena ne bi upoznalo svoje bebace , divan covjek a i divnu sestru Svjetlanu ima 😁😊

Nikolina95

kzeli

Daj ne zezaj ? 😁 Kod kog si ti ? Kad je termin ? Ja zivim u Os al sam iz sela pored Os

Hehe da da, ali ja  sam u Zagrebu vec 4godina, dok sam bila u beliscu isla sam kod doktora cutica u valpovo jer tabakica nije primala nove pacijente. A termin je 13.7 😀😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    01. Srpanj 2019. 12:34

Nikolina95

kzeli

Aurora87

Nikolina95

kzeli

Hehe koja slucajnost, ja sam inace iz Belisca 

Mozes zbrisat u Zg al Valpovstina se uvijek sretne makar i ovako virtualno 😁 u pa ti broj malo jos 😁 ja sam iz Petrijevaca inace al 2 god zivim u Os vec 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.