Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    23. Lipanj 2019. 22:18

Ivonne

barem mala utjeha😅. makar, lokalni anestetici su kod mene uvijek brzo djelovali pa se nadam najboljem. ako sam dobro shvatila, mislim da se u mojoj bolnici ta injekcija dobije direkt nakon poroda da bi doktori lakse izvadili posteljicu (ocito im se ne ceka da ju zena "porodi").

Hm to prvi put čujem, znam da ove nakon carskog dobivaju to pod normalno.
    A posteljica ti nije problem, meni je dr rekao ovo ne boli i stisnuo trbuh i osjetila sam da je nešt ispalo. Onda su oni pregledali da je cijela da nešt nije unutra ostalo i to je bilo to.

mozda se i varam pa su pricali o nekoj drugoj injekciji. Na tecaju (u toj bolnici) nam je uglavnom receno da se odma nakon poroda daje injekcija za grcenje maternice i da nakon toga doktori vade posteljicu i da mi zene vezano za to nista ne radimo. 

srećica
    23. Lipanj 2019. 23:01

ayla

srećica

Ayla gdje ćeš roditi? Bila sam uvjerena da je ovo moje jedina pripizdina bez epiduralne 🙈 Čak zbog toga razmišljala da idem nekud u ZG rodit, ali tamo je ugl onaj sistem kao na traci a tu su svi ekstra ljubazni i fini pa eto prevagnulo….

Rado bi ti rekla al malo je mjesto pa nebi rada reci sry

Ma nema frke, kužim. Samo pomislih da nismo možda u istom 🙃

23. Lipanj 2019. 23:04

srećica

ayla

srećica

Ayla gdje ćeš roditi? Bila sam uvjerena da je ovo moje jedina pripizdina bez epiduralne 🙈 Čak zbog toga razmišljala da idem nekud u ZG rodit, ali tamo je ugl onaj sistem kao na traci a tu su svi ekstra ljubazni i fini pa eto prevagnulo….

Rado bi ti rekla al malo je mjesto pa nebi rada reci sry

Ma nema frke, kužim. Samo pomislih da nismo možda u istom 🙃

Nikada se nezna ☺️☺️ 

Nikolina95
    24. Lipanj 2019. 09:20

Zeene dobro jutro zelim 😀
    Jel imate problem s nogama?? Ja nocima vise nemogu spavati, legnem i onda pocnu boliti kao neka tezina u nogama bas nelagodno. Neznam kako da si visi pomognem 😥

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

nena1986
    24. Lipanj 2019. 09:25

Nikolina95

Jel imate problem s nogama?? Ja nocima vise nemogu spavati, legnem i onda pocnu boliti kao neka tezina u nogama bas nelagodno. Neznam kako da si visi pomognem 😥

Možeš probati sa tuširanjem nogu, toplo, hladno, toplo, hladno- (završiš sa hladnom) 

24. Lipanj 2019. 09:31

nena1986

Nikolina95

Možeš probati sa tuširanjem nogu, toplo, hladno, toplo, hladno- (završiš sa hladnom)

Uz to, ja sam u lidlu naisla na neki gel za noge koji hladi, bas je odlican... 
    Meni nisu problem cijele noge, samo stopala... Sad je okej, ali kad su bile one vrucine, luda sam bila... 

Nikolina95
    24. Lipanj 2019. 09:34

Hvala na savjetim. Ovo s vodom cu probati. 
    Jel znate kako se zove taj gel?

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    24. Lipanj 2019. 09:42

Jutro 🌞 Kod mene kisa i tmurno vrijeme a ja bi trebala opeglat muzu za posao sebi spavacice i pidzame i krenut torbu spremat i tako al mrsko mi i nikako da se pokrenem 😒 Nemam problema s nogama zasad al idem na bris u cetvrtak pa mudrugem kak ce bit krvi i svega kad se krenem brijat morat cu mm upregnut zadnji put kad je vidio krvi okolo skoro mu srce stalo a samo sam noge brijala 😂😂😂

Nikolina95
    24. Lipanj 2019. 09:50

Ja sam juce obavila depilaciju jeeedva hahaha i onda nokte na nogama rezala to mi je jos veci problem 😅

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

24. Lipanj 2019. 10:05

Nikolina95

Hvala na savjetim. Ovo s vodom cu probati.
    Jel znate kako se zove taj gel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.