Što se tiče nametljivih mama i svekrva, ja sam već svojima počela govoriti da mogu doći, ali ne kad god požele i koliko god požele. Ako mi žele pomoći, najbolje bi mi odgovaralo da skuhaju nešto i meni dosta. Obje su rodile prije nekoliko desetaka godina i mislim da se od tad štošta promjenilo i da su one štošta zaboravile. A i ja sam takva osoba da uvijek volim kada nešto radim raditi sama, i kada mi netko viri preko ramena, stvara mi nervozu. Želim da se i muž i ja uhodamo u sve i da oboje sve znamo raditi oko djeteta, i oboje ćemo se lakše opustiti kad smo sami. I tako ti patronažna dolazi i pokaže sve, a ona je ipak stručna i sigurna u to što radi. Mi živimo u zajednici sa muževim roditeljima, biti će ljeto, ja ću biti izranjavana i neće mi padat na pamet da hodam ful obučena jer bi ona htjela banuti 5 put dnevno.
Što se kolostruma tiče, meni je krenuo prije nekoliko tjedana.
Jutro 😊 Sto se tice dolazaka i pomaganja, mama ide na godisnji oko termina pa se nadam da mali nece van prije . Mm planira uzet onih 5 dana kad dodemo doma i nakon toga nazad radit 2 tjedna pa ce na godisnji 3 tjedna. Mama ce od termina bit nelih 3 tjedna na godisnjem pa ono cisto fa mi rucak dodese i mozda malo pomogne pospremat i to vidjet cemo kako ce to ic dopodne malo mm uvijel radi prvu pa je popodne doma tako da cemo sami se borit s malisom 😁 Svekrva se ne nudi i nemam ju namjeru nista ni pitat ni trazit nekad si kontam kao da se pravi da nisam ni trudna , njena stvar kao sto rekoh ne zanima me i ne zamara to previse njena sramota!
Dobro jutro curke, gladna sam ko vuk😂😂
Spavala sam cijela dva sata😂
U zg je bilo neko polunevrijeme pa je fino rashladilo, kako kod vas?
Dobro jutro curke, gladna sam ko vuk😂😂
Spavala sam cijela dva sata😂
U zg je bilo neko polunevrijeme pa je fino rashladilo, kako kod vas?
Vau, dva sata su 👌! Kod nas 80+ u hladu.... sparno, koma... zaljepljene smo obje 😂
Jutro 😊 Evo jedem ostatke pizze u krevetu, muza ispratila radit i mrcinjat cu sad malo 😁 fino je vani kod nas u Os zahladilo je malo i sad je nekih 19 stupnjeva milina , jucer sam bila omamljena od žege 😰
Kako bebač ? 😍
Jutro 🌞 danas se lakse dise nego jucer i bas je ugodno, samo neka tako ostane... Moj plan za danas je ciscenje kuhinje 🧹🧽
Ja planiram danas napravit pitu zeljanicu i bolonjez da imam za sutra za musaku da ne moram sutra 😊
Ej mala je za sad da kucnem od blentaru super, jede i spava i tu i tamo cendra. Kako u bolnici moraju biti popaljena svijetla u sobi gdje je beba, a ona ostala samnom, to svijetlo mi nije dalo spavat.
Sad čekam vizitu, prije pol sata najavljenu sa skidaj gaće😂 i jedva čekam da dođu jer nakon njih stiže doručak a gladna sam.
Plan za danas ići kući😂😂
Jucer mi je pedica u viziti rekla da im je bila žuta pa su joj vadili krv ali nije povišen bilirubin tako da vjerojatno obje dobivamo zeleno svijetlo to go😊
Joj vjerujem ti da jedva cekas doma i ja jos nisam ni rodila a vec jedva cekam samo da brzinski odradimo tu bolnicu i svojoj kuci u svoj mir 😊
Bit ce to dobra curica 😍
Ej mala je za sad da kucnem od blentaru super, jede i spava i tu i tamo cendra. Kako u bolnici moraju biti popaljena svijetla u sobi gdje je beba, a ona ostala samnom, to svijetlo mi nije dalo spavat.
Sad čekam vizitu, prije pol sata najavljenu sa skidaj gaće😂 i jedva čekam da dođu jer nakon njih stiže doručak a gladna sam.
Plan za danas ići kući😂😂
Jucer mi je pedica u viziti rekla da im je bila žuta pa su joj vadili krv ali nije povišen bilirubin tako da vjerojatno obje dobivamo zeleno svijetlo to go😊
Dobra bebica 🥰
Drzim fige da onda danas idete doma, da vas vise ne gnjave tamo 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji