Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    24. Lipanj 2019. 10:09

mmamma

Nikolina95

Hvala na savjetim. Ovo s vodom cu probati.
    Jel znate kako se zove taj gel?

Hvaala, bas cu ga danas kupit, mozda pomogne 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

24. Lipanj 2019. 10:09

Ja sam se s depilacijom snasla nekako, sad mi je veci problem rezat i lakirat nokte na nogama 😅
    Jutros sam zabrijala da su mi spavacice za rodiliste premale, pa sam isla isprobati jos jednom 🤣
    Jos stanem u njih, ali su puno krace nego sto su mi bile kad sam ih kupovala, haha... Bile su malo iznad koljena, a sad su malo ispod guzice... 😆

• Ivonne
    24. Lipanj 2019. 10:27

Evo mene na Merkuru. Bila sam ti Krino blizu- snimala ctg na patologiji. Čekam pregled ovaj Roki je spor u pm.
    Krino šta kažu?  

kzeli
    24. Lipanj 2019. 11:28

Ja sam svoje spavacice opeglala 4 komada imam , jedna mi se od njih svida al ta nema kopcanje ove 3 mi je muka kad ih vidim a dobre pare su mi sveukupno isteple jer nisam imala mira trebala sam ih sad kupovat a ne prije 3 mjeseca 😒😒😒😒 al ajd , i 2 pidzame kratke sam si spremila nek se nade za svaki slucaj 3 para gaca ako me ostave prije reda . ugl Sad peglam muzu za posao i muka mi je od sparine i pegle na paru samo me jos dodatno grije 😌 
    Ivonne javi sta kazu 😊
    Jedina svjetla tocka danasnjeg dana je mamina sarma od jucer al sam jucer imala zgaravicu od nje ma jest cu ju danas makar crkla nemam snage jos i kuhat

• Ivonne
    24. Lipanj 2019. 11:40

Za prst otvorena, fino sve mekano dolje, spremno za porod. U nedjelju na termin kontrola ako ne krene prije. Uzv nije ni radio jer je ctg dobar.
    Ja doma i mlatim  punjenu papriku, budem i ja plakala poslije 🤣🤣🤣

kzeli
    24. Lipanj 2019. 11:57

Jos bi i mladih krumpira mogla uz to ispec(dala svekrva ) i mogla bi i luka 😂😂😂 zavrsit cu u bolnici zeludac ce me dotuc al zelim to i budem jela muzda cu poslat u bio&bio da mi kupi sodu i omastit cu brk 😁

• Ivonne
    24. Lipanj 2019. 12:01

kzeli

Jos bi i mladih krumpira mogla uz to ispec(dala svekrva ) i mogla bi i luka 😂😂😂 zavrsit cu u bolnici zeludac ce me dotuc al zelim to i budem jela muzda cu poslat u bio&bio da mi kupi sodu i omastit cu brk 😁

😂😂😂😂😂 ja isto jedem sve a onda umirem poslije. Najgore reakcije imam nakon slatkog

24. Lipanj 2019. 12:15

kzeli

Ja sam svoje spavacice opeglala 4 komada imam , jedna mi se od njih svida al ta nema kopcanje ove 3 mi je muka kad ih vidim a dobre pare su mi sveukupno isteple jer nisam imala mira trebala sam ih sad kupovat a ne prije 3 mjeseca 😒😒😒😒 al ajd , i 2 pidzame kratke sam si spremila nek se nade za svaki slucaj 3 para gaca ako me ostave prije reda . ugl Sad peglam muzu za posao i muka mi je od sparine i pegle na paru samo me jos dodatno grije 😌
    Ivonne javi sta kazu 😊
    Jedina svjetla tocka danasnjeg dana je mamina sarma od jucer al sam jucer imala zgaravicu od nje ma jest cu ju danas makar crkla nemam snage jos i kuhat

Ja imam 3 i sve su mi ružne, haha... Onu najružniju sam si spremila za porod ako mi oni neće dati svoju... 😁
    I ja peglala, meni je isto vruće 🤪 

24. Lipanj 2019. 12:16

Ivonne

Za prst otvorena, fino sve mekano dolje, spremno za porod. U nedjelju na termin kontrola ako ne krene prije. Uzv nije ni radio jer je ctg dobar.
    Ja doma i mlatim punjenu papriku, budem i ja plakala poslije 🤣🤣🤣

Super za pregled... Još malo! 🤗

srećica
    24. Lipanj 2019. 13:47

Bome ja sam i dalje zabetonirana, ma ni da bi! Uzv mi isto nije rađen danas, ali ionako sam za tri dana kod svog dr na kontroli pa će ga on obaviti. Briseve mi radili prošli tjedan, sve uredno. 
    I sad odoh da odmaram jer mi je tako nešto teško biti na nogama da je čudo. Mogla bi neki filmić pogledat....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.