Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    01. Srpanj 2019. 12:40

Aurora87

kzeli

Aurora87

Aha…znaci ni ti nisi nasla nikog tu u OS…A Matkovic mi je prekrasan, samo se nadam da nece brzo u mirovinu, da i drugu trudnocu kod njega vodim…isplati se dati svaku kunu, samo da ovako bezbrizno mozes proci kroz trudnocu jer znas da te takav covjek vodi.

Dobila sam preporuke za dr. Sabinu Galić i ona prima trudnice al sam se predomislila jer sam za dr.Tabak dobila bolje preporuke sto se tice trudnoce da joj je to nesluzbena specijalizacija i da se jako posveti trudnicama i zbilja je to nesto sto jako voli a i dobro poznajem ju i privatno 😁😊 Tako da preporuka za dr. Galić eventualno ako trazis socijalnog bas u Osijeku , jer i ja zivim u Os pa se eto vozam svaki mjesec 😁😁
    A sto se tice Matkovica divan covjek moja kuma ide kod njega zbog problema sa zacecem i zbilja je strucnjak i neovisno o godinama ne vjerujem da ce on skoro u mirovinu jer mislim da on to vise radi iz ljubavi nego sto mu trebaju i novci i posao da nema njega tu puno zena ne bi upoznalo svoje bebace , divan covjek a i divnu sestru Svjetlanu ima 😁😊

Nikolina95

kzeli

Joj ja sam ti uvijek isla kod dr. Lausin al jisam bila bas zadovoljna s njom i onda kad sam ostala trudna morala sam pronac socijalnog ginekologa pa sam kod dr. Tabak u Beliscu. Ja sam zadovoljna s njom jako al da sam imala ikakav problem i ja bi definitivno 

Ajoj, ta je moja, dobro da nisi otisla. Ja sam prvo cula super preporuke za nju i 

Znaci ovaj forum je najbolja stvar ikad jako mi je drago sto smo se srele iz istog grada za razmjenu iskustva jer eto vidis kako je lako ljudima zamazat oci meni su svi stalbo spominjali njenu divnu ordinaciju i nju kako je mlada a strucnost ama bas nitko neopisivo mi je drago sto sam izabrala zenu sa iskutvom onda dr. Tabak je mislim zena preko 55 godina koja to radi zadnjih 30 godina tako da eto nisam pogrijesila. 
    Nedavno mi je legica koja je kod dr. Galić isla komentirala da ju nikad nije slala na test za secer , ok nije ni mene moja al ja sam se udebljala 12 kg a legica koja inace ima 50 kila s krevetom se udebljala preko 20 kg i rodila bebu od 4 i 600 doslovno ne znam kako ga je nosila samo i sad na kraju mora na terapiju za kukove koliko joj je teska trudnoca bila a ono ni mama ni mama ni tata jisu ogrombi sicusni oboje 

Nikolina95
    01. Srpanj 2019. 12:45

kzeli

Nikolina95

kzeli

Aurora87

Aha…znaci ni ti nisi nasla nikog tu u OS…A Matkovic mi je prekrasan, samo se nadam da nece brzo u mirovinu, da i drugu trudnocu kod njega vodim…isplati se dati svaku kunu, samo da ovako bezbrizno mozes proci kroz trudnocu jer znas da te takav covjek vodi.

Dobila sam preporuke za dr. Sabinu Galić i ona prima trudnice al sam se predomislila jer sam za dr.Tabak dobila bolje preporuke sto se tice trudnoce da joj je to nesluzbena specijalizacija i da se jako posveti trudnicama i zbilja je to nesto sto jako voli a i dobro poznajem ju i privatno 😁😊 Tako da preporuka za dr. Galić eventualno ako trazis socijalnog bas u Osijeku , jer i ja zivim u Os pa se eto vozam svaki mjesec 😁😁
    A sto se tice Matkovica divan covjek moja kuma ide kod njega zbog problema sa zacecem i zbilja je strucnjak i neovisno o godinama ne vjerujem da ce on skoro u mirovinu jer mislim da on to vise radi iz ljubavi nego sto mu trebaju i novci i posao da nema njega tu puno zena ne bi upoznalo svoje bebace , divan covjek a i divnu sestru Svjetlanu ima 😁😊

Nikolina95

kzeli

Joj ja sam ti uvijek isla kod dr. Lausin al jisam bila bas zadovoljna s njom i onda kad sam ostala trudna morala sam pronac socijalnog ginekologa pa sam kod dr. Tabak u Beliscu. Ja sam zadovoljna s njom jako al da sam imala ikakav problem i ja bi definitivno isla kod Matkovica .

Hehe koja slucajnost, ja sam inace iz Belisca

Mozes zbrisat u Zg al Valpovstina se uvijek sretne makar i ovako virtualno 😁 u pa ti broj malo jos 😁 ja sam iz Petrijevaca inace al 2 god zivim u Os vec 😊

Hehe baas tako di se najmanje nadas 😂 jos malo daa, jedva cekam sve mi je tesko 😅

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    01. Srpanj 2019. 12:55

Nikolina95

kzeli

Nikolina95

kzeli

Aurora87

Nikolina95

kzeli

Joj ja sam ti uvijek isla kod dr. Lausin al jisam bila bas zadovoljna s njom i onda kad sam ostala trudna morala sam pronac socijalnog ginekologa pa sam kod dr. Tabak u Beliscu. Ja sam zadovoljna s njom jako al da sam imala ikakav problem i ja bi definitivno isla kod Matkovica .

Hehe koja slucajnost, ja sam inace iz Belisca

Mozes zbrisat u Zg al Valpovstina se uvijek sretne makar i ovako virtualno 😁 u pa ti broj malo jos 😁 ja sam iz Petrijevaca inace al 2 god zivim u Os vec 😊

Hehe baas tako di se najmanje nadas 😂 jos malo daa, jedva cekam sve mi je tesko 😅

Ja sam se danas samo iz majice u kojoj spavam presvukla u drugu majicu i tako odem po dorucak pa nazad u spavacu pa odem po mineralnu pa nazad u spavacu i evo jela voca malo sad i idalje sam u krevetu i gledam tv nemam snage za nista ugrijalo je sad osjetim premda su roletne spustene mislim da cu ako budem imala snage i pokrenula se peglat napokon morat klimu upalit. 🔥🔥🔥😂😁😁
    Meni se ne da nista a ja jos imam vremena mogu mislit kako je tebi. Ima kakvih naznaka da ce krenut prije ?

Nikolina95
    01. Srpanj 2019. 13:10

Ja sam isto vecinu vremena u lezecem položaju haha vruce je pa ni ne izlazim van, dragi donese sta treba iz trgovine kad dolazi s posla.. Navece malo izadem na zrak.. A naznaka nema nikakvih bas sam se pitala kad pocnu lazni trudovi?! 🤔 Sutra imam kontrolu pa cu vidit jel sta krenilo, nadam se da hoce sto prije 😀😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Alexandra
    01. Srpanj 2019. 13:39

DijMar

Alexandra

DijMar

Da, da, ajde nove mame, pratimo vas i mi s jesenskih 🤗 podijelite iskustva i savjete 😬

Bok DijMar evo da ti ja javim svoje iskustvo,sutra ulazim u 37.tjedan,otvorila se prst,malac je poprilicno nisko toliko da u zadnje vrijeme dok setam (a to je jako malo u danu jer mi je ginekolog savjetova da se primirim par dana da udjemo u temin pa mogu rodit kad ocu) rukom drzim stomak odispod jer posli osjecam pritisak u zdjelici i bol u ledjima.I tako sam ja danas napokon odlucila stavit pojas iako ga imam vec od sredine trudnoce al sam si u glavi stalno mislila da to njega stisce unutra ako ja nosim pojas a i citala sam da se nepreporuca nosit ga duze od 2,3h u danu,ja sam ga nosila nekih sat vremena i setala sam stalno i evo nebole me ledja i nisam morala rukom drzat stomak iako sam pojas zakacila onako na lagano.Vidi, probaj kako se ti osjecas kad ga nosis pa uvjek ga lako skines ako ti i u sred setnje zasmeta. ☺️☺️

Di si ga kupila? Jel to onakav sa gacicama ili samo pojas?

Sorry sto tek sad odgovaram,ugl ja sam svoj posudila al nac cu ti sliku na internetu kakav je,moj nema gacice samo se na cicak kopca oko stomaka,dio koji ide ispod stomaka (koji kao pridrzava stomak) je malo tvrdji a dio koji ide preko stomaka je kao donja majca onako puna elastina tako da nesteze uopce stomak,imas ga po velicinama,ja koristim M i jos ga si sama podesis na cicak kako tebi odgovara. 😊

• mamaoddanas
    01. Srpanj 2019. 14:44

Bok cure, imam jedno pitanje, pa ako mi netko od vas iskusnijih može dati savjet.
    Trebala bih ići na uzv na Merkur, čula sam da se dugo čeka.
    Kada je najbolje vrijeme za doći tamo? U 8:00 ili još ranije?
    hvala puno!

• Ivonne
    01. Srpanj 2019. 14:52

mamaoddanas

Bok cure, imam jedno pitanje, pa ako mi netko od vas iskusnijih može dati savjet.
    hvala puno!

Možeš i ranije ako stigneš. Nekad se ne čeka dugo, sve ovisi o viziti. Kad obave vizitu na odjelu, dr se spuštaju u ambulantu i onda se prozivaju redom kak ste došli. Uzv sam uvijek čekala sat dva a pregled duže

• mamaoddanas
    01. Srpanj 2019. 14:55

Ivonne

mamaoddanas

hvala puno!

Možeš i ranije ako stigneš. Nekad se ne čeka dugo, sve ovisi o viziti. Kad obave vizitu na odjelu, dr se spuštaju u ambulantu i onda se prozivaju redom kak ste došli. Uzv sam uvijek čekala sat dva a pregled duže

Puno ti hvala! Probat ću onda još ranije doći.

Bebamala
    01. Srpanj 2019. 15:33

Heheheheh moje legiceeee :))) iako ja nisam, ima dvije godine vise u Os ali drago mi je da ste tuuu 🤗 
    Danas je bas vruce, sparno skroz, a meni se spavaaaaaaa i nista mi se ne radi... preuzbudena sam i nestrpljiva kad znam da bebica jos malo stize, cesto razmisljam kako ce izgledati taj prvi dan kad dode 😍
    Ja imam u srijedu zadnji pregled kod gin 37+0, i to mi je zadnji, tad krecem u bolnicu na preglede

srećica
    01. Srpanj 2019. 16:11

I ja sam sa 37tt krenula u bolnicu na kontrole, a li me i dalje naručuje i moj ginekolog 🤷 tako da idem dva puta tjedno. Baš sam to danas spomenula doktorici u bolnici, i ona se začudila al dobro. 
    Napokon sam se malo otvorila, za prst, jedan ali vrijedan 😆 A moj dečko je mala mrvica od 4100 🙈 nadam se da će izaći na termin 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.