Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    24. Lipanj 2019. 17:30

Spakirala torbu za rodiliste naravno da sam vjerojatno pretjerala al jbg neke stvari mi nisu ni stale al dobro naknadno ce mi donijet netko valjda 😂 joj uzas bitno da sam trpala ko luda jedino sto pla iram jos nekako unutra probat utrpat je voda. 
    Ajd da vam napisem pa me prosvjetlite jer sam luda a mm siroti gleda ne zna sta bi mi rekao 😳😁😁😁😂😂😂 dode mi ga zao 
    Ugl:
    2 pidzame za nedaj boze ako zavrsim prije
    2 carape
    3 para gaca ako za nedaj boze zavrsim prije
    9 pari jednokratnih gacica
    8 chicco ulozaka 
    1 paket vir ulozaka
    Kucni ogrtac ( jer su mi mama i teta mozak popile i kupile ga )
    4 podloge za previjanje
    2 velika rucnika
    2 mala rucnika
    4 spavacice
    4 pelene za malog ( jer se kao dobiju a ako usfali donjet ce muz jos)
    Krema za guzu pavloviceva
    Toaletni wc papir
    Japanke
    Vlazne maramice za malog
    Neseser( cetkica za zube, kaladont, vodica za ispiranje, krema za ruke, antiseptic maramice, sampon, gel za tusiranje, podpazusni, stapici za usi, krema za bradavice, krema za lice, 
    Grudnjak za dojenje
    Blazinice za dojenje
    2 tuc krekera
    2 cornc prutica
    Kiki bomboni i saharoza bomboni
    Grancerale keksi
    Vrece za smece

Mislim da je to to. Ajmo savjeti sta izbacit sta dodat ????
    8 chicco ulozaka makar da mi dan izdrze pa ce donjet muz jer mi ne stane vise u torbu 😂😂😂😂

• Ivonne
    24. Lipanj 2019. 17:41

kzeli

Spakirala torbu za rodiliste naravno da sam vjerojatno pretjerala al jbg neke stvari mi nisu ni stale al dobro naknadno ce mi donijet netko valjda 😂 joj uzas bitno da sam trpala ko luda jedino sto pla iram jos nekako unutra probat utrpat je voda.
    Ajd da vam napisem pa me prosvjetlite jer sam luda a mm siroti gleda ne zna sta bi mi rekao 😳😁😁😁😂😂😂 dode mi ga zao
    Ugl:
    2 pidzame za nedaj boze ako zavrsim prije
    2 carape
    3 para gaca ako za nedaj boze zavrsim prije
    9 pari jednokratnih gacica
    8 chicco ulozaka
    1 paket vir ulozaka
    Kucni ogrtac ( jer su mi mama i teta mozak popile i kupile ga )
    4 podloge za previjanje
    2 velika rucnika
    2 mala rucnika
    4 spavacice
    4 pelene za malog ( jer se kao dobiju a ako usfali donjet ce muz jos)
    Krema za guzu pavloviceva
    Toaletni wc papir
    Japanke
    Vlazne maramice za malog
    Neseser( cetkica za zube, kaladont, vodica za ispiranje, krema za ruke, antiseptic maramice, sampon, gel za tusiranje, podpazusni, stapici za usi, krema za bradavice, krema za lice,
    Grudnjak za dojenje
    Blazinice za dojenje
    2 tuc krekera
    2 cornc prutica
    Kiki bomboni i saharoza bomboni
    Grancerale keksi
    Vrece za smece

Mislim da je to to. Ajmo savjeti sta izbacit sta dodat ????
    8 chicco ulozaka makar da mi dan izdrze pa ce donjet muz jer mi ne stane vise u torbu 😂😂😂😂

Po jedan ručnik, stavi dvije spavacice, dvije podloge.
    Ionako ti svaki dan dolaze u vizitu, čisto donose prljavo odnose.
    Sve za bolnicu mu ostaviš na jednom mjestu pa mu samo javiš šta da ti ponese.

srećica
    24. Lipanj 2019. 17:49

Potpisujem Ivonne, možda i jedan veliki ručnik da izbaciš. Ionako će ti već drugi dan netko doći u posjetu pa ti mogu odnijeti prljavi i donesti čisti. I Chicco ulošci su ogromni, ja sam uzela samo pola paketa, za prvi dan mora biti dosta, a onda mi muž donese ostatak.

kzeli
    24. Lipanj 2019. 18:04

Znači to je to ovo sve ostalo je manje više ok ?

srećica
    24. Lipanj 2019. 18:27

kzeli

Znači to je to ovo sve ostalo je manje više ok ?

Meni ok. Ja sam još uzela jednu tetricu i dvije krpice za brisati kad bljucne.

CiniMINIS
    24. Lipanj 2019. 18:48

evo i ja bas danas pakirala torbu  stavila sam 3 rucnika (jedan kao za tijelo, jedan za kosui jedan za lice-po velicini, ne po tome za sto cu koristit ), nisam stavljala kremu za lice jer cu prezivit tih par dana i bez (pogotovo sad ljeti), nisam uzimala stapice za usi, isto mislim da nije potrebno tih par dana. stavila sam jednu spavacicu za rezervu (i ako bolnica kao daje svoje).
    dodatno sam jos stavila plasticnu casu (to je jucer/prekjucer netko spomenuo pa sam dodala na popis). Nisam jos sve ni kupila, tako da nisam jos ni do kraja spakirana, fali mi jos krema za guzu, jos sam planirala za bebu uzet dvije tetra pelene ako bude bljucala (kad ih operem), sebi nisam jos kupila grudnjake za dojenje jer se to kao kupuje mjesec do termina, pa imam jos vremena, zaboravila sam kupiti wc papir. 
    stavi si podsjetnik za punjac za mobitel (neki post-it na torbu) i vidim da nisi stavila cetku za kosu (ne znam kakvu kosu imas, al ako ces prat kosu nakon poroda sigurno ce ti dobro doc).
    Ove stvari za "ako me prije ostave u bolnici" nisam stavljala. za to cu napraviti popis i ostaviti muzu da mi donese ako dode do toga, ja racunam da sam do zadnjeg doma 

krino
    24. Lipanj 2019. 19:10

Ivonne

krino

Inducirani porod iz pakla. Jedva smo prezivjeli 18h. Porodila nas je cijela smjena jer smo prvi usli u boks noc prije, a zadnji ostali dan poslije. Sretno svima, ja necu ni pricat o tijeku poroda. 23.6. je na kraju dosao. Silom, kad nije milom. Hvala bogu pa je sve dobro proslo. Napatili smo se oboje.

Čestitam Krino 😘😘
    Kod ovakvih stvari je bitno samo da je sve dobro prošlo i nadam se da ste u srijedu doma.
    Jesi li bar šivanje izbjegla ili si baš dobila puni paket?

Sivali pola sata. Ne zelim ni vidit kako to izgleda. Ma prebijena sam 😆 katstrofa. Bar sam tad dobila anesteziju iako kad se ohladis, nista to...

krino
    24. Lipanj 2019. 19:12

Hvala svima na cestitkama i zelim vam sretne, brze i lakse porode. Bebice ❤️❤️❤️❤️

kzeli
    24. Lipanj 2019. 19:21

Definitivno cu po adit neke stvati strpala sam 6 paketa obicnih maramica al nisam wc papir , stavila sam i vlazni wc papir , ja imam male testere kremica i gelova pa mi to ne zauzima mjesta. Kosu nemam u planu prat al sam ga ponjela za svaki slucaj , a kosa mi je skroz kratka ionak se ne cesljam pa njega necu al tetrice stavljam sutra obavezno i vidjet cu za te pidzame jos...mislim da mi zo i ne treba 

CiniMINIS
    24. Lipanj 2019. 20:00

Sad vas ima dosta koje ste rodile, ili cete tek roditi u merkuru pa vas mogu gnjaviti sa pitanjima 😁 prica mi sad sestra da se kod njih u bolnici nakon klistira tusira, na tecaju nisu nikakvo tusiranje spominjali, a s obzirom da nisam bila sigurna sto oni u merkuru smatraju pod "pribor za osobnu higijenu" jel to misle gel za tusiranje i rucnik ili sto bi to tocno bilo?
    I jel oni pregledavaju "ratnu zonu" tijekom vizite 😅? Cujem da neke bolnice pregledavaju a neke ne..
    kzeli ja u pocetku isto nisam planirala prat kosu, al sad kad su ove vrucine i kad razmisljam koja ce to biti muka i kolko cu se znojit (ne znam, al pretpostavljam ), mislim da cu ipak malo saprat kosu, naravno ako budem u stanju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.